HOROSCOPUL SAPTAMANII-28 februarie-6 martie 2022.

HOROSCOPUL SAPTAMANII-28 februarie-6 martie 2022.

Ce ne spun astrele pentru saptamana 28 februarie-6 martie 2022?

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Horoscopul săptămânii 28 februarie – 06 martie 2022 vine cu surprize neașteptate pe plan personal pentru acești nativi. Se pare că astrele ți-au ascultat dorința. Ai șansa de a-ți creiona viitorul așa cum îți dorești, scrie Astrology.com. Pe plan profesional, este momentul pentru o reconversie. Ceva ce ți-ai dorit de multă vreme este gata să se concretizeze. Nu aștepta însă după partener, poți chiar tu să-ți exprim doleanțelePentru a-ți crește stima de sine, astrele te sfătuiesc să începi o cură de detoxifiere. Te va ajuta atât psihic, cât și fizic. De asemenea, evită lucrurile care te agită și îți dau o stare de nervozitate.

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Pentru Tauri, săptămâna începe cu o veste incredibilă pe plan profesional. Vei avea parte de o mărire de salariu, iar acest lucru nu poate decât să te bucure. Trebuie să ai grijă cu resursele financiare. Te găsești într-o perioadă foarte solicitantă, iar micile bucurii materiale îți dau impresia împlinirii. Pe plan personal treci printr-o etapă a schimbărilor. În ciuda faptului că ești o zodie de pământ fermă, te afli în imposibilitatea de a face o alegere. Astrele îți recomandă liniștea sufletească și claritatea.În relații familiale, totul pare că a revenit la normal. Cei dragi îți sunt aproape, iar tu nu poți decât să te bucuri de aceste momente. Pentru nativii care caută un răspuns, acești trebuie să știe că adevărul se află chiar în fața lor.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Gemenii se numără printre nativi care au parte de vești importante la locul de muncă. Nu sunt totuși motive de bucurie, spune Yourtango.com. Încearcă să vezi întotdeauna partea plină a paharului și nu te lăsa doborâtă de evenimente. Nu este momentul să discuți cu prietenii. Te vei găsi în imposibilitatea de a purta o conversație amiabilă. Această perioadă te va găsi demoralizată și fără niciun plan de viitor.Astrele îți recomandă odihnă și plimbări în aer liber. Nu trebuie să iei decizii pripite, mai ales atunci când este vorba despre o perioadă mai lungă de timp. Dacă nu te descurci pe cont propriu, nu ezita să ceri ajutorul celor dragi.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Horoscopul săptămânii 28 februarie – 06 martie2022 le arată racilor că iubirea nu poate fi obținută fără efort. Pentru nativii care se află deja într-o relație de cuplu, totul merge ca pe roate. În schimb, pentru cei care își caută încă sufletul pereche, aceștia au parte de îndoieli. Încearcă să gândești la rece și să iei fiecare etapă cu calm. Ești o zodie de apă tare nehotărâtă, însă astrele îți vor da o mână de ajutor. Trebuie să știi să interpretezi semnele cu acuratețe și să nu te lași păcălită.Tot ceea ce trebuie să faci în această perioadă e să te analizezi și să te redescoperi. Vei realiza că dorințele tale sunt comune multora. Bucură-te de această perioadă și nu uita că întotdeauna există lumină la capătul tunelului.

HOROSCOPUL SAPTAMANII-28 februarie-6 martie 2022.

