HOROSCOP-22 mai 2023.

HOROSCOP-22 mai 2023.

Horoscopul zilei de 22 mai 2023 spun că Gemenii sunt încurajați să comunice mai mult. E indicat să se ocupe mai mult de ei. De asemenea, nativii acestei zodii vor observa îmbunătățiri pe plan personal și social. Popularitatea lor va crește considerabil în perioada următoare.

Leii vor avea parte de momente de pasiune și înflăcărare în perioada care urmează. Marte își face debutul în zodia lor, iar această amplasare planetară este pregătită să le înalțe impulsul personal.

Horoscopul zilei de 22 mai 2023 spune că astrele îi încurajează pe nativii zodiacului să își ducă mai departe pasiunile și obiectivele pe care le au în agendă. Zodiile trebuie să fie foarte atente la ceea ce se întâmplă în jurul lor și să pună mai mult preț pe micile detalii.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Ce ne rezerva astrele pe 22 mai 2023 ?

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Vei simți o schimbare a nivelurilor de energie și a motivației generale în această dimineață. Marte își face debutul în Leul de foc și a cincea casă solară. Te poți aștepta ca încrederea să crească odată cu pasiunile tale în următoarele săptămâni, mai ales când urmărești în mod activ interese creative. Vibrațiile bune vor continua să curgă seara când Luna se va întâlni cu asteroidului vindecător, Chiron, îndemnându-te să-ți folosești vocea.

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Te vei simți motivată să-ți urmezi inima, să stai în preajma celor dragi și să-ți construiești casa visurilor în viitor. Deși emoțiile vor fi puternice în această poziție planetară, urmărește impulsurile oricând te simți extrem de agitată. Între timp, luna își continuă călătoria prin Gemeni. Acest climat îți permite să te miști încet. Așa că, asigură-te că păstrezi un dialog intern centrat pe timpul liber.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Marte se mută în Leu și în sectorul hărții tale care guvernează comunicarea în această dimineață. Aceste vibrații sunt perfecte pentru a explora noi preocupări ale minții tale. Asigură-te că te apuci de un nou hobby sau de o formă de studiu în săptămânile următoare. Între timp, luna își continuă călătoria prin semnul tău, amplificându-ți popularitatea și intuiția.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Marte părăsește semnul tău și își face debutul în Leul de foc în această dimineață, aducând o energie motivațională. Vei face progrese consistente și semnificative în cadrul obiectivelor tale în următoarele săptămâni. E indicat însă să-ți amintești că lent și constant e adesea cea mai bună variantă. Între timp, luna își continuă călătoria prin Gemeni și casa introspecției, încurajându-te să te bucuri de un weekend liniștit, cu mult timp liber și cele mai apropiate persoane.

HOROSCOP-22 mai 2023.

Leu: 23 iulie – 22 august

Astăzi vei fi mai înflăcărată decât de obicei, în timp ce planeta de acțiune, Marte, își face debutul în zodia ta. Această amplasare planetară este pregătită să îți înalțe impulsul personal. Între timp, luna își continuă călătoria prin Gemeni, punându-te într-o dispoziție comună, perfectă pentru întâlniri cu prietenii tăi. Află mai multe și despre cea mai rea zodie.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Partea ta misterioasă va prelua controlul în următoarele săptămâni, pe măsură ce Marte își va face debutul în Leu și în sectorul hărții tale care guvernează confidențialitatea. Între timp, luna Gemeni îți va cere să îți păstrezi calmul în conversațiile pe care le ai, așa că încearcă să eviți pe oricine are o înclinație pentru dramă.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Pregătește-te pentru o agendă încărcată, pe măsură ce Marte se mută în Leu și în sectorul hărții tale care guvernează comunitatea. Așteaptă-te să vezi o creștere a invitațiilor pentru ieșiri în săptămânile următoare, dar încearcă să fii selectivă cu cine te vezi, ferindu-te de oricine îți consumă energia sau are o natură competitivă.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Marte, conducătorul tău planetar, se mută în Leu și a zecea casă solară în această dimineață. Folosește această energie pentru a merge și mai departe în aspirațiile tale, mai ales în ceea ce privește ambițiile profesionale. Între timp, luna Gemeni te va ajuta să renunți la ceea ce nu îți mai folsește.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Marte se mută în Leu și în sectorul spiritual al hărții tale în această dimineață, umplându-te de inspirație, motivație și credința acerbă că orice s-ar putea întâmpla. Valorifică puterea acestei plasări planetare muncind din greu pentru obiectivele tale, arătând universului că nu îți este frică să cauți binecuvântări și un viitor mai bun. Între timp, luna Gemeni îți va cere să îți păstrezi inima deschisă.

HOROSCOP-22 mai 2023.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Marte se mută în Leul de foc și sectorul hărții tale care guvernează transformarea în această dimineață, reaprinzând focul din interior pentru a te propulsa către auto-îmbunătățire. O dorință acerbă de a face și de a fi mai bună te va face să tai legăturile cu situații sau oameni care nu au o energie bună asupra ta. Cu toate acestea, e indicat să fii în gardă pentru conflicte și lupte inutile de putere.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Așteaptă-te să vezi puțină emoție în viața ta amoroasă în următoarele săptămâni, în timp ce Marte își face debutul în Leul de foc și a șaptea ta casă solară. Deși flirtul și întâlnirile pasionale vor fi în fruntea listei tale de priorități, va fi, de asemenea, important să oferi spiritului tău artistic oportunități de a explora. Găsirea echilibrului va fi, de asemenea, o lecție importantă pentru tine în acest moment și vei dori să investești mai mult în menținerea nivelului atunci când stresul crește.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Ar trebui să te simți plină de energie și fericită în corpul tău în această dimineață, când Marte intră în Leu și în casa a șasea solară. Această plasare planetară este gata să îți ridice în mod dramatic rezistența și eficiența în următoarele săptămâni. Cu toate acestea, organizarea va fi cheia pentru a profita la maximum de aceste vibrații de susținere.

Sursa si foto : catine.ro