HOROSCOP-3 februarie 2022.

HOROSCOP-3 februarie 2022.

Ce ne rezerva astrele pe 3 februarie 2022?

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Mercur retrograd a reușit să aducă schimbări majore la locul de muncă. Pe plan personal și în cadrul grupului de prieteni din care faci parte totul merge bine. Nu-ți fie frică să ceri ajutorul atunci când ai nevoie de noi perspective în viață. E mult mai simplu să vorbești decât să ții totul în tine.Mercur iese din retrograd pe 3 februarie 2022. Planetele se vor alinia pentru a-ți oferi o vedere mai clară asupra viitorului.Evită să te grăbești atunci când e vorba despre decizii importante.

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Fazele lui Mercur retrograd de anul trecut te-au ajutat să fii mai flexibilă și mai dispusă să accepți schimbări. Anul acest se va crea o mică punte între semnele de aer și semnele de pământ. Vei descoperi că poți avea limite dacă îți dorești cu adevărat. Fii deschisă schimbărilor, însă acceptă fiecare plan pe rând, găsește-ți stabilitatea.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Cu Mercur în retrograd ți se va propune să-ți îmbrățișezi natura flexibilă și schimbătoare. 2022 va fi un an intens pentru toții nativi, însă va trebui să te adaptezi pe măsură ce trece timpul. Vei rămâne în urmă altfel, iar regretele vor apărea. Mercur iese din retrograd pe 3 februarie 2022. Este momentul să trasezi o linie subțire între sentimentele tale și ceea ce-și doresc ceilalți de la tine.

HOROSCOP-3 februarie 2022.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Pentru semnele de apă, Mercur retrograd va aduce provocări pe plan financiar, acolo unde problemele continuă să apară. Trebuie să-ți deschizi mintea și să rămâi conștientă de problemele pe care le ai. Pentru a găsi o rezolvare cât mai rapidă, acest este remediul. Acest proces poate părea inconfortabil. Ai crezut în tot acest timp că nimic nu poate merge greșit în viața ta.

Leu: 23 iulie – 22 august

Se pare că pentru acești nativi această perioadă vine cu decizii importante. Pe plan profesional, cât și pe plan personal trebuie să te decizi. Cei mai mulți dintre prieteni îți vor da cu piciorul, iar tu te vei simți mai singură ca niciodată. Nu regreta nimic, mergi mai departe. Încearcă să găsești întotdeuana luminița de la capătul tunelului.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Mercur în retrograd te-a făcut să-ți schimbi întreaga perspectivă asupra vieții. Fii mai flexibilă și mai pregătită pentru schimbări. După ce această perioadă va trece, vezi găsi un nou sens al vieții. Îți vei da seama cu exactitate care sunt limitele. Fii deschisă și ai încredere în în felul tău de a fi, indiferent de situație. Acest lucru te va salva cu siguranță.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Mercur iese din retrograd pe 3 februarie 2022. Această perioadă va trece fără să-ți dai seama prin ce ai trecut. Nu vei pleca totuși fără câteva lucruri învățate. Vei descoperi că ești mult mai flexibilă, gata să te adaptezi atunci când situația o cere. Fii gata să-ți îmbrățișezi adevărata natură și nu te teme de ce vor spune apropiații.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Odată cu Mercur retrograd îți vei da seama că nu stai prea bine cu banii. Gândurile negre vor începe să apară. Dacă până acum nu ai crezut că te poți îngrijora, un proces lung și chinuitor te va măcina luni întregi. Încearcă să-ți cultivi răbdarea și să culegi roadele muncii tale. Îți vei da seama de puterea pe care o ai.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Pentru acești nativi, cariera și viața personală vor fi afectate. Odată ce Mercur iese din retrograd pe 3 februarie 2022, totul se schimbă. Dacă ai crezut că această perioadă va trece cu ușurință, surprizele continuă să apară și nu sunt pe placul tău. Gândește-te dacă vrei cu adevărat să-ți schimbi locul de muncă, altfel vei să rămâi singură și vei încurca pe toată lumea.

HOROSCOP-3 februarie 2022.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Mercur retrograd ți-a adus schimbări pe toate planurile. Deciziile pe care le-ai luat în toată această perioadă nu au rezonat deloc cu personalitatea ta. Fii mai flexibilă și dornică de schimbare, asta pentru că dacă rămâi în același loc nu vei găsi nicio rezolvare.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Mercur iese din retrograd pe 3 februarie 2022 și această perioadă pare să aducă cu sine schimbări pe plan personal. Îți vei da seama ce îți dorești cu adevărat. Vei vedea unde te situezi în acest moment și vei experimenta sentimente pe care nu le-ai mai întâlnit. Trebuie să-ți setezi limite fără de care nu ai cum să mergi mai departe.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Mercur în retrograd te va provoca să faci schimbări pe plan financiar. Fii mai conștientă de puterea pe care o ai. Îți dai seama acum ce anume te face să te simți inconfortabil. Acest proces poate părea greoi la început. În sfârșit vei cultiva un sens al autenticității pe care nu îl credeai posibil.

Sursa si foto : catine.ro