HOROSCOP-20 aprilie 2023.

HOROSCOP-20 aprilie 2023.

Horoscopul zilei de 20 aprilie 2023 spune că Taurii trebuie să trieze oamenii din jur și să se elibereze de toate acele emoții și sentimente care nu le fac bine. Chiar dacă sunt oameni care se vor împotrivi și vor vrea cu orice preț să fie în preajma lor, astrele îi sfătuiesc să se țină ferm pe poziții.

Racii au șanse mari să-și schimbe locul de muncă, dar cu toate acestea, decizia este una greu de luat. Nativii acestei zodii se află într-un moment al vieții lor în care preferă comoditate în detrimentul beneficiilor materiale. Înainte de a anunța ce vor să facă, Racii trebuie să aibă calculele făcute.

Horoscopul zilei de 20 aprilie 2023 spune că nativii zodiacului vor avea parte în aceste zile de emoții și sentimente aparte. Nativii zodiacului trebuie să își ia un timp și să vadă ce vor să facă cu adevărat, fără să țină cont de părerea celor din jur.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Ce ne rezerva astrele pe 20 aprilie 2023 ?

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Fă un inventar personal. Soarele în Taur și eclipsa de soare vor aduce schimbări uimitoare în viața ta, dar mai întâi, e indicat să te pregătești pentru ele. Scrie o listă. Este bine să ai o imagine vizuală pentru a-ți da seama ce vrei să faci. Când va sosi următoarea Lună Nouă, vei fi gata să iei măsuri puternice pentru a atinge toate obiectivele. Aceasta este o zi pentru planificare și pregătire pentru viitor.

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Taie legăturile care nu sunt benefice pentru tine. Ești gata să începi un nou capitol în viața ta, dar asta înseamnă să elimini anumite persoane din viața ta care ar putea perturba fluxul viitorului tău.

Sfârșitul sezonului Berbec îți oferă permisiunea de a face față problemelor cu curaj și multă energie pozitivă. Uneori trebuie să renunți brusc și, dacă nu ești sigură ce provocări îți subminează progresul, vei vedea totul foarte clar în această săptămână.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

E timpul să-ți faci noi prieteni. Întotdeauna este loc pentru mai mult în cercul tău social, dar uneori poți deveni mulțumită și să te simți confortabil cu ceea ce ai.

Astăzi, s-ar putea să fii împinsă într-un grup nou de necesitate. Poate fi vorba de o întâlnire anulată sau o invitație spontană la o petrecere. Dintr-o dată vei ajunge să te distrezi și să cunoști oameni noi. Acest lucru poate fi atât de bun pentru tine pentru că te vei elibera de toate tensiunile din jurul tău.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Visele tale pot deveni realitate dacă lucrezi pentru ele. Cu Luna în Berbec, s-ar putea să simți un sentiment de conflict intern care te îndeamnă să iei o decizie importantă legată de muncă.

Poți decide că ceva trebuie să se termine și nu mai poți continua să faci ceea ce faci. Deși poate fi înfricoșător să schimbi compania sau să renunți la un loc de muncă care plătește mai mult pentru a lua un altul mai aproape de casă pentru mai puțin, astăzi s-ar putea să fie ceea ce crezi că e mai bine pentru tine.

HOROSCOP-20 aprilie 2023.

Leu: 23 iulie – 22 august

Fii deschisă la minte. Dragostea poate fi un puternic motivator, iar astăzi experiența unui prieten ți-ar putea deschide ochii asupra unor probleme despre care habar n-aveai că există.

Odată ce ai mintea limpede, este nevoie de mai mult pentru a o schimba. Dar, puțină rezistență din partea unui prieten bun te poate conduce să vezi lumea dintr-un nou punct de vedere.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Apasă butonul de resetare. Vei învăța ceva nou care te va uimi, iar când o vei face, vei dori să schimbi modul în care îți trăiești viața printre oameni. Vei ajunge să ridici câțiva pereți în jurul tău din simplul motiv că nu mai vrei să te lași afectată de ceea ce se întâmplă. Energiile negative nu îți fac deloc bine, așa că ia măsuri dacă vrei să fii bine și să simți cu adevărat starea de fericire, scrie astrology.com.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Ai așteptat mult timp asta. Relația ta a devenit obositoare, dar astăzi tu și partenerul tău simțiți că ceea ce părea încheiat și plictisitor a devenit captivant și nou. Există atracție între voi și nu poți nega reaprinderea unei scântei despre care credeai că a dispărut de ceva timp. Nu uita să comunici foarte des cu persoana iubită, iar acest lucru va rezolva mult mai rapid toate lucrurile.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

E timpul să începi o nouă etapă pentru starea ta de sănătate. Această perioadă a anului este perfectă pentru a începe un nou traseu de alergare sau pentru a reveni într-o sală de sport. Vei fi gata de plajă în cel mai scurt timp. Dieta, exercițiile fizice și un prieten de antrenament te vor ajuta să vă atingi obiectivele în curând.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Fii inițiatorul. Ți-ai dorit să trăiești la intensitate maximă cu cineva special, dar te-ai jucat în siguranță, așteptând ca partenerul să fie cel care ia inițiativa. Astăzi, va trebui să faci tu prima mișcare. Chiar dacă nu a fost întotdeauna stilul tău este să fii cea care i-a deciziile, s-ar putea să-ți placă.

HOROSCOP-20 aprilie 2023.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Relocarea poate fi în viitorul tău. Energia acestei săptămâni te împinge în afara zonei tale de confort. Stai un pic și caută proprietăți imobiliare locale sau locuri unde îți poți permite mai mult teren sau o locuință pe gustul tău. Nu va strica să te uiți, chiar dacă nu ești pregătită să cumperi. Dorința de a te muta nu a venit peste noapte, iar astrele te încurajează să dai frâu liber trăirilor tale.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Un acord contractual este în lucru. Ai așteptat o ofertă de muncă și va ajunge la tine săptămâna aceasta. O înțelegere este pe masă și e indicat să iei mai repede decizia finală. Chiar dacă umbra lui Mercur este aici, momentul este potrivit. Tot ce trebuie să faci este să citești literele mici și să te asiguri că știi și înțelegi toate lucrurile la care te expui.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Cumpără-ți ceva frumos și fă din el un articol pe care îl vei folosi zilnic. Este întotdeauna plăcut să te răsfeți cu un articol de lux care îți place. Verifică mall-urile și magazinele de lux sau fă cumpărături online pentru a găsi un articol pe care nu te vei abține să nu-l cumperi.

Sursa si foto : catine.ro