Infrastructura sportiva turdeana sprijinita de Administratia Matei Cristian-Sala Polivalenta se indreapta spre finalizare.

Infrastructura sportiva turdeana sprijinita de Administratia Matei Cristian

Succesele obtinute de AHC Potaissa Turda culminand cu medaliile de argint din editia trecuta a Ligii Zimbrilor precum si promovarea voleiului turdean pe prima scena a voleiului romanesc au pus Turda pe harta de onoare a sporturilor de echipa din Romania.

Ambitia edilului Matei Cristian a facut astfel ca Sala Polivalenta sa prinda contur grija sa pentru infrastructura sportiva turdeana fiind o prioritate a mandatelor sale de primar.

Vezi aici : https://minadestiri.ro/sala-polivalenta-creste-vazand-cu-ochii/

Obiectivul este situat in imediata vecinatate a Bazinului Didactic si in apropierea Stadionului Municipal Turda iar progresul spre finalizarea lui este evidentiat pe pagina edilului https://www.facebook.com/MateiCristianOctavian :

Exact acum un an a fost predat amplasamentul penru începerea lucrărilor la viitoarea Sală Polivalentă, iar în 10 septembrie, au fost demarate lucrările efective.

Dacă la acea vreme puteam doar să ne imaginăm cum va arăta acest proiect, astăzi datorită firmei care execută lucrările într-un ritm foarte alert, putem vedea cu ochii liberi cum visul nostru devine realitate.

Reciteste aici : https://stiriturda.net/matei-cristian-sala-polivalenta-devine-incet-realitate/?swcfpc=1