HOROSCOP-22 decembrie 2021.

HOROSCOP-22 decembrie 2021.

Ce ne rezerva astrele pe 22 decembrie?

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Veți purta numai discuții serioase azi în timp ce Luna formează un trigon înflăcărat cu Marte, planeta ta conducătoare. Acest climat cosmic îți va oferi sprijinul de care ai nevoie pentru a pune obiectivele și visele pe primul loc. Nu trebuie să îți faci griji cu privire la modul în care alții îți percep munca sau ambițiile. Crede în tine, acționează și alege să mergi înainte cu îndrăzneală. Doar așa vei putea depăși orice obstacole care ți se vor pune în cale. Încearcă doar să păstrezi o perspectivă sănătoasă în jurul tău, spune horoscopul zilei de 22 decembrie 2021.

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Pregătește-te, deoarece ziua s-ar putea să nu decurgă exact așa cum ai planificat, din cauza unei tensiuni care se formează între Saturn iubitor de echilibru și Uranus rebel. Din fericire, Mercur, planeta proceselor de comunicare și gândire, îți va da o mână de ajutor, conducând la soluții strălucitoare și inovatoare la orice problemă. Cheia pentru a supraviețui acestui climat cosmic este să rămâi calmă și să ai încredere în abilitățile tale de gândire. Deși sarcinile tale zilnice te-ar putea face să te simți ca și cum ai fii într-un roller coaster, lucrurile se vor încheia în cele din urmă din cauza gândirii tale ingenioase.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Planeta ta conducătoare, Mercur, formează astăzi un aspect benefic pentru evoluție cu Uranus, împingându-te să mergi mai departe pe calea spre transformarea personală. Când vine vorba de oameni, situații sau obiceiuri care nu îți aduc beneficii, acest climat cosmic te va face să preiei frânghia. Pe măsură ce se apropie, luna în Rac va avea o conexiune cu Neptun visător, cerându-ți să-ți recunoști obiectivele în carieră. Folosește impulsul acestor vibrații inspiraționale pentru a lua măsuri ca să ajungi acolo unde ți-ai propus.

HOROSCOP-22 decembrie 2021.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Noi informații despre cei mai apropiați prieteni ar putea ieși la suprafață astăzi. Mercur comunicativ împărtășește o conexiune cu Uranus imprevizibil. Indiferent cât de multe detalii crezi că știi despre cineva, acest aspect va dovedi că întotdeauna există ceva mai mult despre oamenii pe care îi ai în jur. Conversațiile intelectuale te vor ajuta să te remarci în fața superiorilor. Încearcă să te implici într-o activitate care te va ajuta să generezi un joc de cuvinte atent. Pe seara te vei înconjura de prieteni și vei avea parte de cele mai frumoase momente.

