HOROSCOPUL saptamanii 12-18 februarie 2023.

HOROSCOPUL saptamanii 12-18 februarie 2023.

Descoperă cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână şi ce poţi face pentru a-ţi îmbunătăţi situaţia!

Ce ne rezerva astrele in saptamana 12-18 februarie 2023 ?

Berbec(21 martie – 20 aprilie)

Se anunţă veşti bune pentru tine în aceaste zile, mai ales dacă eşti singură. Nativele disponibile vor fi mai dispuse să arate că sunt în căutare de partener, lucru care le aduce mai mulţi admiratori decât au sperat. Şarmul tău te ajută să faci pe oricine să se îndrăgostească de tine, însă norocul ar putea să apară de unde te aştepţi mai puţin. Cel mai probabil va fi vorba despre cercul de prieteni sau despre colectivul de la locul de muncă. Este un moment bun pentru a-ţi face planuri de viitor, pentru că stai foarte bine la capitolul finanţe. Dacă ai de gând să faci o investiţie majoră, nu ezita să te consulţi cu partenerul de viaţă sau cu familia ta. Cel mai corect este să faci ceea ce îţi doreşti cu adevărat, însă ai grijă ca deciziile tale să nu îi afecteze în mod negativ pe cei dragi!

Taur(21 aprilie – 21 mai)

E posibil ca o schimbare recentă din carieră să îţi aducă mai mulţi admiratori în aceste zile. E drept că trebuie să fii selectivă şi să ai grijă în ceea ce priveşte deciziile pe care le iei, însă e de înţeles că încrederea în tine creşte considerabil. Nimic nu poate sta în calea fericirii tale din moment ce ai intrat pe o pantă ascendentă. Se anunţă veşti bune pentru tine pe plan profesional, de aceea nu ai niciun motiv să gândeşti negativ în aceste zile. Oportunităţile apa ca ciupercile după ploaie, iar tu trebuie să ştii să faci alegerea corectă. Oricum ar fi, nu ai cum să dai greş dacă vei continua să fii la fel de responsabilă ca şi până acum!

Gemeni(22 mai – 21 iunie)

Este o perioadă bună pentru tine şi pentru viaţa ta sentimentală. Relaţia cu partenerul de viaţă pare mai vie decât oricând, acest lucru fiind surpinzător chiar şi pentru tine. Nu te aşteptai ca lucrurile să ia o astfel de întorsătură, dar eşti mai bucuroasă decât oricând că se întâmplă. Cu toate acestea, e nevoie de mai multă prudenţă în ceea ce priveşte educaţia copiilor, dacă este cazul. Nimic nu te poate opri din evoluţia ta profesională dacă continui cu aceeaşi determinare ca şi până acum. Eşti genul de persoană care nu zăboveşte prea mult atunci când apare o oportunitate, de aceea te poţi baza pe instinct mai mult decât oricând în această săptămână. Situaţia ta financiară nu îţi creează probleme, dar e rost de mai bine în viitorul apropiat!

Rac(22 iunie – 21 iulie)

E nevoie de mai multe eforturi în aceste zile pentru ca relaţia ta de cuplu să funcţioneze aşa cum ţi-ai dori. Compromisurile ar trebui luate în considerare, aşa că fii dispusă să le faci dacă vrei să fii fericită pe acest plan. Trebuie să fii conştientă de faptul că echilibrul este cel care îţi poate aduce fericirea şi liniştea. Banii îţi vor crea mari probleme în această săptămână, în special pe plan amoros. Din păcate, iei decizii impulsive în ceea ce priveşte banii voştri comuni, iar acest lucru deja devine enervant pentru partenerul tău. E necesar să comunici mai mult cu acesta şi să iei în considerare şi ceea ce îşi doreşte el.

HOROSCOPUL saptamanii 12-18 februarie 2023.

Leu(22 iulie – 22 august)

E necesar să oferi mai mult şi să aştepţi mai puţin, cel puţin în ceea ce priveşte relaţia ta sentimentală. Dacă aştepţi totul din partea partenerului de viaţă, e posibil ca în aceste zile să te loveşti de refuzuri şi replici acide din partea lui. Nu e cazul să laşi orgoliul să ia decizii în numele tău, de aceea astrele îţi recomandă să gândeşti de două ori înainte de a acţiona sau de a spune ceva. E un moment bun pentru afaceri, mai ales dacă eşti pasionată de asta. Nu ar strica să te implici într-un proiect în care crezi, cu atât mai mult dacă dispui de banii necesari. Cum îţi alegi echipa e un lucru extrem de important şi un factor decisiv în ceea ce priveşte rezultatele finale. Fii cu băgare de seamă şi responsabilă ca şi până acum!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Cu toate că te simţi nefericită în mare parte a timpului, acum traversezi o perioadă care te bulversează puţin. Relaţia ta amoroasă pare că merge mai bine ca oricând, iar acest lucru te sperie şi te face să fii temătoare în ceea ce priveşte viitorul vostru. Astrele îţi recomandă să trăieşti clipa şi să te bucuri de micile gesturi de zi cu zi, fără a te mai gândi negativ. În ultima perioadă ai cheltuit destul de mulţi bani, iar ceea ce va urma va fi şi mai rău. Se anunţă cheltuieli majore, însă necesare, de aceea trebuie să te conformezi şi să încerci să te obişnuieşti cu gândul că vei umbla la puşculiţă. Astrele încearcă să te liniştească oferindu-ţi garanţia că bugetul tău se va regenera în cel mult jumătate de an.

