HANDBAL-jucatorii de baza isi prelungesc contractele cu Potaissa Turda.

Jucatorii de baza isi prelungesc contractele cu Potaissa Turda.

Dupa ce sraff ul managerial al magnificilor a anuntat despartiri de unii jucatori la sfarsitul sezonului , a urmat o avalansa de prelungiri de contracte pentru sportivii turdeni.

Poate te intereseaza si : stiriturda.net/festivalul-de-handbal-organizat-de-ahc-potaissa-turda/?swcfpc=1

Ultimul cfare a semnat este chiar capitanul Radu Lazar , unul dintre jucatorii cei mai experimentati ai magnificilor.

Radu Lazar :

Mă simt norocos că pot face, în continuare, performanță în orașul meu natal. Probabil, voi avea șansa de a juca și în superba sală cu care se va putea mândri orașul nostru! Sper să avem un sezon mai bun decât cel care a trecut, să ne vedem cu toții la sală, iar suporterii noștri să plece de cât mai multe ori fericiți acasă! HAI POTAISSA!

Pe langa acesta si-au prelungit intelegerea cu Potaissa jucatorii Huba Talas , Georgica Cantec si George Selaru.

Pivotul Huba Talas :

Sunt mândru că pot reprezenta în continuare Potaissa Turda. La 36 de ani vreau să ajut echipa cât pot de mult. Vreau ca suporterii să fie în continuare alături de noi și, din toamnă, să ne vedem într-o sală nouă, plină de suporteri.

Georgica Cantec :

Mă bucura faptul că am ocazia să pot continua încă doi ani în familia Potaissa, făcându-se 10 ani de la venirea mea în orașul Salinei. Pe aceasta cale, vreau să mulțumesc staff-ului pentru încrederea acordată și, nu în ultimul rând, suporterilor care vin la sală și ne susțin meci de meci, într-un mod extraordinar! HAI POTAISSA!

George Selaru :

Sunt bucuros că am ocazia să lupt în continuare alături de acest colectiv minunat, alături de care am trăit momente incredibile în primii doi ani. Urmează alți ani în care să ne luptăm împreuna pentru medalii!

Foto : facebook.com/potaissaturda