HOROSCOP saptamanal 10-16 iulie 2023.

HOROSCOP saptamanal 10-16 iulie 2023.

Horoscopul umbrelor pentru săptămâna 10 – 16 iulie. Nativii care au parte de noroc, pot pune mâna pe sume importante de bani li pe un loc de muncă mult mai bine plătit, în timp ce alții sunt urmăriți de ghinioane. Zodiile a căror săptămână va fi perfectă.
În timp ce unele sunt norocoase și pot primi sume importante de bani, altele par urmărite de ghinion. În horoscopul pentru săptămâna 10 -16 iulie sunt anunțate avansări în carieră și reorientări profesionale.

Ce ne rezerva astrele in saptamana 10-16 iulie 2023 ?

Berbec

Nativii acestei zodii vor avea parte de o săptămână bună. În unele zile vor fi cufundați în vise mărețe, iar în altele amintirile și trecut pun stăpânire pe ei. Este o săptămână de pasivitate în care rolul important îl are familia. Serile care urmează sunt perfecte pentru povești în familie și depănarea amintirilor. Emoțiile vor fi la cote înainte, însă săptămâna va fi una relaxată.

Taur

Persoanele născute în această zodie au parte de o săptămână puțin mai dificilă, în care trebuie să își caute echilibrul interior. Zilele următoare îi așteaptă o călătorie pentru satisfacerea unor plăceri. Călătoria poate fi chiar și în străinătate, unde veți descoperi o nouă pasiune. La întoarcerea din această călătorie aveți șansa să semnați un contract important. Săptămâna va avea mici bucurii, dar și îndeplinirea unei dorințe mai vechi.

Gemeni

Nativii acestei zodii vor avea parte de o situație care îi bulversează și le aduce momente de furie. Va exista și o dispută, în urma căreia orgoliul le poate fi rănit. Sfatul numerologului este să încerce să își mențină calmul și să nu se lase lezați că li s-a șifonat imaginea sau orgoliul. Când acesta este scos la înaintare, nu conduce la nimic bun.

Rac

Racul are o săptămână de renaștere, de reînnoire, un sens benefic asupra tuturor lucrurilor care îi înconjoară. Zilele următoare va predomina libertatea, însă va apărea și o situație dificilă, peste care vor reuși să treacă cu bine. Primesc vești bune, iar cineva drag se întoarce acasă.

HOROSCOP saptamanal 10-16 iulie 2023.

Leu

Zilele următoare nativii acestei zodii vor scăpa de o situația care nu a fost deloc convenabilă pentru ei. Vor trece prin unele schimbări, ca urmare a unui eșec sau au unei situații care le-a creat neplăceri.

Fecioara

Fecioarele au parte de o săptămână excelente. Vor avea reușite, momente de fericire, iar munca lor va fi lăudată. Nativii dau dovadă de mare vitalitate, iar cei care lucrează în domeniu artelor vor avea succes prin ceea ce creează. Creativitatea va fi, în zilele următoare, la loc de cinste.

Balanță

Săptămâna începe cum nu se poate mai bine, cu noi acțiuni, deci o activitate profesională reușită, o realizare materială pozitivă.

Scorpion

Nativii acestei zodii vor avea o săptămână activă, în care trebuie să aibă grijă la relațiile parteneriale. Fecunditatea este la cote înalte, dar și receptivitatea lor la dragoste prin gentilețea de care dau dovadă și răbdarea cu care de multe ori trece marea. Le este recomandată o ieșire în natură, asta pentru că, în aer liber, la poalele unui munte sau la umbra unui copac, vor avea parte exact de ceea ce își doresc.

Săgetător

Săgetătorul va fi, la începutul săptămânii, obligat să facă o alegere, dar este bântuit de ezitare, de îndoială, de dualitate, multă neliniște. Aveți rivalitate cu persoane din jurul vostru și, înainte de a acționa, carte vă obligă să aveți o reflecție amănunțită înainte de a lua o decizie și de a acționa.

HOROSCOP saptamanal 10-16 iulie 2023.

Capricorn

Truditorul horoscopului, harnicul Capricorn are o carte destul de negativă în care iluziile, rea-credința, abandonarea sau o trădare pot surveni. Vor avea parte de o situație neplăcută și nu vor putea face mare lucru pentru a ieși din ea. Trebuie să aibă grijă la propriile acțiuni.

Vărsător

Au parte de o săptămână bunișoară, cu noi acțiuni pentru voi, care se referă, în mod special, la carieră. În cazul unora este vorba despre o reorientare profesională, însă nu este vorba de un lucru rău. Schimbarea vine cu multe realizări profesionale și cu mai mulți bani.

Pești

Peștii au o săptămână în care importanța comunicării și a schimburilor este nemaipomenită. Vor primi un mesaj sau un telefon prin care li se cere o deplasare, care ar putea fi o reuniune de familie. Pentru cei care au copii departe, în afara țării, reîntâlnirea este fantastic de benefică pentru voi. Se anunță o săptămână bună.

Sursa : evz.ro

Foto : facebook.com