HOROSCOP-27 august 2023.

HOROSCOP-27 august 2023.

Horoscopul zilei de 27 august 2023 spune că Taurii vor să fie în control și, deși nu sunt dornici de posesivitate, această latură a lor iese la iveală. Astrele le recomandă să controleze lucrurile care nu le fac bine, dar îi sfătuiesc să stea departe de dorința de a supraveghea tot ce se întâmplă cu ei.

Racii găsesc cele mai bune momente să își arate latura romantică și creativă. Atenția lor se îndreaptă către oamenii care le sunt dragi. Nativii acestei zodii vor ca oamenii care le sunt în jur să se bucure de toate cadourile pe care ei le-au pregătit pentru ei.

Horoscopul zilei de 27 august 2023 spune că astrele le recomandă zodiilor să-și găsească liniștea și echilibrul și să stea cât mai departe de conflicte și probleme. Nativii trebuie să fie atenți la deciziile pe care le iau și să fie atenți cu tot ceea ce se întâmplă în jurul lor.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Ce ne rezerva astrele pe 27 august 2023 ?

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Ai parte de o surpriză și ar putea fi descoperirea la care ai sperat. Luna va mai petrece o zi în sectorul tău de secrete. Așadar, dacă ai de făcut cercetări sau trebuie să găsești un articol pe care l-ai rătăcit, lasă super-detectivul din tine să iasă și să se apuce de lucru astăzi.

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Ești puțin posesivă astăzi și, deși această expresie nu este „obișnuită”, Luna îți aduce dorința de a controla lucrurile care te afectează. Scorpionul conduce sectorul relațiilor, astfel încât te poți simți teritorială în legătură cu un partener, o afacere sau un aranjament. Gelozia este o trăsătură care nu arată întotdeauna bine, așa că ai grijă să nu o lași să devină un consumator de energie, scrie YourTango.com.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Viața sănătoasă este o decizie, iar astăzi revii să faci lucrurile de care știi că corpul și mintea ta au nevoie pentru a funcționa eficient. Cu Luna în preajma ta, alegerea de a te antrena, de a face mișcare și de a te angaja din nou la o rutină de wellness este emoționantă. Scrie toate motivele pentru care ești gata să o iei de la capăt. Pune lista unde o poți vedea în fiecare zi pentru a te motiva.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Ești în mod natural bună la exprimarea romantismului. Atunci când Luna este într-un semn de apă, emoțiile tale devin mai active. Te poți exprima în moduri iubitoare și amabile. Găsești momente pentru a-ți arăta latura sentimentală. Pentru a aduce bucurie celor pe care îi ai mereu în preajma ta.

HOROSCOP-27 august 2023.

Leu: 23 iulie – 22 august

Ziua de azi îți aduce o energie de susținere, iubitoare și dăruitoare pe care o exprimi frumos oamenilor la care ții. Te poți transforma într-un urs protector atunci când simți că cineva iubit are nevoie de tine. Astăzi familia ta devine o prioritate mai mult decât de obicei. Cineva ar putea cere să „fii acolo” în timp ce trece printr-o perioadă dificilă, iar tu vrei să fii un umăr pe care să plângă pentru a se elibera.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Conversațiile de astăzi pot fi intense și s-ar putea să te trezești că explorezi noi moduri de a gândi. Ziua de azi este perfectă pentru a discuta cu partenerul tău despre cum vrei să fie viitorul. Pune întrebări și joacă Devil’s Advocate pentru a te ajuta să planifici scenariile cele mai neplăcute și să depășești provocările în această săptămână.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Ai ocazia să câștigi mai mulți bani sau să primești o ofertă de muncă în această săptămână. Luna în Scorpion îți declanșează sectorul financiar, așa că, dacă ești în căutarea unui loc de muncă sau vrei să extinzi o afacere (inclusiv să cumperi imobiliare pentru investiții), astăzi este ziua în care să iei măsuri. Astăzi poate fi o zi minunat de productivă.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Astăzi, Luna va fi din nou în zodia ta și este momentul perfect să te concentrezi asupra dorințelor și nevoilor tale. Fă planul în umbră. Explorează domeniile vieții la care ai dori să lucrezi. Ia în considerare să îți pui gândurile într-un jurnal, să meditezi sau să mergi pe linia memoriei pentru a veni cu idei noi despre lucrurile la care să te concentrezi cel mai mult.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Trecutul poate avea o putere imensă asupra vieții tale actuale, dar este ceva ce vrei să aibă? Este bine să te uiți în urmă și să explorezi ceea ce te-au învățat alegerile vieții tale. Ceea ce nu trebuie să faci astăzi este să vezi trecutul și să te gândești la el ca fiind superior momentului sau vieții în care te afli acum. Ești aici cu un motiv.

HOROSCOP-27 august 2023.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Astăzi, prietenii apropiați sunt ceea ce ai nevoie. Așa că, este timpul să sărbătorești oamenii din viața ta care sunt mereu alături de tine. S-ar putea să te îndepărtezi. Să nu vorbești luni de zile, dar un prieten bun va fi acolo pentru tine când ai nevoie. Așa că folosește ziua aceasta pentru a sărbători acei prieteni de o viață care rămân împreună.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Astăzi poți găsi ceea ce cauți pe piața domeniului tău de activitate. Luna de azi scoate în evidență latura ta mai norocoasă atunci când îți găsești un loc de muncă sau obții un contract care te ajută mult din punct de vedere financiar. Îți poate oferi un sentiment puternic de pasiune și mândrie. Astăzi, actualizează-ți CV-ul și începe să îl expui. Nu știi niciodată ce vei găsi.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Poți învăța ceva nou astăzi și îți schimbă întreaga perspectivă. Luna în Scorpion te încurajează să pornești pe calea autodescoperirii. Dacă ți-ai schimbat semnificativ stilul de viață în această lună, pot fi multe de care ai nevoie sau vrei să înveți despre tine. Fii deschisă la minte și explorează-ți lumea și oamenii care o influențează cel mai mult.

Sursa si foto : catine.ro