Ieri a a fost inregistrat pe Aeroportul Avram Iancu pasagerul cu numarul 1.000.000 din 2022.

Ieri a a fost inregistrat pe Aeroportul Avram Iancu pasagerul cu numarul 1.000.000 din 2022.

Poate vrei sa recitesti : stiriturda.net/zboruri-de-la-cluj-direct-pe-plaje-insorite/?swcfpc=1

Conducerea Aeroportului International Avram Iancu informeaza :

,,🥳Aeroportul Internaţional Avram Iancu Cluj sărbătorește astăzi 🎊#pasagerul cu numărul 1 #milion în anul 2022 pentru a 11-a oară în istoria sa ✈️

#Pasagerul cu numărul 1.000.000 înregistrat în anul 2022, a fost transportat în acest an de către operatorul aerian LOT Polish Airlines pe zborul LOT 651 de la #Varşovia la #Cluj-Napoca.

🍀Norocosul pasager a fost selectat și #premiat în cadrul unui moment festiv organizat la aeronavă, în prezenţa reprezentanților aeroportului și ai companiei aeriene, reprezentanților autorităţilor locale și mass-media.

🤩Evenimentul marcat a adus în prim plan zborurile spre capitala Poloniei, Varșovia, care fac posibilă #conexiunea cu unul din cele mai importante #hub-uri europene, oferind acces facil spre destinații din Europa, America de Nord sau Asia, pentru toate tipurile de trafic.

👉Primele zboruri LOT Polish Airlines au fost operate de pe Aeroportul Internațional Cluj în luna martie a anului 2016, iar în prezent compania aeriană operează #zilnic zboruri spre Varșovia, devenind astfel o companie aeriană de referinţă pentru cei ce călătoresc spre destinații long-haul precum New York, Toronto sau Chicago.

✈️Rețeaua de rute a Aeroportului Internaţional Cluj oferă în prezent peste 45 de #destinații regulate spre 20 de țări din Europa și Orientul Mijlociu, precum și peste 10 zboruri charter spre cele mai importante destinații turistice.,,

Foto : facebook.com/airportcluj.ro