HOROSCOPUL saptamanii 28 martie-3 aprilie.

HOROSCOPUL saptamanii 28 martie-3 aprilie.

Horoscopul săptămânii 28 martie–3 aprilie. Am intrat pe ultima sută de metri a lunii martie și începutul lunii aprilie. Conform astrologilor, săptămâna 28 martie – 3 aprilie stă sub influența planetei Marte. Se spune că Marte este responsabilă cu comunicarea și gândirea analitică, mai ales pentru cei din Berbec. Planeta Venus și Uranus vor intra în aeastă săptămână în conjuncție, ceea ce înseamnă că vom avea responsabilități financiare, cel puțin nativii din Vărsător. Infliența celor două planete se va resmiți și în relațiile nativilor acestei zodii în această spătămână.

Ce aduc astrele zodiilor in saptamana 28 martie-3 aprilie?

Berbec

Mercur părăsește, în sfârșit, sectorul inconștient și intră în semnul tău pe 27, inaugurând epoca ta nerușinată. Nu mai trebuie să vă gândiți de două ori la tot ceea ce spuneți. Lasă-ți părerile să fie auzite! Apoi, pe 1, Luna nouă în semnul tău este un moment minunat pentru a te verifica în ceea ce privește grija de sine. Vă odihniți suficient? Beți suficientă apă? Este timpul să înlocuiești acele seruri care stau în sertarul tău din 2019? Adunați ceea ce vă face să vă simțiți bine.

Taur

Te simți în sfârșit din nou tu însuți în această săptămână, când Venus trece pe lângă Saturn, pe 28. Acest aspect te încurajează să te angajezi în structurare și să te îndepărtezi de căile care duc doar la haos. Acestea fiind spuse, având în vedere că toată acțiunea Berbecului din această săptămână, inclusiv Luna Nouă de pe 1, are loc în sectorul tău inconștient, este important să te recalibrezi în termenii tăi. Ce viziuni îți vin prin intermediul meditației sau în visele tale? Acordă atenție și notează totul.

Gemeni

Calendarul tău social se umple rapid în această săptămână, deoarece planeta care te guvernează, Mercur, se mută în îndrăznețul Berbec pe 27. Ai petrecut atât de mult timp concentrându-te pe obiectivele tale profesionale în acest an, dar acum este timpul să te conectezi mai mult cu cei care îți vor susține eforturile. Luna nouă în Berbec de pe 1 este șansa ta de a-ți stabili intenții despre cum vrei să cultivi comunitatea în anul care vine. Dacă ai fost curios să începi un buletin informativ sau să te implici în activități de voluntariat local, acum este momentul!

Rac

Nu fi surprins dacă ți se cere să faci o prezentare improvizată la serviciu sau un discurs de ultim moment la nuntă în această săptămână, deoarece Mercur se mută în Berbec și în sectorul tău de imagine publică pe 27. Ceea ce spui va avea un impact! Luna nouă în Berbec de pe 1 este o oportunitate de a stabili intenții pentru cariera și reputația ta pe parcursul anului viitor. Ce vrei să realizezi și cum îți poți permite să iei mai multe pauze pe parcurs? Odihna înseamnă succes.

Leu

Pe 28, când Venus trece pe lângă Saturn, în casa relațiilor tale, poți face un pas înapoi și evalua toate angajamentele pe care ți le-ai luat anul acesta. Te pregătești pentru succes sau pentru supraextindere? Cine merită cu adevărat timpul tău? Luna nouă în Berbec de pe 1 te invită să îți prioritizezi propriile vise și obiective pe termen lung. Asigură-te că te conectezi cu oamenii și organizațiile care vor să te vadă înălțându-te. Nu toată lumea merită strălucirea ta.

HOROSCOPUL saptamanii 28 martie-3 aprilie.

