HOROSCOP-29 august 2023.

HOROSCOP-29 august 2023.

Horoscopul zilei de 29 august 2023 spune că Taurii au parte de noroc și spiritualitate pe măsură ce Luna Săgetător se înfruntă cu Neptun și Marte. E momentul perfect ca nativii acestei zodii să își ia un moment pentru reculegere și meditație.

Racii au parte de vise ciudate, dar nativii acestei zodii sunt sfătuiți să nu se lase manevrați de aceste gânduri și trăiri. Climatul cosmic favorizează sectorul dragostei și al îngrijirii. Nativii acestei zodii trebuie să profite cât se poate de acest lucru.

Horoscopul zilei de 29 august 2023 spune că nativii zodiacului trebuie să se preocupe mai mult de îngrijirea de sine și de iubirea față de persoana lor. Climatul cosmic favorizează aceste sectoare. Zodiile pot atinge foarte ușor aceste zone pentru a obține echilibrul de care au nevoie.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Ce ne rezerva astrele pe 29 august 2023 ?

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Luna Săgetător se confruntă cu Neptun la primele ore. Acest lucru ar putea duce la vise ciudate și încărcate. Încearcă să nu lași întâlnirile din tărâmul astral să te distragă odată ce te-ai trezit și Luna se aliniază cu Marte. Ar fi ușor să pierzi evidența sarcinilor. Din fericire, vei descoperi că este mai ușor să îți asumi un sentiment de control odată ce luna migrează în Capricorn. Te va ajuta să găsești echilibrul înainte ca ziua să înceapă oficial.

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Luna Săgetător se înfruntă cu Neptun și Marte în această dimineață aducând o atmosferă temperamentală la masă. Din fericire, starea de spirit se va schimba pe măsură ce ziua se mișcă și Luna migrează în Capricorn. Acest tranzit activează sectorul diagramei tale care guvernează norocul și spiritualitatea, scrie YourTango.com.

Această plasare luminoasă va întări, de asemenea, intuiția, aducând momentul perfect pentru meditație.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Vibe-ul s-ar putea simți puțin încordat, în timp ce luna Săgetător se întâlnește cu Neptun și Marte în această dimineață. Acest lucru declanșează un somn agitat sau un sentiment de neliniște. Din fericire, vei avea șansa de a te scutura de aceste vibrații atunci când luna migrează în Capricorn, activând sectorul hărții tale care guvernează moartea și renașterea. Mergi în acest climat cosmic, curățându-ți viața de oameni sau situații care te îngreunează. Îți luminează mintea, corpul și sufletul în timp ce treci la lucruri mai bune.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Luna Săgetător se îndreaptă cu Neptun și Marte în această dimineață, deschizând ușile pentru vise ciudate. Deși întâlnirile neobișnuite din tărâmul astral te-ar putea face să te simți puțin dezamăgită, vei avea șansa de a recăpăta armonia în timp ce Luna migrează în Capricorn. Acest climat cosmic favorizează, de asemenea, dragostea și îngrijirea de sine. Așa că, asigură-te că îți dedici ziua de sâmbătă urmăririi ambelor. Atenție la tensiune mai târziu în această seară, când soarele se va înfrunta cu Saturn.

HOROSCOP-29 august 2023.

Leu: 23 iulie – 22 august

Gândește-te să îți dedici weekendul pentru a recupera treburile personale și treburile casnice, în timp ce luna migrează în Capricorn și a șasea casă solară. Această plasare luminoasă se referă la creșterea obiceiurilor și rutinelor pentru a maximiza eficiența. Ar trebui să fii atentă și să acorzi prioritate obiectivelor de sănătate. Vibrațiile bune curg în această după-amiază, când Luna se aliniază cu Soarele și Saturn. Ele aduc o energie de împământare și curățare.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Luna migrează în Capricorn în această dimineață, dragă Fecioară, punându-te într-o dispoziție jucăușă tocmai la timp pentru weekend. Aceste vibrații sunt perfecte pentru conectarea cu prietenii și proiectele creative, umplându-ți spiritul cu un sentiment de căldură. Dragostea va rămâne în aer în această după-amiază, când Luna se va alinia cu Soarele și Saturn, ridicându-ți carisma și capacitatea de a-i fermeca pe alții.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Vibe-ul va fi familiar odată ce luna migrează în Capricorn în această dimineață, dragă Balanță, aducând sprijin sferei tale domestice. Folosește această energie ca o scuză pentru a-ți curăța spațiul, actualizând interiorul pentru a reflecta gusturile tale unice. Ia în considerare îmbrățișarea singurătății în această după-amiază, când Luna se conectează cu Soarele și Saturn, subliniind importanța introspecției liniștite.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Dă-i timp minții tale, în timp ce luna migrează în Capricorn și în sectorul hărții tale care guvernează curiozitatea. Dorința de informații noi te va inspira să aduci structură studiilor tale personale, marcând scuza perfectă pentru a ajunge la o librărie sau o bibliotecă locală. Vibrațiile bune curg în această după-amiază, când Luna se aliniază cu Soarele și Saturn, aducând în aer o energie comună.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Luna face ultimii pași prin semnul tău în această dimineață, făcându-și debutul în Capricorn pe măsură ce te trezești din somn. Permite-ți să te miști încet pe măsură ce începe weekendul, îmbrățișând petrecerea timpului liber și luxul ca o modalitate de a te relaxa. Temele legate de recunoștință și găsirea frumuseții vor intra și ele în joc, mai ales când Luna se aliniază cu Soarele și Saturn în această după-amiază.

HOROSCOP-29 august 2023.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Luna migrează în zodia ta în această dimineață, binecuvântându-te cu niște strălucire extra-cosmică tocmai la timp pentru weekend. Folosește acest moment ca o scuză pentru a te concentra asupra nevoilor tale, punându-te pe primul loc după o săptămână încărcată la birou. Aura ta stabilă îi va atrage pe alții de partea ta chiar acum, deși ar trebui să fii atentă la cei care ți-ar putea epuiza energia.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Răsfață-te cu o dimineață liniștită, în timp ce luna migrează în Capricorn și în casa a douăsprezecea solară. Această localizare te va îndeamna să îmbrățișezi singurătatea, creând spațiu pentru a te reseta complet și a te reîncărca după o săptămână de lucru aglomerată. Ia în considerare să te răsfeți cu ceva bun atunci când Luna se aliniază cu Soarele și Saturn în această după-amiază, intensificând simțurile și un gust pentru lucrurile mai fine.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Provoacă-te să ai o aventură astăzi, în timp ce luna intră în Capricorn și în sectorul hărții care guvernează comunitatea. Aceste vibrații sunt toate despre aventurare. Vibrațiile bune curg în această după-amiază, când Luna se aliniază cu soarele și Saturn, aducând o energie cochetă și romantică la masă. Din păcate, atmosfera se va intensifica mai târziu în această seară, când soarele și Saturn se vor înfrunta, devenind important să te străduiești să menții armonia.

Sursa si foto : catine.ro