HOROSCOP-18 decembrie 2021.

HOROSCOP-18 decembrie 2021.

Ce ne rezerva astrele pe 18 decembrie 2021?

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Fii pe fază pentru că astăzi vei primi o mulțime de cadouri și favoruri neașteptate. Această oportunitate e limitată, așa că va trebui să acționezi rapid. Vei avea parte și de oportunități pentru a petrece momente intime. Reușești să faci conexiuni între trecutul emoțional și situația ta actuală. A fi sinceră cu tine te va ajuta să progresezi în direcția corectă. Nu ceda impulsurilor, spune horoscopul zilei de 18 decembrie 2021.

aur: 20 aprilie – 20 mai

Vei prezenta argumente imposibil de contracarat, dar dacă simți rezistență, fii drăguță și ascultă-i pe cei din jur. Ai grijă să nu fii impulsivă, probabil că argumentele tale îi vor deranja la un moment dat pe cei din jur. În ultimul timp ți-a fost mult mai ușor să-ți împărtășești visele, planurile și idealurile. Reconcilierea este în prim plan dacă ai ieșit recent dintr-o relație.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Azi ar putea să te ia pe nepregătite un flirt. Pregătește-te să înfrunți ceva neașteptat. Ai o predilecție din ce în ce mai mare pentru jocuri de tot felul. Indiferența ta te poate face să-ți rănești partenerul sau să ratezi o nouă cucerire. Unele vești bune te vor elibera de supărări care nu au niciun motiv să existe. Ai putea colabora cu cineva foarte diferit de tine, dar doar așa poți duce la bun sfârșit un proiect.

HOROSCOP-18 decembrie 2021.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Astăzi poate apărea dragostea la prima vedere. De asemenea, poți primi o invitație surpriză la un eveniment social. Mergi mai departe fără sentimente de vinovăție sau îngrijorare. Ai nevoie de o schimbare, așa că ieși cu partenerul tău. Îți va face bine. Veți reuși dați la o parte barierele din relație, dar nu trebuie să-ți folosești farmecele pentru a te impune, spune horoscopul zilei de 18 decembrie 2021.

Leu: 23 iulie – 22 august

Ai o voință extraordinară de a servi o dorință comună, dar nu trebuie să uiți că tu ești cea mai importantă. Fii calmă, chiar dacă simți că pe plan profesional lucrurile nu merg foarte bine. Ai ocazia în curând să-ți demonstrezi abilitățile și punctele forte. Ți se vor deschide uși pentru a salva relația de cuplu, dar nu ești convinsă că vrei să faci acest lucru. E timpul să-ți faci curaj și să lansezi o invitație unei persoane pe care o placi, spune horoscopul zilei de 18 decembrie 2021.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Azi vei întâlni oameni noi, vei vedea locuri noi și vei auzi vești care te vor surprinde. Vei avea parte de o călătorie neașteptată, dar rămâi fidelă ție și ideilor tale. Nu asculta prea mult la ce spun cei din jur. Te vei echilibra pe plan emoțional, dar trebuie să te concentrezi pe activitățile pe care le ai în comun cu partenerul de cuplu.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Fii cu ochii pe bani sau pe bunurile tale pentru că un lucru neașteptat le-ar putea afecta. În relația de familie vei reuși să rezolvi un conflict, iar acest lucru va aduce beneficii pentru toată lumea. Te gândești să faci niște îmbunătățiri acasă pentru a-ți simplifica viața de zi cu zi, astfel încât să poți petrece mai mult timp cu partenerul de cuplu.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Tensiunile nerezolvate cu cineva se pot întoarce brusc în viața ta. Între timp, ai dorința de a căuta experiențe interesante. Ai grijă ce îți dorești. Ezitarea și tendința de a fi leneșă riscă să descurajeze o persoană de care ești foarte atașată. Exprimă-te clar înainte de a crea îndoieli și doar așa poți evita furia, spune horoscopul zilei de 18 decembrie 2021.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Este o zi agitată pentru tine. O parte din tine caută aventura și entuziasmul, așa că ai putea chiar să faci ceva pentru a avea parte de ce îți dorești. Ai grijă pentru că este o pantă alunecoasă și ar putea fi contraproductivă. Relații amoroase secrete pot avea loc. Canalizează-ți emoțiile, astfel încât nimeni și nimic să nu te oblige să-ți schimbi rutina zilnică. Ai grijă să nu sari în relații de scurtă durată și să nu faci promisiuni prea repede.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Astăzi ai putea întâlni pe cineva nou care este diferit și creativ. Iubești aceste detalii. Astăzi va trebui să muncești mult încercând să gestionezi relațiile dintre colegi. Rămâi calmă. Partenerul tău va fi mai puțin deschis la punctul tău de vedere. Dacă ești singură, va fi mai dificil decât de obicei să ai pe cineva alături în perioada următoare. Acum este momentul să faci un pas mai departe. Ai răbdare și nu te supăra.

HOROSCOP-18 decembrie 2021.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Astăzi ai putea descoperi ceva nou despre o persoană apropiată, dar fii discretă. Simți o dorință ireprimabilă de a savura plăcerile vieții, dar te chinui pentru că nu te poți relaxa. În încercarea de a străluci, s-ar putea să ajungi să faci niște planuri pe care s-ar putea să nu le poți duce la îndeplinire, care vor duce mai târziu la furie. O terță persoană îți va strica planurile, spune horoscopul zilei de 18 decembrie 2021.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Astăzi poți avea parte de o călătorie neașteptată, dar este doar o călătorie de studii. Între timp, o aventură cu o persoană din anturajul tău ar putea începe brusc. Folosește-ți rațiunea pentru a fi selectivă. Nu este o zi plictisitoare. Fă un efort pentru a controla emoțiile și impulsurile. La locul de muncă, îți vei proteja eficient interesele și nu vei coborî garda pentru a le apăra pe ale altora.

Sursa si foto : catine.ro