HOROSCOP-21 mai 2023.

HOROSCOP-21 mai 2023.

Horoscopul zilei de 21 mai 2023 spune că Racii sunt sfătuiți să dea dovadă de empatie și să acorde mai multă atenție oamenilor dragi. Climatul ceresc le oferă oportunitatea de a se simți împliniți spiritual cu ei și cu relațiile în care sunt implicați.

Balanțele se vor simți eliberate cu acest nou climat cosmic. Întâlnirea dintre Luna Taur cu Neptun le va oferi oportunitatea de a merge constant către o transformare și de a face față schimbărilor care le ies în cale.

Horoscopul zilei de 21 mai 2023 spune că astrele îi sfătuiesc pe nativii zodiacului să fie mai responsabili cu deciziile pe care le iau. De asemenea, zodiile trebuie să fie mai atente la sentimentele pe care le au și la trăirile care nu le dau pace. E recomandat să-și rezolve toate situațiile care nu le aduc împlinire și fericire.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Ce ne rezerva astrele pe 21 mai 2023 ?

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Stai un moment și apreciază cu adevărat frumusețea din jur, stabilind obiective despre cum poți continua să crești în bogăție și spirit. Vei simți o schimbare pe măsură ce se apropie după-amiaza și Luna își face debutul în Gemeni, punându-te într-o stare de distracție care te va ajuta să treci mai ușor către weekend. Doar asigură-te că păstrezi un cerc restrâns pe măsură ce ziua se apropie de sfârșit. Evită să te implici în activități care îți pot face probleme.

Berbecii au parte de o zi foarte bună, după cum spune și horoscopul săptămânii.

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Luna își continuă călătoria prin semnul tău. Acest eveniment astrologic te va înviora, iar abilitățile tale de manifestare vor fi deosebit de pronunțate atunci când îți stabilești intențiile pentru următoarele șase luni.

Asigură-te că trimiți dorințele înainte ca după-amiaza să vină și Luna să intre în Gemeni. Mută-ți atenția de la tărâmurile eterice la cele materiale. Între timp, Pluto intervine pentru a te ajuta să te simți încrezătoare în cariera ta.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Veți fi într-o poziție unică de a menține granițele sănătoase fără a compromite transparența. Este în regulă să păstrezi secrete, dar a trăi într-o stare de secret este cu totul altceva. Vei simți o schimbare pe măsură ce se apropie după-amiaza și Luna intră în zodia ta. Acest schimb ceresc îți va oferi, de asemenea, un sprijin suplimentar, mai ales când vine vorba de căutarea transformării și a eliberării.

HOROSCOP-21 mai 2023.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Arată puțină dragoste comunității tale. Climatul ceresc îți oferă oportunitatea de a te simți împlinită spiritual în tine și în relațiile tale. Cu toate acestea, s-ar putea să ai nevoie de ceva timp pentru tine odată ce după-amiaza vine și Luna își face debutul în Gemeni, activând sectorul diagramei tale care guvernează secretele și confidențialitatea. Gândurile pe care le ai vor părea deosebit de profunde. Pluto intervine pentru a-ți aminti că drumul vieții necesită o evoluție constantă pentru a o experimenta pe deplin.

Leu: 23 iulie – 22 august

S-ar putea să te simți puțin diferit în propria ta piele astăzi. Pășești fără probleme în roluri pentru care te-ai pregătit, așa că asigură-te că accepți din toată inima spiritul de transformare. Oamenii vor începe să observe îmbunătățirile pe care le-ai făcut pe măsură ce Luna își face debutul în Gemeni în această după-amiază. Asigură-te că păstrezi un cerc mai restrâns mai târziu, spre seară, când Saturn devine agitat deasupra semnului tău.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Visarea te va urma în timp ce luna Taur se întâlnește cu Neptun, luminând atmosfera chiar înainte de luna nouă. Acest eveniment astrologic are loc în sectorul spiritual al hărții tale. Așa că, orice intenții stabilite sau dorințe făcute chiar acum vor fi cu siguranță susținute de cealaltă parte. Cu toate acestea, nu vei avea prea mult timp să te bucuri de aceste vibrații. Luna migrează în Gemeni în această după-amiază, încurajându-te să meditezi.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

S-ar putea să simți că ți-a fost luată o greutate de pe umeri în această dimineață, în timp ce luna Taur se vede cu Neptun înainte de a intra în poziția de lună nouă. Aceste vibrații sunt perfecte pentru a merge constant spre transformare, ceea ce înseamnă că schimbările pe care te-ai gândit să le inițiezi trebuie să înceapă astăzi. Din fericire, optimismul te poate ajuta să rămâi pe linia de plutire.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Nu vei avea timp pentru relații care nu te fac să te simți bine. Vibrațiile cosmice te pot duce la o stare mai înaltă de iubire, oferindu-ți sprijin atunci când vine vorba de creșterea încrederii și a standardelor pentru parteneriate sănătoase. Conversațiile intime te pot ajuta să decizi dacă ești pe drumul cel bun odată ce după-amiaza vine și Luna intră în Gemeni, activând a opta casă solară.

HOROSCOP-21 mai 2023.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Hrănește-te în timp ce treci prin rutinele dimineții. Acest eveniment astrologic îți va cere să iei în considerare modul în care îți poți sprijini corpul în următoarele șase luni. Așa că, asigură-te că stabilești și intenții legate de sănătatea și obiceiurile tale. Între timp, Pluto devine activ în casa ta de comunicare. Îți va cere să ai schimburi semnificative care te pot ajuta să te apropie de acel cineva special.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Întărește-ți identitatea și încrederea, marcând ocazia perfectă de a urma hobby-uri, forme de artă și activități în care nu ai ajuns niciodată să investești timp. Folosește această energie pentru a oferi o perioadă de probă de șase luni pentru a învăța sau îmbunătățirea anumitor abilități și vei începe să vedezi rezultate până când va veni perioada zilei tale de naștere. Mintea ta organizată va pune stăpânire când luna va intra în Gemeni în această după-amiază. Climatul cosmic îți va oferi un punct de plecare excelent pentru aceste aventuri creative.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Împrejurimile tale vor avea un impact direct asupra stării tale de spirit, pe măsură ce luna Taur se întâlnește cu Neptun. Acest eveniment astrologic are puterea de a aduce putere și dragoste în inima ta, atâta timp cât poți aprecia călătoria ta și modul în care te-ai hrănit. Construiește pe aceste vibrații stabilind intenții cu privire la modul în care poți continua să crești în interior, deși temele legate de fericirea internă și de îmbunătățirea spațiului ar putea intra și ele în joc.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Cuvintele tale vor fi deosebit de convingătoare. Cere ceea ce îți dorești. S-ar putea să fii uimită câte lucruri poate mișca o propoziție sau două bine alese cu grijă. De asemenea, poate e momentul să îți stabilești noi obiective intelectuale în următoarele șase luni. Organizează o întâlnire cu familia pe măsură ce după-amiaza vine și luna intră în Gemeni. Ai mai multă grijă ca aceste legături să fie păstrate cu grijă.

Sursa si foto : catine.ro