HOROSCOP-7 martie 2022.

HOROSCOP-7 martie 2022.

Ce ne rezerva astrele pe 7 martie 2022.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Horoscopul zilei de 7 martie 2022 spune că nativii din zodia Berbecului se vor bucura de vizita unei persoane dragi. Astăzi ești plină de energie, iar spre seară îți vei petrece timpul în compania persoanelor dragi. Bucură-te la maximum de fiecare secundă. Deși muncești din greu, de multe ori uiți cât de important este să te relaxezi. Ai mai multă grijă de tine, urmează o perioadă sensibilă din punct de vedere emoțional.

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Nativii din zodia Taurului trebuie să învețe să lase trecutul în spate. Astrele spun că nu este momentul să redeschizi un conflict mai vechi. S-ar putea ca discuția să degenereze între tine și persoana respectivă și să realizezi că lucrurile stau mult mai rău decât ți-ai imaginat. Renunță la prieteniile toxice și fii înțelegătoare cu trecutul tău.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Nativii din zodia Gemenilor se pregătesc pentru o perioadă aglomerată din viața lor. Astrele spun că Gemenii au multe lucruri de pus la punct și trebuie să se organizeze foarte bine dacă vor să depășească aceste momente cu brio. Astăzi s-ar putea să fie nevoie să semnzei niște acte importante pentru a începe demersurile cu privire la proiectele pe care vrei să le dezvolți. Fii foarte atentă la semnele pe care le primești.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Racii sunt plini de energie și gata să înceapă săptămâna. Pentru ei ziua începe cu multe lucruri de rezolvat la locul de muncă. Totuși, știi că spre seară te așteaptă o surpriză plăcută acasă. Dacă nu ți-ai făcut deja planuri pentru weekendul viitor s-ar putea să primești o propunere ofertantă din partea unui grup de prieteni.

HOROSCOP-7 martie 2022.

Leu: 23 iulie – 22 august

Leii sunt zodii de foc extrem de puternice, însă de multe ori pot da dovadă de încăpățânare în discuțiile pe care le poartă. Astăzi va fi una din zilele în care nimeni nu te va face să-ți schimbi opinia cu privire la o situație în care te afli. Deși prietenii tăi îți vor binele, refuzi să le acorzi atenția necesară. S-ar putea ca deciziile pe care le iei astăzi să aibă urmări mai puțin plăcute pentru tine în viitor.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Horoscopul zilei de 7 martie 2022 spune că nativii din zodia Fecioarei încearcă să construiască proiecte noi alături de cei din jurul lor. Astrele te sfătuiesc să-ți alegi cu atenție echipa și oamenii pe care urmează s te bazezi. Vei avea nevoie de o structură foarte bine pusă la punct și de o nouă organizare în viața ta profesională. Deși ai parte de o zi agitată, vei avea șansa să faci o schimbare importantă în viața ta.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Nativii din zodia Balanței sunt indeciși cu privire la viitor. Te afli într-o situație dificilă la locul de muncă și pare că nimic nu te mai mulțumește. Încearcă să privești mereu partea plină a paharului și să nu renunți cu ușurință atunci când lucrurile devin mai complicate. În timp vei observa și tu cât de mult ai evoluat în ultima perioadă.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Scorpionii sunt plini de energie și gata să aibă parte de o zi extraordinară. Încă de dimineață începi cu rezolvarea sarcinilor de la locul de muncă. Îți dorești să te faci remarcată și să te bucuri de o promovare în viitorul apropiat. De altfel, s-ar putea să primești o oportunitate importantă și să începi câteva proiecte pe cont propriu. Astrology.com te sfătuiește să iei cu atenție deciziile în perioada următoare.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Săgetătorii știu că se află într-o perioadă delicată, cu toate acestea nu-și doresc să-și încetinească ritmul de lucru. Astrele spun că s-ar putea să te confrunți cu probleme din cauza stresului și a oboselii. Ar fi bine să ai mai multă grijă de tine și să înveți să te pui mai des pe primul loc. În perioada ce urmează se vor produce câteva schimbări importante și va fi nevoie să te adaptezi cu rapiditate la noua situație în care te afli.

HOROSCOP-7 martie 2022.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Horoscopul zilei de 7 martie 2022 spune că nativii din zodia Capricornului sunt cu capul în nori. Dragostea plutește în aer pentru tine, motiv pentru care vei observa că îți este foarte greu să te concentrezi la ceea ce ai de făcut. Ar trebui să-ți pui ordine în gânduri. Vei avea de organizat câteva evenimente importante.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Nativii din zodia Vărsătorului încearcă să-și găsească liniștea alături de familie și prieten. Relația de cuplu a început să sufere câteva transformări, iar tu nu te mai simți la fel de împlinită e cât obișnuiai să o faci. S-ar putea să fie nevoie să faci câteva schimbări importante. Ai mare grijă la deciziile pe care le iei, s-ar putea ca acestea să fie definitive în ceea ce privește viitorul relației voastre.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Horoscopul zilei de 7 martie 2022 spune că nativii din zodia Peștilor se vor ocupa astăzi mai mult de familie și vor fi mai puțin atenți la ceea ce au de făcut la locul de muncă. Este o perioadă aglomerată în viața ta, iar astrele te sfătuiesc să pui fericirea ta pe primul loc. Vei avea timp suficient să rezolvi fiecare aspect ce ține de viața ta profesională.

Sursa si foto : catine.ro