Horoscopul saptamanii 28 august-3 septembrie 2023.

Horoscopul saptamanii 28 august-3 septembrie 2023.

Află ce ți-au rezervata astrele pentru această săptămână, în funcție de zodia, potrivit astrology.com. Previziuni astrologice pentru fiecare zodie în parte.

Ce ne rezerva astrele in saptamana 28 august-3 septembrie 2023 ?

Horoscopul săptămânii 28 august – 3 septembrie 2023. Zodia Berbec

În această săptămână s-ar putea să te simți inspirat să cauți echilibrul în relațiile tale și să încerci să afli cum să te exprimi și să îți comunici nevoile fără să pui presiune pe ceilalți. Poate că ai fost reținut multă vreme, iar acum este momentul să te eliberezi.
Contextul astrologic îți oferă susținere. Pe de altă parte, s-ar putea să te simți deosebit de generos și să îți răsfeți prietenii și familia cu surprize care știi că i-ar bucura. De asemenea, vei fi dispus să investești în propria ta imagine și în lucrurile care te fac fericit.

Horoscopul săptămânii 28 august – 3 septembrie 2023. Zodia Taur

Contextul astrologic îți va activa casa muncii și a rutinei. Este momentul perfect să îți cauți echilibrul în viața ta de zi cu zi. Poate că ai lucrat mult și nu ai mai avut timp liber sau poate ai acordat mai multă atenție distracției și ți-ai neglijat responsabilităție.
Acum ai oportunitatea să reglezi lucrurile, să bifezi activitățile de pe lista ta de sarcini, dar să te și bucuri de timp liber. Totodată, s-ar putea să te simți încrezător și pregătit să mergi înainte. Este o perioadă bună pentru interviuri de angajare sau pentru a merge la o întâlnire romantică.

Horoscopul săptămânii 28 august – 3 septembrie 2023. Zodia Gemeni

Contextul astrologic îți va activa casa romantismului, a aventurii și a distracției. Este un moment excelent să îți reorganizezi programul. Dacă muncești din greu, ar fi bine să te și distrezi din plin și să te bucuri de viață. Poți profita de acest aspect pentru a te recompensa pentru eforturile tale. Totodată, intuiția ta va fi la cote înalte. Ai putea găsi răspunsuri la întrebările tale. Fii atent la mesajele pe care le primești de la Univers. S-ar putea să simți prezența apropiată a îngerului tău păzitor. Săptămâna asta vei fi ghidat de către divinitate.

Horoscopul săptămânal, 28 august – 3 septembrie 2023. Zodia Rac

Poți profita de aspectele astrologice care se formează în această perioadă pentru a ajunge la un echilibru între îndeplinirea obligațiilor față de familia ta și îngrijirea propriilor tale nevoi. Este posibil ca cei dragi să aibă planuri pentru tine care nu se potrivesc cu aspirațiile tale personale. S-ar putea să te simți împărțit între dragostea pentru ei și dorința ta de a-ți urmări visurile.
Este timpul să îți afirmi independența. Totodată, este o perioadă excelentă pentru a petrece timp cu prietenii. Ia în considerare să încerci un restaurant nou alături de ei sau să te răsfeți cu o muzică bună, care rezonează profund cu sufletul tău. Ieși la distracție și bucură-te de experiențe inedite.

Horoscopul saptamanii 28 august-3 septembrie 2023.

Horoscopul săptămânii 28 august – 3 septembrie 2023. Zodia Leu

Ai parte de aspecte favorabile în casa talentelor și a activităților tale. Vei avea șansa să găsești un echilibru între ceea ce vrei să faci și resursele pe care le ai la dispoziție. Poți fi ingenios și poți găsi modalități ieftine de a călători, de a te distra sau de a-ți reamenaja casa.
Totodată, se formează aspecte pozitive în sectorul profesional. Sunt șanse mari să primești mulțumiri pentru ajutorul pe care l-ai acordat unei persoane. Un client ar putea fi atât de recunoscător, încât ar putea să îți caute superiorii pentru a te lăuda.

Horoscopul săptămânii 28 august – 3 septembrie 2023. Zodia Fecioară

Contextul astrologic pune accentul de banii pe care îi ai în comun cu partenerul de viață. Va trebui să găsești un echilibru între respectarea dorințelor persoanei iubite și nevoia de siguranță financiară. Este posibil să aveți obiceiuri de cheltuieli diferite.
Acesta este momentul în care puteți ajunge la un acord în ceea ce privește gestionarea eficientă a bugetului. Totodată, este posibil să primești informații utile despre productivitate. Pe baza acestor instrucțiuni s-ar putea să fii pregătit să faci schimbări semnificative în viața ta.

