HOROSCOPUL SAPTAMANII 16-22 iulie 2023.

HOROSCOPUL SAPTAMANII 16-22 iulie 2023.

 

Ce ne rezerva astrele in saptamana 16-22 iulie 2023 ?

Berbec

Natura ta emoțională este mai puternică decât oricând și îți poate anula instinctele mai bune dacă nu ești atent. Lucrurile sunt un pic ciudate acasă, dar ar trebui să reușești să le rezolvi în cele din urmă.

Taur

Intuiția ta își face cu adevărat efectul astăzi și ar trebui să fii capabil să citești oamenii cu mare ușurință. S-ar putea să primești un indiciu important de la un coleg sau de la un vecin despre ceea ce trebuie să faci în continuare.

 Gemeni

De obicei, nu ești o persoană geloasă sau posesivă, dar aceste trăsături ies la iveală în mod deosebit astăzi. Dacă încerci să atenuezi ce e mai rău, ar trebui să poți face față consecințelor.

Rac

Te afli pe un val de energie bună astăzi și îți poți face prietenii să vadă cum ar trebui să fie lucrurile. S-ar putea să nu fie nevoie să spui nici măcar un cuvânt. O sprânceană ridicată ar trebui să fie de ajuns.

HOROSCOPUL SAPTAMANII 16-22 iulie 2023.

Leu

Aveți o modestie și un farmec natural care tind să iasă la iveală la momentul potrivit, ca acum! Este un moment bun pentru tine să te revarsă în fața clienților, a prietenilor și a membrilor familiei deopotrivă.

Fecioară

Familia ta are nevoie de tine astăzi, dar nu este o criză. Poate fi doar o verificare rapidă, dar faceți-vă timp pentru asta, chiar dacă programul dvs. pare mai aglomerat ca niciodată. Lucrurile ar trebui să se clarifice rapid.

Balanță

Astăzi este vorba despre viața ta socială, chiar dacă ești blocat în spatele unui birou pentru prea multe ore. Poți găsi modalități șirete de a lua legătura cu oamenii tăi și ar trebui să fii capabil să aflii instantaneu ultimele noutăți.

Scorpion

Se întâmplă evenimente care nu pot fi controlate de tine, iar acest lucru este în regulă. S-ar putea să te îngrijorezi un pic, dar nu este sfârșitul lumii, iar tu știi cum să gestionezi stresul mai bine decât oricine!

Săgetător

Trebuie să te adaptezi la o situație ciudată astăzi, în loc să te aștepți ca alții să îți satisfacă nevoile. Nu există o modalitate bună de a coordona acțiunile celorlalți, așa că depinde de tine să pui totul la punct.

HOROSCOPUL SAPTAMANII 16-22 iulie 2023.

Capricorn

Azi apare ceva important care, după cum vedeți, trebuie rezolvat imediat. S-ar putea să fiți singurul care recunoaște acest lucru, totuși, așa că ar putea fi o bătălie grea pentru a aduna aliați.

Vărsător

Trebuie să stai jos și să te gândești bine. Sentimentele tale sunt un pic prea dezorganizate și s-ar putea să nu reușești să ajungi la miezul problemei fără o muncă serioasă de introspecție.

Pești

Energia ta romantică este puternică acum și poți face progrese mari în relația ta (sau spre o relație) chiar dacă pare că partenerul tău este puțin mai distant decât de obicei.

Sursa : antena3.ro

Foto : facebook.com