Horoscopul saptamanii 30 mai-5 iunie 2022.

HOROSCOP saptamanal 30 mai-5 iunie.

Vezi si : minadestiri.ro/horoscopul-saptamanii-9-15-mai-2022

Berbec(21 martie – 20 aprilie)

Dragoste

Energiile astrale din această săptămână ajută la construirea unei punți între tine și cineva special. Poate că nu ați avut prea multe șanse să vorbiți și, probabil, doar v-ați admirat unul pe celălalt de la distanță.

Cu toate acestea, cu binecuvântarea lui Cupidon, ai putea să obții mai mult decât ți-ai propus și, cu siguranță, nu vei avea motive să te plângi.

Bani

Astrele îți oferă o bază solidă pe care să îți construiești visurile legate de bani. Cu toate acestea, ele îți deschid și ochii cu privire la cei apropiați și te obligă să te gândești la modul în care contruibuie fiecare la viața ta.

Dacă nu este suficient, să-i lași pe unii dintre ei să plece poate fi biletul tău către o fericire mai mare.

Între timp, îți expui ideile, produsele  și serviciile unei baze mai mari de clienți. Succesul nu este departe.

Taur(21 aprilie – 21 mai)

Dragoste

Uneori este posibil să ne conectam cu cineva de care știm că ne putem îndrăgosi pe loc. Cu aspectul astral actual în joc, ai putea avea o astfel de experiență dacă petreci mult timp pe rețelele sociale în această săptămână.

O persoană, în special, va ieși în evidență și se va diferenția de ceilalți și, de asemenea, te va atrage foarte, foarte mult.

Ai încredere în instinctele tale cele mai profunde și vezi unde poți ajunge!

Bani

Nu este suficient să faci economii în acest moment. Ești isteț/eață, uneori viclean/eană, mai ales când vine vorba e bani. Prin urmare, folosește-te de influențele astrale din această săptămână pentru a avansa cu obiectele în carieră, profitând de noi oportunități în viața profesională.

Asigură-te doar că slujba ta este stabilă înainte de a investi totul în ea. Uneori lucruri se pot schimba atât de repede încât structura unei afaceri nu poate ține pasul. Protejează-ți interesele cu orice preț! 

Gemeni(22 mai – 21 iunie)

Dragoste

Energiile astrale din această săptămână s-ar putea să nu ofere stimularea emoțională de care ai nevoie pentru o relație romantică, dar cel puțin te vor ajuta să înțelegi cum funționează cel/cea de lângă tine.

Conversațiile pe care le ai cu persoana iubită s-ar putea să te conducă în câteva domenii foarte interesante și, cu siguranță, unele pe care nu le-ai luat în considerare anterior. Vei avea mult de gândit!

Bani

Astrele te susțin și îți încurajează curiozitatea în ceea ce privește banii.

Asigură-te că nu vei cheltui prea mult pentru a obține sau a păstra dragostea cuiva. Menținerea bugetului poate arăta, de fapt, mai mult din adevărata ta latură iubitoare.

Un accent pus pe călătorie, spiritualitate și învățare arată că lecțiile de viață sunt la fel de importante ca posesiunile.

Rac(22 iunie – 21 iulie)

Dragoste

Săptămâna aceasta nu va fi prea pasională, ci mai degrabă vei avea șansa de a iniția o conversație și de a pune anumite întrebări discrete despre oricine te interesează.

Energia astrală actuală încurajează comunicarea cu toți cei din jur.

Dacă ești deja într-o relație stabilă, atunci acest lucru o va înviora. Dacă ești în căutarea dragostei, te vei distra de minune să cunoști pe cineva nou.

Bani

Te vei simți destul de special/ă în această săptămână.

Aceasta este o săptămână foarte bună pentru a explora cum să-ți îmbunătățești situația financiară.

