Mesajul primarului Matei Cristian cu ocazia alegerilor interne la PNL Turda.

Mesajul primarului Matei Cristian cu ocazia alegerilor interne la PNL Turda.

Sambata au avut loc alegeri pentru Biroul Permanent Locala la PNL Turda.

Cu aceasta ocazie Matei Cristian a fost reconfirmat in functia de presedinte al PNL Turda.

Vezi aici : https://stiriturda.net/liberalii-si-au-ales-membrii-biroului-permanent-local/?swcfpc=1

Pe pagina edilului https://www.facebook.com/MateiCristianOctavian acesta a postat :

Dragi prieteni, În cursul zilei de ieri, colegii mei de partid mi-au acordat votul de încredere prin care și-au exprimat dorința de a continua munca începută acum un an și m-au reales ca președinte al organizației PNL Turda.

Voi continua, ca și până acum, să muncesc pentru dezvoltare.

Mi-am propus încă de la primul mandat să transform din temelii orașul nostru, să realizez alături de echipa mea proiecte excepționale, inovatoare, și chiar dacă au fost mereu forțe potrivnice sau oameni care nu mi-au împărtășit ideile și viziunea, acest lucru m-a ambiționat și mai mult să fac ca lucrurile să se întâmple.

Am avut mereu convingerea că atunci când vrei să faci, când există implicare, dăruire dar și foarte multă muncă, totul este posibil.

Un exemplu concret este cel în care am vorbit despre transportul public exclusiv electric pentru municipiul Turda. Mulți erau rezervați și nu dădeau nicio șansă acestui proiect, lucru care nu m-a descurajat, ci din contră am muncit la acest proiect până l-am implementat și drept dovadă, astăzi, pe străzile din orașul nostru circulă 20 de autobuze electrice.

Exemplele pot continua, dar am ales cel mai reprezentativ exemplu pentru că ceea ce vreau să subliniez este că atunci când vrei, totul este posibil. Un partid politic nu poate funcționa cu un singur om, ci este nevoie de echipă, iar actuala echipă a organizației PNL Turda este formată din oameni extraordinari, oameni dornici să facă parte din schimbare și să muncească pentru dezvoltare.

Conform premisei ,,fapte, nu vorbe,, ca și partid, în noul mandat, vom continua să dovedim tuturor că la Turda #SePoate!

Pe această cale, doresc să le mulțumesc invitaților, colegilor și partenerilor care ne-au onorat cu prezența la eveniment: domnul Buda Daniel, europarlamentar și președintele organizației județene PNL Cluj, domnul Emil Boc, primarul Municipiului Cluj-Napoca, doamna deputat Cristina Burciu, doamna Maria Forna, președintele TNL Cluj, președintele OFL Cluj, doamna Mihaela Suciu, vicepreședintele ANFP, Rareș Rusu și consilierilor județeni Lucian Cordiș, Cristian Ciuta, Alin Popovici.