HOROSCOP-4 februarie 2022.

HOROSCOP-4 februarie 2022.

Ce ne rezolva astrele pe 4 februarie 2022?

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Azi vei avea o energie frumoasă, chiar dacă la începutul zilei te vei simți morocănoasă și somnoroasă. La locul de muncă vei avea parte de o zi spectaculoasă. Colegii te vor ajuta să duci la îndeplinire toate sarcinile restante ca să ai parte de câteva zile libere. Ai muncit mult în ultimul timp și ai nevoie de relaxare.

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Dacă ai așteptat un timp și nu ai scos la iveală latura ta creativă, acum a venit momentul să te afirmi. Azi este ziua potrivită să le împărtășești celor din jur ideile tale. Poate cineva este interesat să te susțină și așa vei obține și sprijinul financiar de care ai nevoie ca să pui pe picioare visul tău de o viață. Ai mai multă încredere în tine și în visurile tale, spune horoscopul zilei de 4 februarie 2022.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Aspirațiile tale din plan profesional vor prinde azi contur, pe măsură ce Luna în Pești se va opri în sectorul care guvernează harta ta profesională. Trebuie să fii activă însă pe toate planurile și să duci la bun sfârșit toate activitățile care sunt în desfășurare. Nu mai ai timp să aștepți ca cineva să te remarce. E de datoria ta să îți expui calitățile și să îi faci pe superiori să aprecieze mai mult calitățile tale.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Acordă-ți puțin timp și pune în balanță lucrurile care chiar vrei să se întâmple în viața ta. O conexiune între Luna și Jupiter te va ajuta să ai un al treilea ochi ce nu îți va da voie să greșești pentru că instinctele sunt mai ascuțite ca oricând. Încearcă să vezi mai limpede ce se întâmplă cu tine și cu viața ta, spune horoscopul zilei de 4 februarie 2022.

HOROSCOP-4 februarie 2022.

Leu: 23 iulie – 22 august

Tentația de a te aventura cu capul înainte este din ce în ce mai mare. Nu te lăsa copleșită de mulțime de cadouri și mesaje și încearcă să alegi rațional. Se apropie și momentul în care vei avea totul sub control, ziua la care visezi de ceva timp. Dacă poți pleca mai devreme de la serviciu, fă o plimbare în natură, poate te ajută să-ți pui mai ușor ordine în gânduri.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Tentația de a te lăsa dusă de valuri romantice va fi reală acum. Încearcă să nu lași fanteziile tale să-ți strice productivitatea. Deși este în regulă să trăiești așa, visele tale ar putea începe să pună stăpânire pe tine în această după-amiază, când Luna se apropie de Neptun. Mai târziu în această seară, Luna aruncă o atingere suavă planetei tale conducătoare, Mercur, sporindu-ți încrederea și dorința de a merge mai departe.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Toată lumea știe că relaxarea este esențială pentru a menține mintea și trupul sănătoase. În timp ce Luna își continuă călătoria prin zodia Pești, trebuie să-ți iei timp pentru tine și să-ți reîncarci bateriile. Îți poți permite să încetinești ritmul de muncă, mai ales că în ultimul timp ai tras foarte mult pentru a obține rezultate bune pe plan profesional, spune horoscopul zilei de 4 februarie 2022.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Vei găsi echilibrul perfect între ego-ul tău și dorința de a-i ajuta pe cei din jur. Vei căpăta mai multă încredere în tine pe măsură ce afli ce este cu adevărat compasiunea. Prietenii sunt mereu alături de tine, așa că poți profita de timpul liber ca să petreci mai mult în compania lor. În cazul în care nu ai cu cine să petreci timp de calitate, poate e mai bine să citești o carte decât să stai în compania unor persoane care nu îți plac mai deloc.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Să te dai jos din pat poate fi azi o adevărată luptă cu propria persoană. Azi vei vrea să petreci mai mult timp în propria casă. Îi poți cere superiorului tău să lucrezi de acasă. Doar așa simți că poți onora sarcinile pe care le ai de îndeplinit azi. Te vei relaxa și vei lucra în același timp și nimeni și nimic nu te va îngrădi să te odihnești atunci când simți nevoia să faci asta.

HOROSCOP-4 februarie 2022.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Luna în Pești luminează sectorul hărții care guvernează comunicarea. Aceste vibrații sunt perfecte pentru a-ți exprima punctul de vedere fără a-i înstrăina pe ceilalți, făcându-l momentul ideal pentru a prezenta toate problemele care ți-au cauzat durere în ultima vreme. Încercă să scrii un jurnal, poate te va ajuta să te eliberezi mai ușor. Mintea ta te poate duce în locuri cu adevărat extraordinare chiar acum, dar trebuie să iei notițe despre gândurile tale. Le-ai putea uita foarte ușor înainte ca seara să se altearnă peste casa ta, spune horoscopul zilei de 4 februarie 2022.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Visarea este gratuită, dar astăzi este în regulă să investești niște bani în fanteziile tale. Cu luna în Pești activă în a doua ta casă, acum este momentul perfect pentru a materializa lucrurile pe care ți le dorești. Dacă planurile tale de viitor sunt puțin prea mari pentru a le pune acum în aplicare, alocă-ți timp pentru a te pregăti pe plan financiar. Vine o perioadă când vor apărea cheltuieli neașteptate în viața ta.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Luna își continuă călătoria prin semnul tău astăzi, sporindu-ți popularitatea pe măsură ce universul te pune în centrul atenției. Deși nu ești întotdeauna prima persoană care sare în lumina reflectoarelor, ar trebui să îți permiți să te bucuri de afecțiunea suplimentară care vine acum spre tine. Fă-ți ceva timp pentru a te reconecta cu visurile tale, când Luna se întâlnește cu conducătorul tău, Neptun. Aceste vibrații vor fi deosebit de puternice atunci când vine vorba de actualizarea fanteziilor tale.

Sursa si foto : catine.ro