Liderul AUR George Simion-formatiunea condusa de mine se opune pasaportului COVID dar sustine vaccinarea celor ce doresc.

Formatiunea condusa de George Simion se opune pasaportului COVID dar sustine vaccinarea celor ce doresc.

Citeste si aici : stiriturda.net/traian-basescu-paralela-intre-usr-si-aur/?swcfpc=1

Liderul AUR,George Simion,prezent sambata la Cluj Napoca la protestul AUR a declarat transant ca partidul sau se opune pasaportului COVID dar sustine dreptul celor ce doresc sa se vaccineze :

Se spun multe minciuni în spațiul public, pentru ne demoniza, pentru a ne pune la colț. Noi refuzăm să stăm la colț, când alții ar trebui puși la colț și după gratii.În această criză sau furat mai mult într-un an în România decât în 10. Nu suntem de acord ca pe seama românilor, pe seama generațiilor viitoare, guvernele succesive, vremelnice și trădătoare de țară să își rotunjească conturile. Da, e o criză și în România ca și în toată lumea, dar nu suntem de acord să mi se fure drepturile, libertățile, demnitatea și țara.Mai mult ca oricând prezența voastră regulamentară, autorizată, decentă, democratică, liberă contează. Contează că mai există oameni liberi care nu se supun tuturor reglementărilor. Mai avem încă dreptul de a pune la îndoială o măsură sau alta pentru că nu trăim în dictatură și pentru că refuzăm dictatura.Mai suntem oameni care gândim, mai suntem oameni care simțim și mai suntem oameni care iubim. Sunt mulți români care încă își iubesc familia, credința și patria și care nu sunt dispuși să renunțe la libertate, pentru că libertatea este sfântă.Sunt mulți oameni în pragul sărăciei, sunt mulți oameni rămași fără un viitor și copii care cresc fără educație și, cel mai mult ne doare, că nu vedem ieșirea din impas. Suntem oameni care înțeleg, suntem oameni care simt și suntem oameni care nu putem sta deoparte, când se întâmplă acest nelegiuiri. De asta am ieșit astăzi în stradă. Libertatea este un drept, vaccinarea este o alegere. Suntem de acord ca tuturor celor care își doresc și care se simt protejați, să li se acordă dreptul de a se vaccina. Suntem de acord, de asemenea, să nu se impună această vaccinare, cum se încearcă impunerea unui pașaport.În ianuarie, președintele țării noastre a spus că România se opune unui pașaport internațional de vaccinare. Astăzi, săptămâna aceasta, guvernul lui spune că în România va solicita și va lucra la un pașaport, pentru cei care sau vaccinat. Nu este drept, se contrazic în minciuni.

Vezi si : minadestiri.ro/george-simion-si-a-donat-si-in-aceasta-luna-salariul-de-parlamentar/