La Turda se finanteaza in continuare performanta-sportul va fi sustinut de Administratia lui Matei Cristian.

La Turda se finanteaza in continuare performanta-sportul va fi sustinut de Administratia lui Matei Cristian.

Performantele sportivilor care reprezinta Turda la nivel national si international fac ca Administratia Matei Cristian sa-si doreasca sa finanteze in continuare performanta.

Edilul Turzii scrie pe pagina sa https://www.facebook.com/MateiCristianOctavian :

Performanțele sportive de la Turda sunt unele foarte mari, care nu necesită justificări, dar pentru care este important să ne unim forțele.Ceea ce se întâmplă în acest moment pe plan sportiv la Turda este extraordinar și trebuie să ne mândrim cu asta.

Chiar și cu bugete mai mici față de alte orașe, facem performanță la cel mai înalt nivel! (vedeți lista bugetelor)Avem echipa de handbal Potaissa Turda care este VICECAMPIOANA României și a reușit să câștige primul trofeu european din istoria Clujului. De asemenea, tot la Turda avem și echipa de fotbal Sticla Arieșul care a promovat din Liga IV în Liga III, iar anul acesta, echipa turdeană de volei feminin a promovat în prima Ligă.

Turda produce talente pe bandă rulantă pentru propria echipă de ligă națională și pentru echipele naționale la toate nivelurile.

Performanțele noastre sunt remarcate de întreaga țară și numele Turzii a fost pus pe harta internațională și datorită acestor sportivi minunați pe care îi susținem și care aduc rezultate concrete, de cel mai înalt nivel. Jucătorii noștri, deși sunt curtați permanent de alte echipe unde ar putea câștiga mai bine, rămân aici pentru că iubesc Turda!

Sportul și excelența în sport definesc această comunitate. În curând vom avea o Sală Polivalentă la standarde internaționale și complexuri sportive moderne pentru tinerii noștri, urmând să devenim un centru sportiv etalon la nivel național.

Ei bine, văzând toate aceste rezultate, cum să nu susținem sportul? Cum să fim împotriva acestor valori și să ne opunem dezvoltării? Cum să ignorăm aceste rezultate incredibile pe care le avem și să nu apreciem și să iubim tot ceea ce fac acești sportivi pentru Turda? Nu avem cum.

Susținem sportul și performanța și doresc să mulțumesc pe această cale tuturor sportivilor care activează în echipele din Turda!

Sunteți magnifici și vă vom susține necondiționat în continuare!

Reciteste aici : https://stiriturda.net/promovarea-acs-volei-cristina-parv-salutata-de-matei-cristian/?swcfpc=1