Leu: 23 iulie – 22 august

Nativii din zodia Leului sunt un pic depășiți de situație în această săptămână. Deși au învățat să-și facă planuri, de cele mai multe ori nu le respectă. Astrele îi sfătuiesc să ia lucrurile mai în serios, în ciuda faptului că sunt o zodie de foc. Aceștia nu trebuie să uite că un lider adevărat își demonstrează calitățile.La locul de muncă ți-ai luat prea multe angajamente și nu ești sigură că le poți respecta. Privește fiecare situație cu calm și vezi care task poate fi rezolvat primul. Dacă ți-ai propus să îți faci analize, nu neglija câtuși de puțin sănătatea, spune Purewow.com.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Horoscopul săptămânii 28 februarie – 06 martie 2022 îi anunță pe nativii Fecioară că planurile personale merg liniar. Dacă te aștepți ca partenerul să te surprindă în această perioadă, vei afla cu stupoare că el nu se gândește la același lucru. Astfel, îți vei schimba părerea despre cel cu care îți petrece fiecare zi. Cu toate că te arăți dornică să începi lucruri noi, la locul de muncă nimic nu pare schimbat. Pe plan psihic, astrele îți recomandă să vizitezi un specialist.Ia aceste sfaturi în considerare și urmărește semnele pe care fiecare zi ți le aruncă în cale. Indiferent care sunt nevoile tale, nu le neglija.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Nativii din zodia Balanță au parte de o săptămână liniștită din punct de vedere personal. Horoscopul săptămânii spune că vor avea parte de o surpriză de proporții din partea celor dragi. La sfârșitul acestei perioade, acești nativi vor ajunge la o concluzie care le va schimba total percepția despre viață. Vor pune mai mult accept pe acțiune și mai puțin pe vorbe.Pe plan profesional vei realiza că ești răsplătită pentru ajutorul pe care l-ai oferit. O persoană din conducere îți va transmite câteva mesaje pozitive. Lasă-te condusă de cei care îți vor binele, aceștia îți arată drumul.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Pentru nativii din zodia Scorpionului se anunță o săptămână cu multe surprize din partea celor dragi. Cu toate acestea, nu te vei putea bucura la maximum din cauza sănătății. De ceva vreme nu te mai poți odihni și este cazul să verifici mai în profunzime care este cauza.Cât despre cei din familie, aceștia ți se vor părea distanți și nu vei ști care este cauza. Astrele te sfătuiesc să comunici înainte de a-ți crea idei. Vei fi surprinsă câte probleme se pot rezolva în acest fel. Cu toate acestea, cei dragi nu vor reacționa într-o manieră așteptată.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Săgetătorii se vor concentra în această perioadă pe plan profesional. Astrele spun că este o perioadă propice pentru a-ți arăta calitățile de lider. Profită de energia pe care o ai și construiește-ți o viață cât mai simplă. Te vei găsi într-o stare psihică mai mult decât perfectă pentru a începe câteva proiecte personale pe care le-ai lăsat pe pauză.Ai încredere în astre și vei descoperi că orice plan ai, se poate concretiza rapid dacă urmezi câțiva pași simpli. Cu toate că va fi dificil la început, nu te lăsa învinsă. Vei vedea că tot tu vei culege laurii de la final.

HOROSCOPUL SAPTAMANII-28 februarie-6 martie 2022.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Horoscopul săptămânii 28 februarie – 06 martie 2022 spune că acești nativi se vor simți excelent din punct de vedere al sănătății. Vor participa în cadrul mai multor competiții și chiar dacă nu vor câștiga premiul cel mare, vor reuși să își depășească propriile performanțe. Ai energia și puterea unui campion. Deși deciziile pe plan personal nu sunt tocmai grozave, nu vei depune atât de mult efort pentru a înțelege cu exactitate care sunt motivele.Pe plan profesional vei avea partea de promovarea mult visată. Partenerul de lucru nu va fi tocmai încântat. Privește totul cu optimism și bucură-te de premii!

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Vărsătorii au parte de o săptămână plină de reușite. Astrele spun că acești nativi își vor găsi sufletul pereche în prima jumătate a acestei perioade. Sfârșitul de săptămână îi găsește liniștiți și împăcați cu sine.Dacă nu ai fost atentă la semnele trimise de astre, acum este momentul. Ai puterea să treci peste orice neînțelgere, dar îți găsești dramul de înțelepciune. La locul de muncă apar schimbări neașteptate.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Peștii reușeșc să-și găsească forța de a trece peste această săptămână, în ciuda faptului că sănătatea lor este precară. Deși nu va exista o legătură clară, surpriza pe care o vor primi din partea partenerului de viață, îi va încărca de energie. Îți vei intra din nou în rolul de lider și toate lucrurile vor merge de la sine.Astrele spun că deși vei întâmpina probleme, vei reuși să-ți duci planurile la bun sfârșit și să te poți odihni cum se cuvine la sfârșit de săptămână. Pe măsură ce zilele trec, oboseala își va spune cuvântul, însă răbdarea este cheia succesului.

Sursa si foto : catine.ro