HOROSCOP-16 octombrie 2021.

HOROSCOP-16 octombrie 2021.

Ce ne rezerva astrele pe 16 octombrie 2021?

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Nu poți evita atenția oamenilor din jur asupra ta. Universul te încurajează să te ieși și să te conectezi cu cei la care ții cu adevărat pentru că doar ei te pot ajuta să treci peste această perioadă complicată din viața ta. Există o serie de tensiuni în relația cu partenerul de cuplu, trebuie doar să ai răbdare să-l asculți și să afli ce vrea cu adevărat de la tine.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Ziua de azi te ajută să-ți găsești locul în schema generală a vieții tale. Este o zi ideală pentru a începe proiecte și pentru a da atenție lucrurilor din domeniul tău de interes. Dacă ai avut probleme în carieră, acum a venit timpul să găsești răspunsuri pentru cele mai complicate situații. Trebuie doar să-ți eliberezi mintea și să iei cea mai bună decizie.

HOROSCOP-16 octombrie 2021.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

E momentul potrivit să cauți aventura după care ai tânjit atât de mult timp. Astrele te încurajează să ieși din rutina zilnică și să nu mai pui preț pe lucrurile banale. Prezența Lunii formează sensibilitate pe fond emoțional. Ai nevoie să te exprimi pentru a te elibera de tensiunile acumulate în ultimul timp. Găsește o persoană de încredere cu care să discuți ceea ce ai pe suflet.

Leu: 23 iulie – 22 august

Horoscopul zilei de 16 octombrie 2021 spune că emoțiile sunt puternice azi. Ai probleme în relația de cuplu și creezi conexiuni cu oameni la care nu te-ai fi așteptat. Astrele te încurajează să-ți faci o nouă relație pentru a putea trece peste blocajele pe care le-ai tot resimțit. Ești greu de scos din casă, așa că mai bine îi aduce pe cei dragi în zona ta de confort.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Astrele au lucrat în ultimul timp la povestea ta și a partenerului de cuplu. Luna în Pești te va ajuta să acorzi mai multă atenție problemelor din relație și să găsești o soluție de compromis. Indiferent că rămâi alături de partener sau decizi să ieși din relație, azi e ziua perfectă pentru a petrece în compania prietenilor. Chiar și tensiunile din familie se vor diminua azi.

HOROSCOP-16 octombrie 2021.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Peisajul cosmic de azi te încurajează să te retragi pentru o perioadă și să stai retrasă, doar cu gândurile și emoțiile tale. Atenția ta trebuie să se îndrepte spre sentimente, altfel vei rămâne blocată în această situație ce pare fără ieșire. Scopul este să obții starea de echilibru, atât din punct de vedere fizic, dar și din punct de vedere emoțional, spune horoscopul zilei de 16 octombrie 2021.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Te gândești mereu că poate vin și vremuri mai bune pentru tine. Lasă resentimentele să treacă și uită de ceea ce a fost în trecut și te-a afectat foarte mult timp. Ai grijă de sănătatea corpului tău și fii alături de oamenii care îți plac cu adevărat. Ai câteva griji legate de starea ta financiară, dar e cineva acolo care te ajută de fiecare dată, așa că nu trebuie să-ți faci griji.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Horoscopul zilei de 16 octombrie 2021 spune să stai departe de ochii celor din jur azi. Ai nevoie de perioade de odihnă în intimitatea casei tale. Ești foarte emotivă azi, te-ai atașat de persoanele nepotrivite, iar azi te vei confrunta cu sentimente ce te vor dezechilibra. Ai nevoie de o sesiune de terapie cu un specialist pentru a trece peste. Simți din ce în ce mai multă presiune din partea familiei, iar tu cauți independența.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

HOROSCOP-16 octombrie 2021.

Ai o poveste de spus azi. Nu mai ține gândurile doar pentru tine. Vorbește cu cei din jur și spune care este părerea ta. Azi este ziua perfectă pentru o călătorie locală, alături de oameni dragi sufletului tău. Te vei distra și vei mai ieși un pic din rutină, lucru care te va ajuta să te pui în valoare la locul de muncă, spune horoscopul zilei de 16 octombrie 2021.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Chiar dacă este weekend, vrei să fii productivă și să ai grijă de proiectele tale. Ai suficiente resurse pentru a face față tuturor provocărilor. E ziua perfectă pentru a readuce la viață talente mai vechi, dar vei elimina și de pe lista de sarcini o mulțime de proiecte. Există tensiuni în grupul de prieteni, cel mai bine este să stai departe de ele.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Azi ești foarte liniștită și fără griji. Trebuie să ai din ce în ce mai multă grijă de sănătatea corpului tău și e nevoie mai mult ca oricând să apelezi la exercițiile fizice. Trebuie să te mai și răsfeți din când în când și să elimini tensiunile din jurul tău. Cariera ta stă pe un butoi de pulbere, vezi ce faci la locul de muncă ca totul să rămână în echilibru.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Ești înzestrată cu puterea de a vedea și de a rezolva orice problemă. Astrele spun să trebuie să te odihnești mai mult ca sa nu bați pasul pe loc. Te poți relaxa cu o muzică bună sau un film pe care îl așteptai de ceva timp. Nu ai chef deloc să stai în compania prietenilor. Caută zone în care să stai doar tu cu tine și să încetinești puțin ritmul.

Sursa : catine.ro