HOROSCOPUL saptamanii 25 aprilie-1 mai 2022.

HOROSCOPUL saptamanii 25 aprilie-1 mai 2022.

Săptămâna 25 aprilie – 1 mai 2022 se remarcă prin intrarea lui Mercur în zodia sa de domiciliu. Acest tranzit ne va stimula să comunicăm, să fim mai flexibili în raționament și să jonglăm cu ideile. Crește curiozitatea și ne bucurăm de o atenție distributivă. Pe data de 30 aprilie avem paret de Lună Nouă în zodia Taur însoțită de o Eclipsă parțială de Soare. Acest eveniment astrologic este de esență karmică și vine cu noi începuturi în urma unor răsturnări de situație menite să ne pună pe sensul de evoluție. Tot în weekend se perfectează și o conjuncție unică în 12 ani în zodia Pești, între Venus și Jupiter. Putem face progrese în relații și sunt zile în care vin oportunități neașteptate. Este semn de bogăție și noroc și aduce șanse de vindecare pe toate planurile.

Ce ne rezerva astrele in saptamana 25 aprilie-1 mai 2022?

Horoscop săptămânal Berbec: 25 aprilie – 1 mai 2022

Săptămâna aceasta poți avea parte de schimbări neașteptate care se produc în plan financiar. Nu te aruna în cheltuieli mari și ai grijă la modul în care-ți administrezi veniturile. Poate ești forțat să scoți bani din talentele tale. Sentimental, poți face progrese în relația de cuplu sau un fost partener te caută. De asemenea, este momentul să-ți vindece fricile, obsesiile și trecutul, mai ales dacă ai trecut printr-o dezamăgire.

Horoscop săptămânal Taur: 25 aprilie – 1 mai 2022

Mercur se mută în sectorul tău financiar și vine cu idei noi de îmbunătățire a veniturilor. Totodată, ai parte de o o Eclipsă de Soare în zodia ta care va deschide o nouă etapă de viață. Pe de o parte poți face schimbări conștiente în plan personal, pe de altă parte poți avea parte de evenimente care să te determine să schimbi ceva. Faci progrese cu un proiect și de bucuri de aprecieri și popularitate.

Horoscop săptămânal Gemeni: 25 aprilie – 1 mai 2022

Săptămâna aceasta Mercur, guvernatorul tău, intră în zodia ta și te ajută să vezi mai clar niște situații de viață cu care te-ai confruntat. Eclipsa de Soare te stimulează să pui punct unui capitol din trecutul tău. Nu este deloc exclus să iasă secrete la suprafață și să se accentueaze niște afecțiuni cronice. În plan profesional, ai parte de șanse de afirmare și te bucuri de aprecierile unor persoane importante.

Horoscop săptămânal Rac: 25 aprilie – 1 mai 2022

Contextul astrologic al săptămânii vine cu schibări de planuri și proiecte. Ai grijă la tendința de a te gândi prea mult la trecut. Pe de altă parte, poți primi oferte și poți avea parte de oportunități care vizează studiile și călătoriile. Te poți înscrie la cursul mult visat sau poate facu călătoria mult visată. Relațiile aflate la distanță au ocazia să se îmbunătățească, să facă progrese.

HOROSCOPUL saptamanii 25 aprilie-1 mai 2022.

Horoscop săptămânal Leu: 25 aprilie – 1 mai 2022

Săptămâna aceasta, Soarele, guvernatorul tău, va fi eclipsat de lună, așa că ai grjă la sănătatea ta mai mult. Tot eclipsa poate aduce o schimbare bruscă în plan profesional. În cazul multora a venit momentul să schimbe chiar direcția în carieră. În plan financiar, ai  șanse de a-ți îmbunătăți veniturile cu ajutorul altora. Poți obține un credit sau pot face o investiție profitabilă.

Horoscop săptămânal Fecioară: 25 aprilie – 1 mai 2022

Săptămâna vine cu revelații și experiențe de viață, cu schimbări bruște legate de principiile și valorile tale morale. Unii nativi fac demersuri pentru a se înscrie la un curs sau pentru a pleca într-o călătorie. Conjuncția Venus-Jupiter se petrece în sectorul relațiilor tale, așa că dacă ești singur, ai șanse să-ți întâlnești jumătatea. În cuplu și în relațiile cu un colaborator, poți face progrese.

Horoscop săptămânal Balanță: 25 aprilie – 1 mai 2022

Săptămâna aceasta poți avea parte de răsturnări de situație de natură financiară, așa că ai grijă la investiții, la asocieri, afaceri și partaje sau la credite. Pe de altă parte, poți primi oferte de legate de un nou job sau poți avea șansa să-ți îmbunătățești situația la actualul loc de muncă. Ai șanse de vindecare a unor probleme de sănătate.

Horoscop săptămânal Scorpion: 25 aprilie – 1 mai 2022

Eclipsa de Soare poate aduce evenimente neprevăzute și schimbări bruște în relația cu partenerul de viață sau în relația cu partenerii profesionali. Astfel, poți intra pe o nouă direcție de evoluție. Cei singuri au șansa de a se îndrăgosti, de a începe o nouă relație, iar cei care sunt deja parte a unui cuplu pot deveni părinți. Este o săptămână în care te bucuri de creativitate și poți face progrese cu un proiect artistic.

Horoscop săptămânal Săgetător: 25 aprilie – 1 mai 2022

S-ar putea ca Eclipsa de Soare să-ți aducă schimbări la locul de muncă. Poate fi vorba de schimbări de program, de sarcini, de colegi sau chiar de un job nou. Pe de altă parte, ai ocazia să rezolve neînțelegeri cu cei dragi și să reaștearnă armonia în cămin grație conjuncției lui Jupiter, guvernatorul tău, cu Venus.

HOROSCOPUL saptamanii 25 aprilie-1 mai 2022.

Horoscop săptămânal Capricorn: 25 aprilie – 1 mai 2022

Săptămâna aceasta, ai parte de o Eclipsă parțială de Soare în sectorul afectiv care poate aduce surprize neașteptate din partea copiilor sau în plan sentimental. Poate fi vorba inclusiv de o dragoste la prima vedere pentru cei singuri. Pe de altă parte, ai susținere în tot ce ține de comunicare, mai ales cu colegii, grație ingresului lui Mercur în sectorul muncii tale. Vei da dovadă de o mare putere de convingere asupra celorlalți și poți face negocieri avantajoase, inclusiv de natură salarială.

Horoscop săptămânal Vărsător: 25 aprilie – 1 mai 2022

Săptămâna aceasta, Eclipsa de Soare poate veni cu situații care te surprind și de impactează emoțional. S-ar putea să porți discuții cu familia sau să afli informații care să te ia complet prin surprindere. În plan financiar, vin fel și fel de oferte de creștere a veniturilor. Unii nativi pot avea parte inclusiv de o mărire de salariu, însă ai grijă și la tendința de a face cheltuieli mai mari cade obicei.

Horoscop săptămânal Pești: 25 aprilie – 1 mai 2022

Săptămâna aceasta te bucuri de o conjuncție triplă în zodia ta, între Venus și cei doi guvernatori ai tăi, Jupiter și Neptun. Acest context astrologic îți aduce șanse, oportunități și o nouă direcție pentru următorii 12 ani. În schimb, poți fi surprins de veștile pe care le aduce Eclipsa de Soare, de discuțiile purtate și informațiile primite care-ți pot da peste cap idei și raționamente. Grijă mai mare la deplasări în weekend.

Sursa : gandul.ro

Foto : catine.ro