Ipocrizia ridicata la nivel de arta-oamenii noi din Turda tac chitic vis a vis de demiterea lui Voiculescu.

Ipocrizia ridicata la nivel de arta-oamenii noi din Turda tac chitic vis a vis de demiterea lui Voiculescu.

Premierul Romaniei la demis unilateral pe Vlad Voiculescu ,Ministrul Sanatatii propus de PLUS in arcul guvernamental.

Vezi si aici : stiriturda.net/fostii-oameni-noi-in-politica-dinamica-schimbarii-retoricii/?swcfpc=1

Barna , om nou in politica impreuna cu Ciolos,alt om nou in politica , urla amandoi pe toate canalele media aratand cum a incalcat Florin Citu in picioare coalitia.

Sustinerea neconditionata a lui Voiculescu devenita un refren cantat in cor de toate filialele oamenilor noi din tara incepe sa se dilueze .

Iar semnalul este dat tocmai de conducerea celor de la varf care odata boicoteaza sedintele Guvernului pentru ca apoi ,in nici 24 de ore , sa se intoarca cu 180 de grade.

Versalitatea celor din conducere este contagioasa pentru ca ,se parea , toate filialele din tara au amutit,nu mai au pareri,nu reactioneaza.

Mai mult chiar , se pare ca si in interiorul USR/PLUS , consensul este o ipocrizie ,USR dorind sa ia de la PLUS Ministerul Sanatatii ptin propunerea usristului Adrian Wiener.

La Turda , sustinerea lui Voiculescu este deja istorie,presdintele USR venit imaculat de la PNL , preferand sa aplice politica strutului nu a cetateanului.

Este totusi un compromis si aceata tacere care duce ipocrizia la nivel de arta la Turda de catre oamenii noi ,majoritatea veniti de la PNL odata sau dupa sosirea presedintelui stigmatizat de propriul partid.

Democratia noilor oameni s-a evaporat ?

Simpatizantii sunt multumiti sau ceata e prea groasa…nu se mai vede nimc?

Citeste aici : minadestiri.ro/usr-nu-mai-da-cu-plus/