Astrele îți cer să găsești o nouă modalitate de a-ți folosi creativitatea și să cheltui pentru familie, copii și persoana iubită. Ai muncit destul de mult și este timpul să te bucuri de roadele muncii tale. 

Leu(22 iulie – 22 august)

Dragoste

Energiile astrale din această săptămână te încurajează să te concentrezi mai puțin pe încercarea de a atrage o anumită persoană prin evidențierea frumuseții și a siluetei tale perfecte și mai mult pe dezvoltarea unei game mai extinse de interese.

Acest lucru ar putea înseamna că poți vorbi despre o varietate de probleme care anterior ar fi însemnat puțin sau nimic pentru tine.

Dacă ești în căutarea dragostei, atunci hrănește-ți mintea și socializează virtual.

Bani

Cheltuielile asociate cu locuința ta pot fi mai mari decât te-ai fi așteptat în această săptămână.

Este posibil să fie nevoie de unele ajustări ale bugetului tău, deoarece descoperi că reparațiile costă mai mult decât merită.

Decât să fii copleșit/ă sau supărat/ă, mai bine te-ai gândi că oricum vei reuși să îți achiți datoriile existente. Știi că asta se va întâmpla!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Dragoste

Se întâmplă multe în această săptămână. Aceasta este o oportunitate excelentă pentru a stabili comunicarea cu tot felul de oameni și pentru a face progrese semnificative în cadrul anumitor relații.

Dacă ai o relație stabilă, atunci acest lucru îți va crește cercul de prieteni.

Dacă ești în căutarea dragostei, atunci acesta este un aspect foarte promițător, deoarece alții sunt mai deschiși decât de obicei.

Bani

Accentul este pus viața sentimentală în această săptămână. Nu este momentul să te concentrezi pe bani, nu la început.

S-ar putea să descoperi că problemele legate de bani apar în timp ce te apropii de acea persoană specială. Este important să te asiguri că tu și persoana de lângă tine sunteți pe aceeași lungime de undă.

Astrele te ajută să-ți expui calm și clar poziția în problemele legate de bani și să ajungeți rapid la o soluție reciproc profitabilă.

Balanţă(23 septembrie – 22 octombrie)

Dragoste

Configurația astrală din această săptămână implică faptul că există o atitudine puțin mai relaxată și orice conversații intime se vor concentra pe discutarea celor mai recente și fierbinți subiecte, care vor include, de asemenea, un pic de bârfă.

Dacă ești în căutarea dragostei, atunci atingerile ușoare sunt cele care te ajută să câștigi teren. Nu țâșni dintr-odată, deoarece acest lucru ar putea speria și dezamăgi persoana pe care ai pus ochii.

Bani

Săptămâna aceasta s-ar putea să fii mult mai permisiv/ă față de latura ta neconvențională, mai ales când vine vorba de cuvinte și idei.

Distracția, familia și dragostea sunt cele mai importante în mintea ta, dar aspecte precum lipsta banilor îți poate afecta viața personală.

Relaxează-te, e dreptul tău și meriți, însă nu uita să revii rapid asupra problemelor cu care te confrunți pe plan profesional și financiar.

Scorpion(23 octombrie – 21 noiembrie)

Dragoste

Dacă plănuiești o întâlnire virtuală în această săptămână, atunci s-ar putea să fii îngrijorat/ă că ar putea fi ceva puțin prea banal sau prea bun pentru a fi adevărat.

Interacțiunea actuală a energiilor astrale s-ar putea să nu încurajeze cea mai pasională conversație pe care ai avut-o vreodată, dar dacă îi dai timp, s-ar putea să te trezești îndrăgostit/ă. Mergi ușor, ușor!

Bani

Sfatul astrelor din această săptămână este să ai răbdare.

Subconștientul tău poate primi semne de la ghizii tăi spirituali și de la îngerii tăi păzitori și nu toate vor avea sens.

Ai puterea de a comunica ceea ce vezi pentru distracție și profit.

