Meciul de retragere a lui Adrian Mutu de duminica va aduce pe Cluj Arena multi fotbalisti mari ai planetei.

Meciul de retragere a lui Adrian Mutu de duminica va aduce pe Cluj Arena multi fotbalisti mari ai planetei.

Regal fotbalistic duminica pe Cluj Arena unde unii dintre cei mai mari fotbalisti ai planetei vor fi prezenti la meciul de retragere a lui Adrian Mutu.

Vezi si aici : stiriturda.net/alin-tise-un-deceniu-de-la-prima-competitie-sportiva-pe-cluj-arena/?swcfpc=1

🟠🔜𝗨𝗻𝗶𝗶 𝗱𝗶𝗻𝘁𝗿𝗲 𝗰𝗲𝗶 𝗺𝗮𝗶 𝗺𝗮𝗿𝗶 𝗳𝗼𝘁𝗯𝗮𝗹𝗶𝘀𝘁𝗶 𝗮𝗶 𝗣𝗹𝗮𝗻𝗲𝘁𝗲𝗶 𝘃𝗼𝗿 𝗷𝘂𝗰𝗮 𝗱𝘂𝗺𝗶𝗻𝗶𝗰𝗮, 𝗽𝗲 🏟 𝗖𝗹𝘂𝗷 𝗔𝗿𝗲𝗻𝗮, 𝗶𝗻 𝗺𝗲𝗰𝗶𝘂𝗹 𝗱𝗲 𝗿𝗲𝘁𝗿𝗮𝗴𝗲𝗿𝗲 𝗮𝗹 𝗹𝘂𝗶 𝗔𝗱𝗿𝗶𝗮𝗻 𝗠𝘂𝘁𝘂

După o pauză de doi ani, Sports Festival, cel mai mare eveniment sportiv dedicat sportului de masă din România, revine în acest weekend cu un regal fotbalistic ⚽️🎖 de cinci stele: meciul de retragere a carismaticului fotbalist român Adrian Mutu.

🏟 Stadionul emblemă al județului Cluj și al întregii Transilvanii va fi, astfel, gazda unei partide ⚽️ demonstrative de fotbal, extrem de spectaculoase, care va trezi, cu siguranță, multe amintiri plăcute printre suporteri. Alături de Adi Mutu vor evolua foști coechipieri și prieteni din țara noastră și străinătate, dintre care amintim: Gică Hagi, Trezeguet, Cannavaro, Luca Toni, Hasselbaink și alții.

Ultimele bilete 🪪 care asigură accesul în cadrul evenimentului dedicat celebrării carierei sportive fulminante a lui Il Fenomeno – Adi Mutu, pot fi achiziționate accesând platforma dedicată www.entertix.ro.

✅ Amintim faptul că Sports Festival este unul dintre mai apreciate mix-uri de sport, divertisment🎊 , educație, competiție și distracție din România, în cadrul căruia amatori și profesioniști, părinți și antrenori, copii și campioni, sunt așteptați în perimetrul 🏟 stadionului Cluj-Arena să descopere tainele sportului individual și de echipă.

✅ De asemenea, un alt eveniment mult-așteptat îl va reprezenta meciul de retragere al tenismenului român Horia Tecău, care va avea loc cu două zile mai devreme, la BT Arena. Alături de el va intra pe teren și una dintre cele mai galonate sportive ale țării noastre: Simona Halep.

ℹ️ Pentru mai multe informații referitoare la sporturi, program și evenimente, pot fi consultate pagina web oficială a evenimentului https://www.sportsfestival.com/ și contul de Facebook: https://www.facebook.com/sportsfestivalcom

Foto : facebook.com/cjcluj