HOROSCOP – 22 septembrie 2022.

HOROSCOP – 22 septembrie 2022.

Horoscopul zilei de 22 septembrie 2022 vine cu provocări pentru nativii din zodia Racului. Astrele spun că este timpul ca nativii să ia decizii importante cu privire la viitorul lor. Se vor petrece schimbări care le vor trasa parcursul pentru săptămânile următoare.

Horoscopul zilei de 22 septembrie 2022 spune că nativii din zodiac au în față o zi cu multe reușite. Luna intră în Leu și le oferă celor mai mulți nativi oportunități de dezvoltare. Astrele sunt alături de nativii care luptă pentru visul lor. Cea de-a doua parte a zilei va aduce și câteva surprize pentru anumiți nativi din zodiac.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Ce ne rezerva astrele pe 22 septembrie 2022 ?

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Horoscopul zilei de 22 septembrie 2022 spune că nativi din zodia Berbecului au parte de o zi extraordinară. Astrele sunt alături de tine și te ajută să găsești cea mai bună cale pentru tine. Luna intră în zodia Leului și îți oferă energia necesară pentru a duce la bun sfârșit tot ceea ce ți-ai propus. Vei avea parte de o zi productivă în care te vei bucura de aprecierea celor din jur.

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Taurii trebuie să învețe să fie realiști în așteptările pe care și le fac. Astrele spun că s-ar putea să treci printr-o dezamăgire în dragoste. Se pare că cel pe care îl vedeai ca fiind ideal pentru tine îți va trăda încrederea. Venus, planeta care te guvernează, va încerca să te ajute să treci mai ușor peste această perioadă delicată.Este posibil să redescoperi fericirea de a petrece timpul singură.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Gemenii trec printr-o perioadă de tranziție, scrie Astrology.com. Pentru tine lucrurile nu sunt atât de clare pe cât ți-ai dorit. Încearcă să fii răbdătoare și să înțelegi că este nevoie de acest proces. Chiar dacă te afli în conflict cu tine însăți, astrele știu că vei ajunge curând la un echilibru interior. Perseverența te va ajuta să vezi rezultatele eforturilor pe care le-ai depus în ultima perioadă.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Racii trebuie să fie atenți la modul în care își gestionează banii. Horoscopul zilei de 22 septembrie 2022 spune că nativii din zodia Racului s-ar putea să aibă pierderi financiare și să fie nevoiți să facă un împrumut Apar cheltuieli neplanificate, cheltuieli care te pun într-o situație delicată în raport cu familia ta.

HOROSCOP – 22 septembrie 2022.

Leu: 23 iulie – 22 august

Leii sunt motivați să reușească în viață. Ești o zodie de foc puternică și nimic nu stă în cale afericirii tale. Astrele spun că este posibil să primești o propunere de a colabora la un nou proiect. Acest lucru s-ar putea să-ți aducă și beneficii financiare mai mari. Ai grijă la contractele pe care alegi să le semnezi, acestea trebuie citite cu mare atenție.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Horoscopul zilei de 22 septembrie 2022 spune că nativii din zodia Fecioarei au parte de o zi cu multe reușite. Luna în Leu te ajută pe plan profesional, acolo unde dai dovadă de productivitate. Greșelile mici s-ar putea să te coste scump, prin urmare vrei să faci totul așa cum se cuvine. Verifică ori de câte ori este nevoie un proiect înainte de a-l face public. Astrele spun că ești pregătită pentru începuturi noi pe plan profesional.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Nativii din zodia Balanței trebuie să fie atenți al prieteniile pe care le-au legat în ultima perioadă. Astrele spun că există posibilitatea să afli că nu toți oamenii din jurul tău îți vor binele. S-ar putea să treci printr-o dezamăgire personală dureroasă. Încearcă să nu lași acest lucru să te afecteze mai mult decât trebuie.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Scorpionii se numără printre cele mai geloase zodii. Astrele spun că ar trebui să-i asculți intuiția și să reacționezi în consecință. Luna în Leu nu are cea mai bună influență asupra ta. Există posibilitatea să reacționezi spontan și să intri în conflict cu persoanele din jurul tău. Este recomandat să abordezi o atitudine cât mai liniștită.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Săgetătorii au în plan o mică vacanță, dar planurile lor nu se aranjează așa cum își doresc. Chiar dacă visezi la timpul petrecut alături de cei dragi astrele spun că interviu câteva probleme de rezolvat la locul de muncă. Amânarea nu intră în discuție, prin urmare va fi nevoie să-ți lași planurile de vacanță pentru data viitoare.

HOROSCOP – 22 septembrie 2022.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Horoscopul zilei de 22 septembrie 2022 spune că nativii din zodia Capricornului trebuie să învețe să-și deschidă inima în fața celor din jur. De multe ori ești sufletul petrecerii, însă există perioade când nu reușești să te deschizi în fața celor din jur. Alege-i prietenii cu atenție și încearcă să nu te ferești de sentimentele sincere față de aceștia.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Vărsătorii sunt creativi și au șansa să exprime acest lucru. Astrele știu că treci printr-o perioadă tensionată, dar te ajută să-ți pui la punct planurile de viitor. S-ar putea chiar să primești ajutor din partea persoanelor dragi, menționează YourTango.com. Pentru tine lucrurile se vor rezolva în cea de-a doua parte a zilei.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Horoscopul zilei de 22 septembrie 2022 spune că nativii din zodia Peștilor trebuie să fie atenți la starea lor de sănătate. Astrele te sfătuiesc să nu neglijezi acest aspect din viața ta. Încearcă să pui lucrurile cap la cap și să-ți rezervi mai mult timp pentru odihnă. Ai nevoie de o perioadă în care să te deconectezi de la grijile zilnice.

Sursa si foto : catine.ro