Matei Cristian-LA MULTI ANI Transport Urban Public Turda!

Ieri s-au implinit 2 ani de cand Turda are autobuze electrice iar Matei Cristian ureaza LA MULTI ANI societatii Transport Urban Public Turda!

Pe acelasi subiect : https://stiriturda.net/sistem-de-plata-contactless-si-paperless/?swcfpc=1

Matei Cristian :

,,La mulți ani TUP – Transport Urban Public Turda!

🎉Astăzi se împlinesc doi ani de când au intrat în circulație cele 20 de autobuze electrice, Turda fiind în continuare primul oraș din România cu transport în comun exclusiv electric. În baza documentelor de călătorie emise, în primul an de activite au fost efectuate peste 13 milioane de călătorii, iar în 2021, până la ora actuală, sunt peste 10 milioane de călătorii efectuate.

Aceste statistici nu pot decât să ne bucure și să ne motiveze să continuăm modernizarea transportului în comun. Mobilitatea durabilă este expresia dezvoltării unui sistem de transport solid, ecologic si eficient, prietenos cu mediul.

În continuare pregătim noi proiecte de extindere a planului de mobilitate urbană în municipiul Turda, iar astfel vor fi modernizate tot mai multe străzi.

Prin urmare, rutele mijloacelor de transport în comun vor fi extinse, iar pentru acest lucru avem în vedere suplimentarea flotei actuale cu autobuze electrice sau hibrid.,,

Captura foto : https://www.facebook.com/MateiCristianOctavian