Fecioară

Planeta care vă guvernează, Mercur, intră în Berbec pe 27, încurajându-vă să vă analizați în detaliu resursele comune. Acum este momentul să faceți un plan de plată pentru datoriile dvs., să verificați detaliile din orice beneficii de la locul de muncă sau să vă luați, în sfârșit, de pe cap unele dezechilibre de putere (cum ar fi toate acele impozite restante). luna nouă în Berbec de pe 1 este o oportunitate de a începe din nou colaborările, precum și relația dvs. cu bogăția. Ieșiți dintr-o mentalitate de lipsă și intrați într-o eră a abundenței.

Balanță

Chestiunile legate de dragoste și de întâlniri care te-au legat de la începutul acestui an se descurcă în sfârșit, când Venus se întâlnește cu Saturn, pe 28. Abordarea ta în ceea ce privește romantismul și sexul nu este pe placul tuturor, dar te simți mai încrezător că oamenii vor ceea ce ai tu. Luna nouă în Berbec de pe 1 marchează un moment prielnic pentru a începe din nou în relațiile tale. Este timpul să te înconjori de iubire. Acesta este, de asemenea, un moment excelent pentru a le cere sfatul celor mai apropiați confidenți ai tăi.

Scorpion

Dacă ai simțit o lipsă de motivație, săptămâna aceasta este șansa ta să te întorci la treabă! Mercur se mută în sectorul tău de rutină zilnică pe 27, îndemnându-te să te ocupi de niște administratori de viață sau să te întorci la o rutină de antrenament mai riguroasă. Apoi, pe 1, Luna nouă în Berbec este un moment prielnic pentru a vă schimba programul zilnic. Dacă nu ar trebui să țineți cont de calendarul altcuiva, cum v-ați structura zilele? Începeți de acolo și vedeți ce curge.

Săgetător

Toată munca și nimic de joacă este o rețetă pentru epuizare majoră. De aceea, astrologia din această săptămână vrea ca tu să te relaxezi și să te distrezi mai mult. Fie că te joci afară cu copiii tăi, te întorci la un hobby preferat sau te alături prietenilor tăi la bar pentru prima dată de când s-a născut cel mai mic, concentrează-te pe a face exact ceea ce îți dorești. Luna nouă în Berbec de pe 1 este aici pentru a-ți însufleți copilul interior. Încearcă să faci ceva care ar face ca versiunea mai tânără a ta să fie mândră.

HOROSCOPUL saptamanii 28 martie-3 aprilie.

Capricorn

Depui atât de mult efort pentru a impresiona pe toată lumea încât ai uitat ce contează cu adevărat? Pe 28, când Venus se întâlnește cu Saturn în sectorul tău monetar, îți dai seama că nu mai poți ignora nevoile tale de bază. Este timpul să revii în contact cu rădăcinile tale. Tratează Luna nouă în Berbec de pe 1 ca pe o petrecere de casă nouă. Fă ordine în sufragerie și invită-ți cei mai buni prieteni pentru gustări și ceai.

Vărsător

Pe 28, când planeta frumuseții Venus se întâlnește cu Saturn în semnul tău, simți nevoia de a-ți schimba coafura, stilul sau expresia, astfel încât ceilalți să te ia mai în serios. Ar putea fi timpul să vă faceți acel tuns, să donați niște tricouri vechi și să investiți într-un blazer atemporal. Apoi, Luna nouă de pe 1 te inspiră să îți resetezi comunicarea. V-ați permis să fiți prea disponibil pentru persoanele care vă consumă energia? Stabiliți niște limite. Ia o cafea de la barista ta preferată în timp ce îți cureți contactele și găsești pacea interioară.

Pești

În ultimele săptămâni, v-ați pus întrebări dificile cu privire la ceea ce merită un angajament pe termen lung. Devii din ce în ce mai bun în a-ți defini limitele și să elimini ceea ce te face să te simți mai puțin valoros. Luna nouă în Berbec de pe 1 cade în sectorul tău monetar și aduce un nou început pentru finanțele tale. În loc să te îngrijorezi prea mult cu privire la modul în care îți vei atinge obiectivele financiare în următorul an, petrece timp imaginându-ți o lume în care ai deja suficient. Dacă vă puteți imagina, veți ajunge în cele din urmă acolo.

Sursa : playtech.ro

Foto : catine.ro