HOROSCOP-17 decembrie 2022.

HOROSCOP-17 decembrie 2022.

Horoscopul zilei de 17 decembrie 2022 le surprinde pe Fecioare într-o situație mai delicată. Acestea resimt nesiguranța în viața lor care le strică buna dispoziție. Pe parcursul zilei se vor confrunta cu mai multe gânduri contradictorii, însă se vor liniști. Cu toate acestea, se simt creative și vor să își ofere toate resursele în acest sens.

Horoscopul zilei de 17 decembrie 2022 a pregătit pentru zodii liniște și reușite. Nativii din zodiac au parte de multă inspirație și spirit creativ. Se apropie o perioadă plină de voie bună și stare de bine. De asemenea, horoscopul lunii decembrie 2022 le oferă zodiilor echilibru pe toate planurile. Majoritatea zodiilor se vor bucura de mai mult timp liber pentru activități diverse. Cu toate acestea, există și zodii care încă mai muncesc din greu pentru a obține ceea ce își doresc.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Ce ne rezerva astrele pe 17 decembrie 2022 ?

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Horoscopul zilei de 17 decembrie 2022 spune despre nativii din zodia Berbecului că sunt niște lideri de când se știu. Astăzi vor fi în centrul atenției, iar acest lucru îi va face să se simtă minunat.

Vei petrece mai mult timp alături de prieteni buni pentru a te mai relaxa. Ești mereu în centrul atenției în grupurile de prieteni pentru că îți place să îi faci pe cei din jur să se simtă bine. Veți lua cina cu toții, poate chiar vei pregăti un fel de mâncare mai deosebit.

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Este o zi excelentă și pentru Tauri. Cu Luna în Balanță, vei avea multe persoane alături de tine și veți petrece timp de calitate. Te simți foarte bine când ești sociabilă. Îți place să faci parte din grupuri, iar fiecare întâlnire cu prietenii te încarcă pozitiv. Te bucuri și de mai multă liniște la locul de muncă. Se pare că toate s-au așezat, iar tu ai mai mult timp pentru tine.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Gemenii simt nevoia să se elibereze. Vrei să ai parte de mai mult pentru activitățile tale preferate, așa că îți respecți dorința. Radiezi de bucurie și ești din ce în ce mai creativă. Vrei să fii liberă și să faci, în sfârșit, ceva pentru tine. O ieșire spontană cu cineva drag o să-ți aducă mai multă voie bună decât îți imaginai.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Horoscopul zilei de 17 decembrie 2022 surprinde nativii din zodia Racului într-o situație plină de surprize. Chiar dacă este perioada cu cele mai multe lucruri de făcut, te vei organiza mai bine decât în mod normal. Te ajută foarte mult să știi că vei petrece mai mult timp alături de cei dragi. Te vei asigura că totul este perfect și gata pentru o petrecere.

HOROSCOP-17 decembrie 2022.

Leu: 23 iulie – 22 august

Pentru nativii din zodia Leului este, de asemenea, o zi perfectă pentru a petrece timp alături de cunoștințe mai vechi. Amintiri vesele și pline de poveste vor acapara discuțiile. Ești foarte încântată de ceea ce se petrece, dar ai grijă să nu spui lucruri mai greu de digerat pentru ceilalți. Chiar dacă pare să ai dreptate, nu e necesar să îi faci pe alții să se simtă inconfortabil, scrie YourTango.com.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Fecioarele simt nevoia să reorganizeze anumite lucruri. Fie că vrei să schimbi locul obiectelor de prin casă sau de la birou, această activitate îți va prinde foarte bine. Te va ajuta să îți pui ordine în gânduri. Cu toate astea, ai tendința de a amâna la nesfârșit ce ai de făcut pentru tine. Fie că e vorba de un proiect drag sau o ieșire alături de cineva, nu reușești să prioritizezi  ce ai de făcut. Ești nesigură și începi să gândești profund asupra anumitor aspecte.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Cu Luna în zodia Balanței, te vei bucura de foarte mult timp pentru relaxare. O zi la spa sau mai multe ore de somn la prânz, te vei reface complet. Ai tendința de a lenevi și este normal, ultima perioadă a fost extenuantă pentru tine. Încerci să convingi pe cineva să vină cu tine într-o excursie și ai nevoie de argumente solide pentru a reuși, chiar dacă banii nu sunt o problemă.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Horoscopul zilei de 17 decembrie 2022 îl surpride pe Scorpioni în ipostaza de a alege între prieteniile sale. Ești dispusă să renunți la un prieten mai vechi, chiar dacă este dificil. Este sigur că o veți lua pe căi diferite pentru că te simți încolțită. Un mediu toxic în viața ta nu îți va face deloc bine.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Astăzi simți că ai un suflet introvertit, dar că vrei să petreci mai mult timp alături de persoane noi. Te vei lovi de acest blocaj și vei încerca să ieși din zona ta de confort. Interacțiunile cu persoane necunoscute ar putea să devină un prilej de a te cunoaște inclusiv pe tine.

HOROSCOP-17 decembrie 2022.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Problemele la locul de muncă ar putea să se intensifice, iar acest lucru te stresează foarte tare. Abia aștepți ca ziua să se încheie și să te refaci. Tensiunea multă de la birou îți creează stări de neliniște care nu te lasă să te odihnești. Încearcă să spui lucrurilor pe nume.

Vărsător: 20 ianuarie – 18 februarie

S-ar putea să te simți puțin confuză în legătură cu ceea ce îți dorești în viață. Acordă-ți timp de a o lua ușor acum, reconectându-te cu spiritul tău prin singurătate și meditație, scrie Astrology.com. Este un moment bun pentru a te bucura de apreciera celor din jur, așa că vei sta mai mult alături de familie.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Horoscopul zilei de 17 decembrie 2022 aduce numai lucruri bune pentru Pești. Te vei simți apreciată, iubită și dorită. În plan profesional, toate merg de minune, iar stilul tău de viață se îmbunătățește. Vei revedea persoane din trecut, oameni dragi și te vei bucura din plin.

Sursa si foto : catine.ro