Săgetător(22 noiembrie – 21 decembrie)

Dragoste

Energia astrală din această săptămână îți oferă posibilitatea de a gusta ce e mai bun fără a fi nevoie să mânânci întregul desert.

Dacă există cineva pe care ai pus ochii de ceva vreme, atunci vei avea șansa de a vorbi cu el și de a afla destul de multe. Apoi, poți decide dacă vrei să continui sau să fugi din calea persoanei respective.

Bani

Săptămâna aceasta trebuie să faci o alegere importantă. Astrele vor să comunici pentru a trăi mai bine. De asemenea, să încorporezi mai mult scris, vorbit, predare și învățare în munca ta.

În același timp, o nouă energie vine în sectorul tău social, zguduindu-l destul de serios. Oamenii rămași vor fi cu certitudine cei care te-au susținut.

Banii vin atunci când ești fidel cu tine însuți și cu obiectivele tale.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!   

Capricorn(22 decembrie – 19 ianuarie)

Dragoste

Te vei bucura de energia rezultată din alinierea astrelor din această săptămână. Aceasta încurajează socializaeea în orice mod posibil. Prin urmare, ar putea fi un moment ideal pentru a organiza un eveniment pe care îl ai de mult timp în vedere.

Este posibil ca dragostea să nu te facă să fii prea îndrăzneț/eață, dar poți descoperi că o conversație cu o persoană specială te poate face să îți dorești să vrei să afli mai multe.

Bani

Săptămâna aceasta vei primi și vești bune și vești rele în ceea ce privește viața ta financiară.

Dacă ai fost fidel obiectivelor tale și ai respectat  bugetul, această săptămână îți va oferi noi oportunități de a câștiga mai mulți bani.

Dacă ai cheltuit în exces, schimbările bruște și poate neașteptate în carieră ar putea însemna că lucrurile pe care ai contat pentru a-ți acoperi facturile ar putea să dispară. Economiile te pot ajuta să treci peste această perioadă. 

Vărsător(20 ianuarie – 18 februarie)

Dragoste

Configurația astrală din această săptămână implică faptul că ai șansa de a-ți testa teoriile despre acea persoană foarte atractivă.

Poți decide apoi dacă să pui presiune pentru a-i atrage atenția sau dacă să o lași definitiv în pace.

Cheia pentru a face alegerea corectă constă în puterea ta de conversație și în capacitatea ta de a evalua exact cum stau lucrurile cu câteva cuvinte bine alese.

Bani

Este o săptămână a contradicțiilor pentru tine. Astrele îți permit să devii mai încrezător/oare în cine ești și cum te prezinți în lume.

Pe măsură ce îndoielile tale dispar, te poți concentra pe ceea ce contează cu adevărat. Cheltuielile pentru familie, romantism și copii nu sunt un lucru rău decât dacă te lasă cu cardurile complet goale.

Respectarea unui buget arată cât de mult îți pasă de viitor. 

Pești(19 februarie – 20 martie)

Dragoste

Acesta este un moment minunat pentru a-ți extinde cercul social și pentru a încerca să te conectezi cu cei care au aceleași idei și concepții de viață ca și tine.

Energia astrală din această săptămână indică faptul că o anumită întâlnire virtuală te poate impresiona într-un mod plăcut, deoarece persoana respectivă are o mulțime de cunoștințe și de multe alte atribute atractive.

Conversația inteligentă este modalitatea de a face progrese rapide și sigure în dragoste.

Bani

Situația ta financiară poate să nu fie exact ceea ce îți dorești, dar influențele astrale din această săptămână îți ridică moralul.

Un accent pe viețile trecute și pe karmă te îndeamnă să fii atent/ă la felul în care te comporți, mai ales când vine vorba de cuvintele tale, car pot răni grav.

Între timp, banii intră atunci când exploatezi investițiile și proprietățile comune.

Sursa : minadestiri.ro

Foto : catine.ro