HOROSCOP-2 iulie 2023.

HOROSCOP-2 iulie 2023.

Horoscopul zilei de 2 iulie 2023 spune că Berbecii au nevoie de o vacanță sau măcar de o perioadă de timp în compania celor dragi. Chiar dacă au foarte multe lucruri de rezolvat la locul de muncă, astrele sfătuiesc nativii acestei zodii să-și ia comcediu sau măcar câteva zile libere.

Gemenii sunt măcinați de gânduri în perioada aceasta. Fie că este vorba despre relația de cuplu sau relațiile cu cei din jur, pentru a putea merge mai departe, nativii acestei zodii sunt sfătuiți să-și rezolve acum toate gândurile.

Horoscopul zilei de 2 iulie 2023 spune că astrele îi încurajează pe nativi să fie deschiși cu privire la sentimentele care îi încearcă. Să nu dea curs provocărilor care nu le aduc niciun confort. Zodiile trebuie să fie mai atente la ceea ce simt și fac și toate se vor rezolva de la sine. Află mai multe și despre cele patru zodii care nu iartă niciodată.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Ce ne rezerva astrele pe 2 iulie 2023 ?

 

HOROSCOP-2 iulie 2023.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Vara este aici și este timpul să îți reînnoiești pașaportul sau să obții unul dacă este necesar. Luna în zodia Săgetător te va pune să te gândești la planuri de călătorie și aventură. Dacă ai posibilitatea să iei o pauză de la sarcinile tale de la locul de muncă, atunci află că o vei utiliza în curând. Dacă nu te poți pleca într-o vacanță, ia în considerare să stai mai multe în preajma familiei tale.

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Îți place ca lucrurile să fie ordonate și ușor de gestionat, așa că dacă există probleme la birou, în familia ta sau sunt indicii că o persoană te bârfește, ia în considerare să restrângi liniile de comunicare la locul de muncă.

Există o linie fină cu privire la cât de mult ești dispusă să le spui altora și ce preferi ca oamenii să nu știe. În timp ce ești o persoană destul de transparentă, astăzi, limitele tale sunt atinse.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Luna intră în sectorul tău de angajament și te vei gândi destul de mult la viitor cu un partener de afaceri sau un potențial iubit. Astăzi este momentul în care îți vei dori să ai o discuție deschisă și sinceră cu cineva în special despre viitor: planuri, așteptări, speranțe și temeri. Ai câteva lucruri în minte și va fi greu să nu le discuți acum, spune Astrology.com.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

În timp ce Luna era în semnul zodiacal al Scorpionului, atenția ta s-a îndreptat mai mult către chestiunile romantice. Acest lucru a încetinit ritmul vieții pentru o vreme. Luna care intră în Săgetător oferă un impuls într-o direcție mai sănătoasă. Planifică o ieșire pentru a te bucura de natură, luându-ți doza de vitamina D. Bucură-te de timp cu un animal de companie. Dacă trebuie să-ți fani analizele de rutină, ai grijă să le programezi înainte de încheierea zilei.

Leu: 23 iulie – 22 august

Astăzi, ceva magic îți surprinde dorința de distracție, joacă și aventură. Este posibil să primești un buletin informativ prin e-mail despre reduceri la vacanțe sau să ai parte de o invitație din partea celor dragi pentru a face planuri pentru o reuniune viitoare.

Există multe șanse de distracție luna aceasta. Vei avea probleme să te decizi pe care să le tratezi cu prioritate, dar din punctul de vedere al lucrurilor, vara începe minunat pentru tine.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Nu ești niciodată prea tânără pentru a învăța ceva nou. Deși s-ar putea să simți că trebuie să fii mai capabilă să finalizezi un proiect de acasă, s-ar putea să te surprinzi că poți. Astăzi este momentul perfect pentru a analiza ceea ce implică repararea sau îmbunătățirea spațiului din casa ta.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Luna de azi intră în centrul tău de comunicare. În timp ce trece de la Scorpion la Săgetător, conversațiile se însuflețesc și devin mai excitante, incitante și mai clare. Astăzi este ziua perfectă pentru a programa un prânz sau o cină târzie cu cel mai bun prieten care are o viață interesantă. Vei auzi multe povești fascinante și vei obține și câteva sesiuni bune de râs.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

S-ar putea să te gândești unde să mergi în viitor pentru o vacanță. Cu toate acestea, banii ar putea să te împiedice să îți realizezi marele vis. Ideal este să începi de azi bazele unui cont de economii într-o bancă. Planifică să economisești bani în fiecare săptămână până când obții ceea ce ai nevoie.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Luna e în semnul tău, făcându-l momentul perfect pentru a te concentra asupra a ceea ce trebuie să faci. Astăzi poate fi o zi extrem de productivă pentru a merge la coafor pentru o schimbare de look, a avea o zi de îngrijire personală și a obține câteva întâlniri, chiar dacă sunt programate în ultimul moment.

HOROSCOP-2 iulie 2023.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Astăzi nu e momentul să te agăți de trecut. E indicat să privești spre viitor pentru a vedea ce poți face ca să obții o îmbunătățire semnificativă. Când Luna intră în Săgetător, unora le poate fi greu să nu se gândească la ce s-a întâmplat într-o prietenie toxică. Ai speranțe să înveți despre ceea ce s-a întâmplat, astfel încât să nu mai repeți modelul în viitor.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Astăzi, gândește-te la prieteniile pe care le prețuiești și la ce poți face pentru a avea timp cu persoane pe care nu le-ai văzut de când a început pandemia.

Luna Săgetător poate deschide ușa pentru a călători și a ajunge la oameni care locuiesc într-o altă țară sau departe de locul în care te afli în prezent. Folosește energia de astăzi pentru a te ramifica și a vedea lumea puțin mai mult.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Este ziua perfectă pentru a avea o întâlnire sinceră cu șeful sau managerul tău. E momentul să discuți despre dorința ta de a fi promovată. Sau e șansa ta să ceri reducerea orelor de lucru pentru a te concentra asupra lucrurilor de acasă.

Cu Luna Săgetător prinde rădăcini, poți cere ceea ce ai nevoie și poți negocia cea mai bună ofertă. Astăzi s-ar putea să fii surprinsă plăcut de modul în care ceilalți sunt receptivi la gândirea ta.

Sursa si foto : catine.ro