HOROSCOP-5 noiembrie 2021.

HOROSCOP-5 noiembrie 2021.

Ce ne rezerva astrele pe 5 noiembrie 2021?

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Dacă mergi mână în mână cu cineva, se poate deschide o ușă la care nu te aștepți și care te va face să fii mai optimistă. Nu ar trebui să te deranjezi și nici să faci un efort prea mare. Optimisul și încrederea în sine cu condițiile de bază pentru a realiza ceea ce-ți dorești cu adevărat.

Taur: 20 aprilie – 20 mai

S-ar putea ca în prima parte a zilei să fii un pic mai leneșă, dar în cele din urmă îți vei recăpăta energia. Vezi râde mult azi și de asemenea, vei avea parte de mai multe câștiguri pe plan profesional. E posibil să semnezi un contract nou sau să ajungi la o înțelegere cu un partener de afaceri. Spre seară vei organiza ceva plăcut pentru partenerul de cuplu.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Nu te mai lăsa prostită. Nu trebuie să crezo tot ceea ce auzi pentru că lucrurile sunt relative și fiecare are părerea lui, indiferent de cât de apropiate îți sunt acele persoane. Trebuie să faci un mic efort pentru a-ți menține spiritul critic la îndemână. Nu te lăsa purtată de pasiunile altora.

HOROSCOP-5 noiembrie 2021.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Ai observat de mai mult timp că o anumită persoană din jurul tăuface lucruri care nu sunt tocmai legale. Trebuie să stai cât mai departe de astfel de oameni și de situații. Lucrurile care nu-ți dau o energie bună trebuie eliminate pentru că ele nu duc niciodată la progres sau performanțe.

Leu: 23 iulie – 22 august

Nu trebuie să te obsedeze problemele legate de sănătate. Faptul că te gândești mereu la asta, ți-ar putea aduce mai multe probleme decât îți închipui tu. E nevoie să păstrezi un echilibru în acest sens, așa că fii calmă și nu mai căuta simptome care de fapt nu există.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Astăzi ai de gând să faci un prim pas pe o temă pe care trebuie să o pregătești din timp și care este un proiect personal foarte important pentru tine. Acest lucru îți va da o stare de bine pentru că îți dai seama cât de aproape ești de obiectivele tale. Ai suficiente resurse pentru a duce la bun sfârșit totul.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Azi simți o legătură specială cu cineva din jurul tău. Este vorba despre cineva care are mare nevoie de ajutor în aceste momente și ar fi bine dacă ai putea să-l susții. Vei deveni un balsam pentru acea persoană. O situație complicată, ce pare fără rezolvare te va ajuta să vezi câte de puternică ești de fapt.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Astăzi nu este cea mai bună zi pentru a lua decizii legate de muncă. Dacă te gândești să vorbești cu un șef despre o problemă despre care știi că este conflictuală, cântărește foarte bine toate consecințele. Poate ar fi mai bine să aștepți câteva zile.

HOROSCOP-5 noiembrie 2021.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Recuperezi foarte mult și nu vrei să îți mai amintești de greșelile trecutului. Îndrăznești să-i spui unui prieten ce părere ai despre o situație în care crezi că a intrat fără prea mult control. Acest avertisment ar trebui făcut din afecțiune și cu tot tactul posibil. Te va costa să-l oferi.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Nu te mai simți de ceva timp confortabil la actualul loc de muncă. Ai văzut în jurul tău o mulțime de lucruri care nu corespund cu principiile tale de viață. Există ceva pe plan profesional care nu funcționează așa cum te așteptai sau care s-a schimbat foarte mult în ultima vreme. Trebuie să rămâi calmă, deoarece sunt multe variabile în afara controlului tău.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Azi vei petrece mult timp în compania celor mici, iar aceștia sunt o sursă de bucurie pentru tine. Te vor ajuta să uiți de alte lucruri care sunt mai neplăcute, elemente ale vieții de adult. Afecțiunea lor dezinteresată îți va fi de folos. Te vei bucura foarte mult de tandrețea copiilor din jurul tău.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Probabil ai acumulat ceva îndoieli cu privire la oportunitatea de a spune da cuiva care a împrumutat bani de la tine. Nu ești deloc sigură de returnarea acestora la timp. Încercă să amâni deocamdată acest împrumut și aștepți puțin, chiar dacă nu îți place că procedezi în felul acesta cu oamenii pe care îi cunoști.

Sursa : catine.ro