Leu: 23 iulie – 22 august

Oferă-le oamenilor care te iubesc șansa de a se aduna în jurul tău astăzi. Soarele intră în conexiune dulce cu Jupiter. Având în vedere că luna în Rac îți sporește partea sensibilă, va fi important să te înclini spre iubire. Chiar dacă conversația începe să pară puțin superficială, nu te simți vinovată că ți-ai lăsat grijile deoparte în favoarea micilor plăceri, a muzicii sau a emisiunilor tv. Te vei putea elibera de orice greutate emoțională care te-a tras în jos în ultimele zile, spune horoscopul zilei de 22 decembrie 2021.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Azi te vei confrunta cu inspirația divină, deoarece planeta ta conducătoare, Mercur, are o conexiune de bun augur cu Uranus inovator. Această colaborare planetară va activa sectoarele care guvernează creativitatea și spiritualitatea. Acest lucru înseamnă că universul va găsi modalități de a te ajuta cu pasiunile tale artistice. Pentru a profita la maximum de aceste vibrații, alocă-ți puțin timp pentru a te angaja în orice proiecte pasionale pe care le ai. Asigură-te că ai creat atmosfera cu muzica preferată. Azi vei avea idei foarte bune și vei dori să notezi aceste gânduri, ca să nu le uiți mai târziu.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Colegii s-ar putea să pară mai emoționați sau mai deschiși cu tine astăzi. Luna în Rac strălucește sectorul care guvernează cariera. Aura echilibrată este adesea liniștitoare și vindecătoare pentru cei pe care îi întâlnești, ceea ce probabil îi va inspira pe colegii tăi să graviteze către vibrațiile liniștitoare pe care le radiazi. Fii răbdătoare și plină de compasiune cu cei care au încredere în tine chiar acum. Nu te simți vinovată pentru stabilirea limitelor, mai ales dacă ai alte sarcini asupra cărora să te concentrezi. Responsabilitățile tale profesionale vor necesita, de asemenea, îngrijirea și atenția ta. Așa că, nu pierde prea mult timp acționând ca terapeut de birou.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Un sentiment de pace te va cuprinde pe tot parcursul zilei, în timp ce luna în Rac vă aduce vindecare și sprijin la nivel divin. În timp ce factorii stresanți din viața ta vor fi în continuare prezenți, acordă-ți permisiunea de a te relaxa și de a îmbrățișa calmul, în loc să te concentrezi pe activități sau subiecte care te-ar putea conduce pe un drum tensionat. Lasă orice afacere care nu este urgentă pentru o altă zi. Folosește aceste vibrații pentru a-ți recunoaște emoțiile și conexiunea cu universul, spune horoscopul zilei de 22 decembrie 2021.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Soarele face ultimii pași în zodia, oferindu-ți o ultimă șansă de a te pune pe primul loc în timp ce te bucuri de lumina reflectoarelor. O conexiune utilă între Soare și Jupiter va contribui doar la natura ta exuberantă, plasându-te în centrul atenției pe tot parcursul zilei. Aceste vibrații vor fi, de asemenea, destul de norocoase pentru tine. Vei dori să profiți la maximum de această energie, îmbrățișând oportunitățile. Spune celor din jur cum arată visele tale pentru viitor și ai putea primi ajutor pentru atingerea acestor obiective.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Te vei simți inspirată să ieși puțin din carapacea ta astăzi. Mercur, plasat în prezent în zodia ta, are o conexiune cu Uranus. Aceste vibrații îți vor ridica moralul, în timp ce te inspiră să exploatezi latura ta creativă, care cu siguranță va întoarce câteva capete și poate chiar va uimi prietenii. În seara asta, mergi mai departe. Pregătește-te pentru o discuție cu persoana iubită, când luna Rac intră într-un trigon cu Neptun visător. Acest climat cosmic este perfect pentru a rezolva tensiunile, permițându-ți în același timp să plutești pe un nor de romantism.

HOROSCOP-22 decembrie 2021.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Vei dori să-ți faci ordine astăzi, pe măsură ce tensiunea începe să se acumuleze în jurul tău, din cauza unui aspect dificil de aplicat între Saturn și Uranus. Verifică responsabilitățile personale și profesionale. Să te organizezi acasă te poate ajuta să te pregătești pentru orice haos care se va manifesta cu siguranță în zilele următoare. E important să găsești și modalități de a monitoriza nivelul de stres. Tratează-ți corpul cu o baie fierbinte în seara asta, ai mare nevoie, spune horoscopul zilei de 22 decembrie 2021.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Vezi cum aspirațiile tale profesionale îți afectează psihicul astăzi, și invers deoarece Soarele și Jupiter au un aspect bun pe cer. Vor declanșa sectoarele din diagrama ta care conduc cariera și subconștientul. Acum ar fi momentul să recunoaști și să treci peste aceste tendințe. Pe de altă parte, dacă stresul de la locul de muncă îți reduce capacitatea de a te bucura de viață, ar putea fi timpul să cauți alternative. Utilizează conexiunea vindecătoare din această seară dintre Lună și Neptun pentru o sesiune de meditație. Asigură-te că comunici cu cealaltă parte unde ai nevoie de îndrumare sau ajutor.

Sursa si foto : catine.ro