Matei Cristian este considerat etalon in atragerea de fonduri europene-el a fost invitat la Conferinta Orase si Comunitati.

Matei Cristian este considerat etalon in atragerea de fonduri europene-el a fost invitat la Conferinta Orase si Comunitati.

Avantul luat de municipiul pastorit de Cristian Matei nu putea ramane neobservat.

Drept urmare acesta primeste delegatii care ii cer sfaturile insa este invitat la simpozioane si conferinte pe aceste teme.

Pe pagina facebook.com/MateiCristianOctavian edilul spune despre evenimentul de ieri :

Astăzi am participat la Conferința ,,Orașe și Comunități”, derulată la Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară din Cluj Napoca.

Evenimentul a fost organizat de Asociația SMARTiCity și jumptosmart.ro și a reunit reprezentanți ai administrațiilor publice locale, ai mediului privat și ai societății civile.

Am vorbit despre performanțele municipiului Turda, despre transportul ecologic și despre modalități de dezvoltare durabilă a orașelor.

Faptul că oameni cu viziune, cu rezultate, cu dorință de a transforma comunitățile, de a le dezvolta și de a genera o creștere substanțială a calității vieții cetățenilor în orașele din România se reunesc și fac echipă pentru a aduce plus valoare, este extraordinar!

Cooperarea, aceste schimburi de experiență și prezentarea unor idei inovatoare duc la performanță și la creștere.

Mulțumesc pentru invitație și felicit organizatorii pentru că ne-au oferit tuturor această oportunitate de a crea noi conexiuni, de a ne prezenta acțiunile, viziunile și planurile de viitor.

Înregistrarea completă a evenimentului poate fi urmărită la următorul link: https://fb.watch/5CkEQcRVQg/

Citeste si asta : stiriturda.net/continua-lucrarile-de-modernizare-la-castrul-roman-la-turda/?swcfpc=1