Balanţă(23 septembrie – 22 octombrie)

Ba eşti fericită, ba tu eşti. Aceste schimbări de atitudine îţi vor bulversa partenerul şi îl vor face să se întrebe dacă tu eşti persoana potrivită pentru el. Astrele îţi recomandă să nu te joci cu focul şi să încerci să fii mai responsabilă în ceea ce priveşte viaţa ta amoroasă, mai ales dacă în joc sunt şi sentimentele altor persoane. Se anunţă veşti proaste pentru tine în ceea ce priveşte banii. E posibil ca salariul tău să scadă şi să nu poţi face nimic în acest sens decât să te conformezi. Nu e cazul să faci o tragedie din asta, pentru că o duci destul de bine atât ca venit lunar, cât şi la nivel de economii. Astrele îţi recomandă să ai grijă doar atunci când ţi se cer împrumuturi şi să nu te laşi manipulată!

Scorpion(23 octombrie – 21 noiembrie)

Săptămâna aceasta ar trebui să te concentrezi mai mult pe familie şi mai puţin pe carieră. În ultima perioadă nu i-ai prea acordat atenţie, iar partenerul sau copiii tăi ar putea avea de suferit. Ocupă-te de intimitatea cuplului din care faci parte, indiferent de problemele exterioare pe care le întâmpini. E necesar să poţi să faci diferenţa între viaţa profesională şi cea sentimentală. Te-ai obişnuit cu un anumit stil şi nu vrei să ieşi din zona ta de confort. Din păcate, acest lucru te împiedică să evoluezi profesional, dar mai ales financiar. Nu e ca şi cum acum o duci rău cu banii, însă ai potenţial şi nu vrei să profiţi de asta. Cei din jurul tău te-ar vrea mai ambiţioasă şi încearcă pe cât posibil să te impulsioneze, trebuie doar să îi laşi!

HOROSCOPUL saptamanii 12-18 februarie 2023.

Săgetător(22 noiembrie – 21 decembrie)

Săptămâna aceasta este numai bună pentru reîntâlniri cu vechi prieteni sau rude cu care ai pierdut contactul. Dacă eşti singură, nu ar strica chiar să vorbeşti cu vreun fost iubit cu care nu ai lămurit încă situaţia. Orice lucru rămas nerezolvat se va întoarce împotriva ta mai devreme sau mai târziu. Comunicarea este foarte importantă! Vei avea mult de alergat în această săptămână, însă acest lucru nu te sperie. Îţi place când eşti activă şi nu te interesează să câştigi bani din orice faci. Uneori, pasiunea şi determinarea cu care îţi desfăşori munca te va ajuta mai mult în viaţă decât goana după bani. Ascultă-ţi instinctul şi fă ce crezi tu că e mai bine pentru tine!

Capricorn(22 decembrie – 19 ianuarie)

Dacă te-ai certat recent cu partenerul de viaţă, fie el soţ sau doar iubit, e momentul să faci tu primul pas spre împăcare. Cu siguranţă amândoi aveţi parte din vină, însă unul dintre voi trebuie să cedeze, iar acela eşti tu de această dată. Lasă orgoliul deoparte şi dă-i un mesaj sau sună-l să vezi ce mai face. De aici, totul va veni de la sine. În această săptămână ai toate şansele să cunoşti norocul în ceea ce priveşte banii. Dacă până acum tot ce ai câştigat a fost prin muncă proprie şi prin eforturi măreţe, în aceste zile banii ar putea să îţi pice din cer. Ai putea fi reticentă la început, însă nu da cu piciorul unor oportunităţi cu care nu te vei mai întâlni.

Vărsător(20 ianuarie – 18 februarie)

Nu ar strica să faci o schimbare în viaţa ta sentimentală, pentru că în relaţia ta a început să se instaleze monotonia. E drept că ai multe pe cap, însă niciodată nu ar trebui să renunţi complet la viaţa ta personală pentru altceva. Astrele îţi recomandă să încerci să găseşti un echilibru între toate planurile vieţii tale şi să aduci în prim plan dragostea pentru moment. Nu te concentra pe bani în această săptămână, ci mai degrabă pe a-ţi face cât de bine poţi treaba. Este foarte importantă imaginea pe care ţi-o construieşti în aceste zile, ea va decide cum va fi viitorul tău profesional şi financiar. De cele mai multe ori dai piept cu piedici şi invidii, însă acum trebuie să le ignori complet dacă e cazul şi să îţi vezi de planurile tale!

Peşti(19 februarie – 20 martie)

Nu face greşeli în aceste zile şi nu lua decizii impulsive în ceea ce priveşte planurile pe care le-ai făcut împreună cu partenerul de viaţă. Deşi ai foarte mare încredere în tine şi îţi place să fii independentă, acum este momentul să pleci urechea şi la dorinţele iubitului sau soţului. Nu poţi decide doar tu ceea ce faceţi, altfel acesta va fugi din calea ta cât mai curând posibil. Nu pleca urechea la bârfele din jur, ci încearcă să faci lucurile aşa cum ştii tu mai bine. În ceea ce priveşte situaţia ta profesională, e necesar să ai grijă cum acţionezi şi să încerci pe cât posibil să nu te laşi influenţată de nimeni. Cu banii nu stai rău, însă toată lumea ştie că poţi mai mult şi meriţi mai mult. Luptă pentru ce e al tău! Sursa : minadestiri.ro Foto : catine.ro