HOROSCOP-19 ianuarie 2022.

HOROSCOP-19 ianuarie 2022.

Ce ne rezerva astrele pe 19 ianuarie 2022?

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Dimineața vei începe în forță. Ai putea să te lovești de un zid mai târziu, când luna în Leu are un aspect dezechilibrat cu Neptun. Încearcă să nu iști conflicte, chiar dacă înseamnă să lași mândria deoparte. O schimbare va avea loc în această seară, când soarele se va muta în Vărsător, aducând accentul pe prietenie în luna următoare. Această plasare solară te va inspira pe toate planurile.

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Nu este un secret că te mândrești cu aspectul tău. Cu luna în Leu activă în a patra casă, aceste sentimente te vor obliga să faci alegeri de amenajare a casei și de interior. Căută modalități de a face acum îmbunătățiri. O schimbare se va manifesta mai târziu, când soarele va intra în Vărsător. Te va ajuta să te concentrezi pe sarcinile de la birou.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Nu trebuie să-ți fie teamă să spui lucrurilor pe nume, deoarece luna în Leu te încurajează să vorbești despre problemele care sunt importante în acest moment. Chiar dacă agiți puțin apele, oamenii te vor respecta pentru că ai o poziție de autoritate, ceea ce îți va spori încrederea. Mai târziu, când soarele își va face loc în Vărsător, acesta activează sectorul hărții tale care guvernează spiritualitatea.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Simte-te liberă să investești în niște haine sau accesorii noi astăzi, deoarece luna în Leu te încurajează să strălucești. Încearcă să nu-ți lași prietenii să spună ce ar trebui sau nu ar trebui să cumperi, deoarece sfaturile lor nu vor reflecta neapărat dorințele tale. Ai nevoie să intensifici legăturile personale, așa că ai grijă pe cine lași să intre în mediul tău.

HOROSCOP-19 ianuarie 2022.

Leu: 23 iulie – 22 august

Munca pe care o depui astăzi va avea un impact uriaș în continuare, deoarece soarele în Capricorn te va ajuta să-ți duci mai departe toate proiectele. Trebuie să faci pași mici ca să-ți duci la îndeplinire toate obiectivele. Energia ta se va schimba în această seară când soarele va intra în Vărsător, aducând o lumină în sectorul hărții tale care guvernează dragostea, spune horoscopul zilei de 19 ianuarie 2022.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Ai putea avea dificultăți în a-ți alege azi sentimentele. Luna în Leu aduce o rază de speranță în sectorul diagramei tale care guvernează subconștientul. Între timp, trebuie să fii atentă la comportamentele confuze din relațiile tale. Din fericire, aceste vibrații se vor limpezi pe măsură ce se apropie seara, iar soarele își va face loc în Vărsător. Universul îți cere să adopți o rutină consecventă de alimentație, somn și exerciții fizice.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Popularitatea ta e în creștere și vei avea chef să socializezi astăzi, în timp ce luna în Leu continuă să treacă prin casa a unsprezecea. Deși conturile tale de pe rețelele sociale sunt în mare vogă, va trebui să te asiguri că rămâi la curent cu responsabilitățile tale. Din fericire, e suficient timp pentru distracție în cursul lunii următoare, odată ce soarele își va face loc în Vărsător. Folosește aceste vibrații pentru a te reinventa, devenind creativă cu imaginea și proiectele tale personale, spune horoscopul zilei de 19 ianuarie 2022.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Te-ai putea simți un pic neinspirată la birou astăzi, din cauza aspectului dezechilibrat între luna în Leu și Neptun. Lipsa oportunităților creative e de vină, dar dacă există puține șanse de a deveni artistică la job, te poți delecta cu uleiuri esențiale, cristale, decorațiuni și altele asemenea în jur. Dorința de a-ți împrospăta biroul se va transmite și acasă. Căută modalități de a aduce modifica designul casei în luna următoare pentru a profita la maximum de această călătorie cosmică.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Dacă a trecut ceva timp de când ai făcut o schimbare în casă sau dacă spațiul tău s-a aglomerat în ultima vreme, s-ar putea ca azi intuiția să fie de partea ta. Fă tot posibilul pentru a reveni în fruntea listei de activități interne, pentru a încerca să eliminați efectele secundare negative ale acestor vibrații. Din fericire, această energie se va limpezi mai târziu, când soarele își va face loc în Vărsător. Această perioadă cosmică îți va oferi oportunitatea de a-ți prioritiza studiile, spune horoscopul zilei de 19 ianuarie 2022.

HOROSCOP-19 ianuarie 2022.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Eforturile pe care le depui astăzi te-ar putea ajuta să te faci mai repede remarcată. Nu trebuie să-ți fie teamă de nimic, mai ales dacă speri să câștigi notorietate. Lucrările creative sunt bine primite, așa că ai mai multă încredere în tine. Căută modalități de a crește contul bancar în săptămânile următoare, deoarece universul va căuta modalități de a sprijini astfel de inițiative.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Dacă ai așteptat mult momentul să te faci remarcată la locul de muncă, acum ai șansa ta să strălucești. Este în regulă dacă nu știi exact încotro te îndrepți din punct de vedere profesional. Ceea ce contează este că mergi înainte. Dacă ești nemulțumit de poziția ta actuală, poate că e timpul să-ți actualizezi CV-ul și să începi să cauți de lucru în altă parte.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Ziua de azi ar trebui să decurgă fără probleme, dar s-ar putea să începi să te simți plictisită sau deconectată de tot ce e în jur. Luna în Leu formează un aspect dezechilibrat cu conducătorul Neptun. Încearcă să ieși în natură dacă te simți copleșită. Gândurile tale se vor transforma în această seară când soarele va intra în Vărsător, activând sectorul hărții tale care guvernează subconștientul. Uuniversul va dori ca tu să prioritizezi liniștea și introspecția, spune horoscopul zilei de 19 ianuarie 2022.

Sursa si foto : catine.ro