HOROSCOPUL saptamanii 12-18 decembrie 2022.

HOROSCOPUL saptamanii 12-18 decembrie 2022.

Cine sunt nativii care vor avea o săptămână practică și productivă?

Ce ne rezerva astrele in saptamana 12-18 decembrie 2022 ?

Berbec

Horoscop săptămânal Berbec: 12-18 decembrie 2022

Indiferent de ceea ce pretinzi, sunt persoane care au influențe negative asupra echilibrului tău interior… Însă această influență o pot avea doar dacă tu le vei permite acest lucru. Săptămâna aceasta te aduce în contact cu propriile răni și este înțelept să îți dai voie să trăiești cu adevărat tot ceea ce simți.

Taur

Horoscop săptămânal Taur: 12-18 decembrie 2022

Influența pe care o ai asupra celor din jur este de natură „vindecătoare”. În orice context te-ai afla, ai mereu un cuvânt de bine de spus în raport cu ceea ce se întâmplă. Alegi să vezi partea plină a paharului deoarece ești conștientă că tu ești singurul „dirijor” al propriei vieți. Pentru tine această săptămână este despre echilibru.

Gemeni

Horoscop săptămânal Gemeni: 12-18 decembrie 2022

Atunci când mizezi cu totul pe spontaneitate, tot ceea ce trăiești se învăluie în autenticitate și profunzime. Nu lăsa pe nimeni să îți umbrească fericirea! Viața este ca un carusel pentru tine. Trebuie să fii pregătită în orice moment să o ia la galop, metaforic vorbind, și să faci față „amețelii”. Weekend-ul este rezervat deja pentru proiectele de dezvoltare personală.

Rac

Horoscop săptămânal Rac: 12-18 decembrie 2022

În zilele care urmează apreciezi din plin energia pe care o resimți deoarece ai multe lucruri de rezolvat. În plan personal, deși informațiile pe care încerci să le integrezi nu reprezintă ceva nou pentru tine, temerile iau amploare. Te consumi psihic pentru o serie de lucruri care nu te vizează direct, dar totuși își lasă amprenta asupra confortului emoțional. HOROSCOPUL saptamanii 12-18 decembrie 2022.

Leu

Horoscop săptămânal Leu: 12-18 decembrie 2022

Te lași dusă de val chiar și în acele situații în care se impune stăpânire de sine. Majoritatea intrigilor care au loc pe parcursul următoarelor zile te vor învăța lucruri despre sine. Chiar dacă de multe ori îți este dificil să întorci lucrurile în avantajul tău, nu trebuie să te descurajezi în fața provocărilor.

Fecioara

Horoscop săptămânal Fecioară: 12-18 decembrie 2022

Este dificil ca cei din jur să îți dea atenția pe care o soliciți. Ești extrem de posesivă și ai senzația că tot ceea ce este în jur este despre tine, dar realitatea este alta. În plan profesional, ai parte de reușite, asta este evident, dar parcă ceva din ceea ce trăiești nu te împlinești întru totul.

Balanta

Horoscop săptămânal Balanță: 12-18 decembrie 2022

Ideile pe care le ai par a fi sustenabile pentru schimbările care au loc la birou. Tot ceea ce trebuie să faci este să preiei inițiativa. Indiferent de contextele în care te vei afla, nu trebuie să adopți întotdeauna o atitudine radicală. Compromisurile, da, pot fi dăunătoare, asta dacă le faci fără să fii conștientă de riscurile pe care ți le asumi.

Scorpion

Horoscop săptămânal Scorpion: 12-18 decembrie 2022

Ai vrea să ai curajul de a spune tot ceea ce simți, dar parcă nu știi de unde să începi. Indiferent de momentul zilei în care te afli, te simți vlăguită și fără nicio urmă de motivație. Diminețile devin tot mai sumbre din cauza indispoziției pe care o resimți. Acceptă această perioadă din viața ta și fii încrezătoare în ceea ce va veni!

Sagetator

Horoscop săptămânal Săgetător: 12-18 decembrie 2022

Mercur și Marte se află concomitent într-o perioadă de ascensiune energetică. Pentru tine, totul se va resimți în plan emoțional. Chiar dacă la birou lucrurile nu mai decurg ca în trecut, poate nu este momentul potrivit să renunți. Manifestările somatice din perioada următoare te vor intriga destul de mult pentru a căuta răspunsuri. HOROSCOPUL saptamanii 12-18 decembrie 2022.

Capricorn

Horoscop săptămânal Capricorn: 12-18 decembrie 2022

Tensiunea din relațiile de prietenie sau din cele profesionale devine tot mai intensă. O atitudine deschisă poate ajuta la reconciliere atunci când situația este mult prea tensionată. Relațiile importante pentru tine se vor bucura de dedicarea ta în perioada care urmează, dar nu vei mai renunța la propriul confort pentru a satisface nevoile altora.

Varsator

Horoscop săptămânal Vărsător: 12-18 decembrie 2022

Marte este destul de „structurată” din punct de vedere energetic. Zilele acestei săptămâni te provoacă, mai ales la nivel profesional. Instinctul tău este destul de puternic și de aceea îți urmezi mereu intuiția în situațiile în care nu găsești soluții la problemele pe care le întâmpini. Rămâi aproape de cei în care ai încredere!

Pesti

Horoscop săptămânal Pești: 12-18 decembrie 2022

Maniera în care alegi să faci lucrurile denotă încredere în sine. Perioada de criză pare că se risipește și tu ești mult mai centrată și mai asumată. Starea de echilibru interior este cea care îți va ghida deciziile în perioada următoare. Va fi nevoie de chibzuință. Weekendul nu poate fi petrecut altfel decât în familie. Sursa si foto : minadestiri.ro