HOROSCOP-29 decembrie 2021.

HOROSCOP-29 decembrie 2021.

Ce ne rezerva astrele pe 29 decembrie 2021?

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Înfruntă problemele de familie și nu renunța la a fi fericită. Ai bani de economisit, dar nu te zgârci la cheltuieli. La serviciu, nu te amesteca în sarcini care nu sunt ale tale pentru că îi poate deranja pe cei din jur. În ultimul timp te-ai confruntat cu o tendință de îngrășare, așa că a venit momentul să ai grijă de tine, spune horoscopul zilei de 29 decembrie 2021.

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Ai o relație excelentă cu partenerul de cuplu. Cheltuiești ca și cum ai fi milionară, dar nu e deloc așa. Tenacitatea va fi atuul tău pentru a progresa la locul de muncă, iar superiorii vor observa imediat acest lucru. Sistemul dumneavoastră circulator are nevoie de mai multă îngrijire, așa că poate e cazul să faci o vizită în cabinetul medicului specialist.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Egoismul nu este deloc bun, poate da mai multe resentimente decât ai crede. Nu există evenimente speciale legate de bani, dar nici nu trebuie să le acorzi prea multă atenție. În sfârșit, sosește acea mult meritată creștere salarială. Te simți foarte bine din punct de vedere fizic și acest lucru te ajută să pui în practică toate sarcinile pe care le ai în plan, spune horoscopul zilei de 29 decembrie 2021.

HOROSCOP-29 decembrie 2021.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Fă-ți planuri cu partenerul de cuplu pentru că are dreptate, după atâta muncă a venit timpul să vă relaxați. Trebuie să deschizi contul cu banii economisiți și să-ți faci o parte din plăcerile tale. Responsabilitatea la locul de muncă tinde să crească, dar acest lucru nu este dificil pentru tine. Prima bogăție este sănătatea, așa că ai grijă de tine.

Leu: 23 iulie – 22 august

Nu trebuie să ai resentimente față de partenerul tău pentru că la un moment dat nu va mai ajunge să te înțeleagă, se va supăra și va pleca pe drumul lui. ai mare grijă să fii la zi cu toate plățile: facturi, credite ipotecare, etc. Încercă să rămâi într-o companie prietenoasă. Atunci când nu mai ai energie, apelează la cafea sau alte băuturi energizante pentru că pe final de an trebuie să pui totul în ordine.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Ziua de azi aduce vești bune din partea astrelor pentru tine. Ai oportunitatea de a întâlni oameni noi și interesanți și cine știe, poate se pun bazele unui proiect profitabil. Abordează problemele financiare direct, nu le mai ocoli pentru că nu vor sta ascunse prea mult timp. Relația cu prietenii este normală. Viața de noapte te va duce într-o stare de epuizare, dar a fost alegerea ta, spune horoscopul zilei de 29 decembrie 2021.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Petrece puțin timp singură și vezi care e starea ta emoțională cu adevărat. Chiar dacă îți place să cheltui bani, ar trebui să te mai abții puțin pentru că nu strică niciodată să ai ceva rezerve puse deoparte. Rezolvă cu răbdare neprevăzutul la locul de muncă. Sănătatea este la fel ca în vremurile bune, așa că nu ai de ce să-ți faci griji.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Azi este un moment bun pentru ca o poveste de dragoste să înceapă să dea roade. Concentrează-te pe ceea ce este necesar și nu irosi banii, nici pe ai tăi, nici pe ai altora. Problemele profesionale necesită mai multă atenție din partea ta. Simți de ceva timp că a intervenit rutina în viața ta, dar nimeni și nimic nu îți stă în cale să pui totul la punct, acum înainte de finalul anului.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Vei trăi relațiile intens și te vei bucura de fiecare clipă. Când vine vorba de bani, totul va ieși perfect. Activitatea profesională e un motiv în plus de satisfacție în perioada aceasta. Creșterea în greutate este cauzată de anxietate, așa că ia măsuri și nu lăsa kilogramele în plus să pună stăpânire pe corpul tău, spune horoscopul zilei de 29 decembrie 2021.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

În relația de dragoste va exista furie. Nimic anormal, însă trebuie să știi cum gestionezi emoțiile ca situațiile să nu escaladeze. Astăzi te vei putea achita de datoria restantă. La orizont se întrevăd o mulțime de oportunități de afaceri, așa că profită de ele și pune-te pe treabă.

HOROSCOP-29 decembrie 2021.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

O relație din trecut încearcă să interfereze cu cea actuală, dar e doar vina tu. Nu ai pus punct la momentul potrivit și nici nu ai lăsat treburile rezolvate așa cum se cuvine. Economia familiei își revine, partenerul își găsește un loc de muncă, așa că nu trebuie să-ți faci griji din punct de vedere financiar. Colaborarea colegilor îți este utilă, iar în aceste ultime zile din an faci pași mari spre o carieră de invidiat.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Exprimă-ți sentimentele fără limitări și ai încredere în forțele proprii. Rezolvă problemele bancare restante și nu uita să faci toate plățile la timp. Ofertele de muncă te vor obliga să-ți schimbi locuința. Din punct de vedere fizic ești foarte bine, dar te confrunți cu o confuzie mentală. Ai grijă de tine, nimeni altcineva nu este mai important decât tine.

Sursa si foto : catine.ro