Horoscopul săptămânii 28 august – 3 septembrie 2023. Zodia Balanță

Marte și-a început tranzitul prin propriul tău semn zodiacal, aspect ce îți va activa casa încrederii în sine. Acum poți străluci, dar vor exista câteva obstacole pe parcurs. Oportunitățile se află în afara zonei tale de confort, dar acest lucru nu înseamnă că ar trebui să le eviți. Te vei bucura de ajutor divin. Astrele îți oferă abilitatea de a acționa direct și de a-ți focaliza energia către un obiectiv important. Când vine vorba de dragoste, s-ar putea să lași deoparte precauția. Acest lucru ar putea însemna să te împaci cu un fost iubit sau să inviți la o întâlnire un necunoscut. Pe lângă aventură, poți avea parte și de puțin romantism.

Horoscopul săptămânal, 28 august – 3 septembrie 2023. Zodia Scorpion

Săptămâna asta, contextul astrologic îți va activa casa talentelor ascunse. Poate fi momentul potrivit pentru a încerca să găsești un echilibru între îndeplinirea obligațiilor tale și dorința de a lucra la un proiect care îți este drag și te face fericit. Vei avea energia și concentrarea necesare pentru a explora ceva nou din domeniul artistic și pentru a face progrese semnificative. Totodată, în această perioadă poți fi excepțional de norocos în dragoste. Poți atrage atenția multor persoane și poți avea parte de întâlniri interesante. Dă curs invitațiilor pentru că ai toata șansele să cunoști persoana potrivită pentru tine.

Horoscopul săptămânii 28 august – 3 septembrie 2023. Zodia Săgetător

Aspecte favorabile vor avea loc în casa banilor obținuți din carieră. Contextul astrologic te poate ajuta să îți planifici strategia pentru a-ți crește veniturile la locul de muncă actual. De asemenea, poate fi un moment bun să aplici pentru un job nou, care îți poate oferi un salariu mai mare. Totodată, poți lua decizia de a munci suplimentar pentru a obține câștiguri mai bune. S-ar putea să ai mult mai multă energie, astfel încât să poți echilibra cu succes munca și distracția.

Horoscopul saptamanii 28 august-3 septembrie 2023.

Horoscopul săptămânii 28 august – 3 septembrie 2023. Zodia Capricorn

Deși vei avea o energie bună, motivație și determinare pentru a avansa în carieră în următoarea perioadă, este posibil să nu fii în totalitate mulțumit de locul tău de muncă actual. Ar fi o idee bună să evaluezi ce îți dorești să faci și să îți conturezi pașii pentru a ajunge acolo. Pe de altă parte, în această perioadă s-ar putea să simți nevoia să te răsfeți și să faci achiziții noi ce țin de domeniul creativității. Ai însă grijă să nu exagerezi cu cumpărăturile.

Horoscopul săptămânii 28 august – 3 septembrie 2023. Zodia Vărsător

Contextul astrologic îți va activa casa călătoriilor și a aventurii, aspect ce îți poate amplifica dorința de a călători, dar s-ar putea să simți că îți lipsesc mijloacele necesare. Este momentul să explorezi alternativele. Dacă ai o destinație anume în care visezi să ajungi, poate poți găsi un loc de muncă temporar în acel loc pentru a-ți acoperi cheltuielile. Este momentul să gândești creativ când vine vorba de călătorii. Pe de altă parte, poți avea noroc în ceea ce privește sectorul locuinței. Acest lucru înseamnă că ai putea obține o ofertă bună pentru o casă. De asemenea, poți găsi oamenii potriviți care să te ajute să îți renovezi sau reamenajezi spațiul.

Horoscopul săptămânii 28 august – 3 septembrie 2023. Zodia Pești

Contextul astrologic îți va activa casa resurselor. Este un moment favorabil pentru a întâlni persoane influente în domeniul tău, care îți pot oferi informații valoroase și asistență. Nu ezita să comunici prin mesaje directe sau în mediul online. Pe de altă parte, s-ar putea să simți mai intens dorința de a evita socializarea și de a petrece mai mult timp singur. S-ar putea să te simți mai interesat de propriile tale pasiuni decât să te întâlnești cu prietenii. Pune căștile, ascultă muzică și lasă-te dus de val.

Foto : facebook

Sursa : unica.ro