Prefectura Cluj-Tasnadi Szilard a particiat miercuri la inaugurarea noului sediu al Direcției Generale – Poliția Locală a municipiului Cluj-Napoca.

Prefectul judetului Cluj , domnul Tasnadi szilard , a participat miercuri la inaugurarea noului sediu al Direcției Generale – Poliția Locală a municipiului Cluj-Napoca.

Vezi si : https://stiriturda.net/sedinta-colegiului-prefectural-al-judetului-cluj-a-participat-prefectul-tasnadi-istvan-si-doamna-subprefect-camelia-salcudean/?swcfpc=1

Evenimentul a fost marcat de Prefectura Cluj :

✅ În a doua parte a zilei de ieri, prefectul județului Cluj, domnul Tasnádi István-Szilárd, a participat la inaugurarea noului sediu al Direcției Generale – Poliția Locală a municipiului Cluj-Napoca.

În cadrul evenimentului de deschidere, alături de domnul primar Emil Boc, președintele Consiliului Județean Cluj, domnul Alin Tișe, domnul viceprimar Dan Tarcea, parlamentari și directorul general al Poliției Locale, domnul Marcel Bonțidean, au fost prezenți și reprezentanți ai autorităților cu atribuții în domeniul menținerii ordinii și liniștii publice, respectiv ai Autorității Teritoriale de Ordine Publică.

🏢 Noul sediu contribuie la eficientizarea și îmbunătățirea condițiilor de desfășurare a activității direcției, cât și la o prezență sporită în zona ultracentrală a municipiului.

👏🏻 Cu acest prilej dorim să le urăm mult succes în activitate și să le mulțumim pentru contribuția adusă la îmbunătățirea siguranței cetățenilor din Cluj-Napoca.

Sursa foto : https://www.facebook.com/PrefecturaCluj