Locuitorii comunei Taga vor beneficia de gaze naturale-anunt facut de Consiliul Judetean Cluj.

Locuitorii comunei Taga vor beneficia de gaze naturale-anunt facut de Consiliul Judetean Cluj.

Vezi si alte investitii ale Consiliului Judetean Cluj pe : facebook.com/cjcluj

COMUNICAT :

𝐋𝐨𝐜𝐮𝐢𝐭𝐨𝐫𝐢𝐢 𝐜𝐨𝐦𝐮𝐧𝐞𝐢 𝐓𝐚𝐠𝐚 𝐯𝐨𝐫 𝐛𝐞𝐧𝐞𝐟𝐢𝐜𝐢𝐚, 𝐢𝐧 𝐜𝐮𝐫𝐚𝐧𝐝, 𝐝𝐞 𝐠𝐚𝐳𝐞 𝐧𝐚𝐭𝐮𝐫𝐚𝐥𝐞

Consiliul Județean Cluj a emis autorizația de construire în vederea executării lucrărilor de extindere a rețelei de gaze naturale în cele patru sate aparținătoare ale comunei Țaga: Sântioana, Sântejude, Sântejude-Vale și Năsal.

𝐀𝐥𝐢𝐧 𝐓𝐢𝐬𝐞, 𝐩𝐫𝐞𝐬𝐞𝐝𝐢𝐧𝐭𝐞𝐥𝐞 𝐂𝐨𝐧𝐬𝐢𝐥𝐢𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐉𝐮𝐝𝐞𝐭𝐞𝐚𝐧 𝐂𝐥𝐮𝐣:

𝘐𝘯𝘵𝘳𝘰𝘥𝘶𝘤𝘦𝘳𝘦𝘢 𝘨𝘢𝘻𝘶𝘭𝘶𝘪 𝘪𝘯 𝘤𝘰𝘮𝘶𝘯𝘢 𝘛𝘢𝘨𝘢 𝘷𝘢 𝘴𝘱𝘰𝘳𝘪, 𝘪𝘯 𝘮𝘰𝘥 𝘤𝘦𝘳𝘵, 𝘢𝘵𝘳𝘢𝘤𝘵𝘪𝘷𝘪𝘵𝘢𝘵𝘦𝘢 𝘪𝘯𝘷𝘦𝘴𝘵𝘪𝘵𝘪𝘰𝘯𝘢𝘭𝘢 𝘴𝘪 𝘵𝘶𝘳𝘪𝘴𝘵𝘪𝘤𝘢 𝘢 𝘻𝘰𝘯𝘦𝘪, 𝘤𝘶𝘯𝘰𝘴𝘤𝘶𝘵𝘢 𝘢𝘵𝘢𝘵 𝘱𝘦𝘯𝘵𝘳𝘶 𝘴𝘢𝘭𝘣𝘢 𝘥𝘦 𝘭𝘢𝘤𝘶𝘳𝘪 𝘱𝘪𝘴𝘤𝘪𝘤𝘰𝘭𝘦 𝘤𝘢𝘵 𝘴𝘪 𝘱𝘦𝘯𝘵𝘳𝘶 𝘣𝘳𝘢𝘯𝘻𝘦𝘵𝘶𝘳𝘪𝘭𝘦 𝘵𝘳𝘢𝘥𝘪𝘵𝘪𝘰𝘯𝘢𝘭𝘦 𝘧𝘢𝘣𝘳𝘪𝘤𝘢𝘵𝘦 𝘢𝘪𝘤𝘪.

Proiectul prevede extinderea rețelei de gaze naturale existente în reședința de comună, Țaga, atât înspre est, în satul Năsal, cât și pe direcția nord-vest în localitățile Sântioana, Sântejude și Sântejude-Vale.

Noul sistem de distribuție a gazelor naturale se va întinde, astfel, pe o lungime de aproape 37 de km și va cuprinde racorduri la toți consumatorii care și-au exprimat dorința. În valoare totală de 21,5 milioane de lei, investiția va fi realizată de Primăria comunei Țaga, atât din fonduri europene cât și cu finanțare de la bugetul local.

Introducerea gazelor naturale în comuna Țaga va spori considerabil gradul de confort și nivelul de trai al locuitorilor din cele patru sate și va crea, totodată, posibilitatea diversificării activităților comerciale precum și a atragerii de noi investiții.

Vezi si : minadestiri.ro/patru-localitati-din-judet-vor-avea-gaze-naturale/