HOROSCOP-16 aprilie 2022.

HOROSCOP-16 aprilie 2022.

Această perioadă este specială în astrologie, asta pentru că Luna plină în Balanță pe 16 aprilie 2022 aduce fiecărei zodii în parte momente de neuitat alături de cei dragi.

Ce ne rezerva astrele pe 16 aprilie 2022?

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Luna plină în Balanță pe 16 aprilie 2022 îți va face loc pentru o dragoste ca în povești. În materie de sentimente, această perioadă îți va fi propice. Nativii singuri vor deveni mai deschiși către noi oportunități, iar cei care se află deja într-o relație vor fi mult mai atenți la nevoile partenerilor de cuplu. În ceea ce privește cariera, aceasta se va dezvolta într-o manieră surprinzătoare. Acum este momentul să îți trasezi planurile de viitor.

Dacă îți dorești schimbarea locului de muncă, astrele spun că nu ar trebui să acționezi pe cale impulsivă. Totul trebuie analizat și gândit înainte, altfel vei regreta deciziile luate în clipe de adrenalină.

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Dacă te implici total în relația pe care ți-ai construit-o deja, nu este cazul să îți faci probleme. Luna plină în Balanță pe 16 aprilie îți aduce timp de introspecții. Ești o zodie de pământ care poate pune în ordine fiecare lucru mărunt pe care alții îl văd dificil de realizat, comportă-te ca atare.

La locul de muncă ai parte de proiecte creative, poate faci echipă cu unul dintre colegii tăi preferați. Astrele îți oferă șansa de a-ți arăta calitățile și de a le pune în valoare. Tot ceea ce îți dorești să faci acum este să îți canalizezi energia în lucruri pozitive.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Ești într-o dispoziție amoroasă cum nu ai mai fost văzută până acum. Toate plăcerile pe care ți le-ai imaginat vreodată, acum le vei trăi pe pielea ta. Luna plină în Balanță pe 16 aprilie 2022 poate aduce sentimente compleșitoare, dar la finalul zilei vei ști cum să le gestionezi.

La locul de muncă vei găsi noi modalități de a-ți pune planurile în aplicare, iar implicarea ta va da roade. Traiectoria pe care ai pornit acum ceva timp îți oferă atât resurse financiare, cât și spirituale. Astrele spun că în curând vei avea nevoie de o vacanță.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Pentru tine, Superluna Roz vine cu vești mai puțin îmbucurătoare. Starea pe care acest eveniment astral ți-o oferă este una de vulnerabilitate. Nu poți să-ți gestionezi sentimentele și vei ajunge într-un impas. Încearcă să comunici cu cei în care ai încredere și să descrii fiecare gând pe care îl ai.

Astrele te sfătuiesc să ieși la aer, să-ți cureți psihicul de ideile negative și să petreci timp alături de partenerul de viață. Acesta îți va oferi sprijinul necesar, chiar dacă tu nu îl vei vedea ca atare.

HOROSCOP-16 aprilie 2022.

Leu: 23 iulie – 22 august

Pentru nativii Leu, comunicarea este cheia în această perioadă. Partenerul de viață va aștepta ca tu să inițiezi fiecare conversație, iar acest lucru nu îți va aduce un mare confort. Vei reuși totuși să-ți verbalizezi gândurile și să aduci relația pe linia de plutire.

Energia Lunii pline îți va aduce parteneriate noi la locul de muncă, îți va deschide orizonturi. Gândește și exprimă clar fiecare plan pe care îl ai bine pus la punct. Acest lucru va întări capacitatea ta de a gestiona fiecare situație.

Fecioara: 23 august – 22 septembrie

În această perioadă este necesar să îi arăți partenerului de viață că relația pe care a-ți format-o este una de viitor. Dacă nu simți această apropiere, de asemenea trebuie să comunici. Cadourile vor reprezenta un bun punct de plecare. Zâmbetele menite astăzi să te încurajeze îți vor crea mai multă frustrare.

La locul de muncă este necesar să ai mai multă încredere în sine pentru a-i face și pe alții să vadă potențialul. Cunoaște-ți valorea și pune-o în aplicare !

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

În cazul nativilor implicați într-o relație, această perioadă îi va găsi frustrați și obosiți. Nu vei dori să oferi explicații celui de lângă tine. Superluna Roz te va aduce într-o stare de egoism, semn că vrei să-ți satisfaci propriile nevoi personale. Asigură-te că asta este ceea ce îți dorești cu adevărat.

Luna plină în Balanță pe 16 aprilie 2022 te va ajuta să-ți recâștigi încrederea în sine, iar acest lucru va fi propice la locul de muncă. Aleargă după obiectivele tale și nu te uita înapoi.

Află totul despre zodia Balanță, de la trăsături și până la personalitate.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Pentru acești nativi Superluna Roz vine cu vești extraordinare. Alături de partenerul de viață vei simți conexiuni pe care nu le-ai mai întâlnit până acum, iar acest lucru te va bucura. Astfel, îți vei da seama că persoana de lângă tine este cea potrivită.

La locul de muncă oferi prea multă energie și timp, iar astrele te sfătuiesc să-ți stabilești cu atenție granițele. Dacă nu dorești să ajungi într-un punct al extenuării, este cazul să te gândești la o vacanță în țările calde.

HOROSCOP-16 aprilie 2022.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Luna plină în Balanță pe 16 aprilie 2022 aduce elementul lipsă al vieții romantice. Dacă până acum nu existau dorințe către o relație de lungă durată, ziua aceasta vine cu surprize. Folosește energia din această perioadă și planifică o întâlnire.

La locul de muncă începi să comunici cu colegii, iar acest lucru nu poate decât să te bucure. Trebuie să rămâi conectat cu cei din echipa ta pentru a realiza proiecte importante împreună. Munca te va ajuta în construirea încrederii de sine.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Dacă până acum nu ai realizat acest lucru, este momentul să pui iubirea pe primul plan. Această perioadă este propice pentru astfel de planuri. Încearcă să comunici cu partenerul de viață și să-i explici cum vezi tu viitorul.

Această perioadă este una de relaxare la locul de muncă. Proiectele încep să ajungă la final, iar tu trebuie doar să te bucuri de rezultate. Oferă-ți timp pentru tine !

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Pentru acești nativi Superluna Roz vine cu vești îmbucurătoare. Îți vei regăsi stima de sine și vei ajunge să nu mai depinzi de ceilalți. Află care sunt propriile tale puteri și folosește-le. Partenerul de viață te va sprijini în acest demers.

Acum este o perioadă excelentă pentru a forma noi prietenii la locul de muncă și pentru a încheia unele vechi. Ai grijă cui acorzi încredere. Mergi pe drumul tău și evită certurile inutile.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Nativul Pești trebuie să se bazeze pe intuiție în această perioadă. Luna plină în Balanță pe 16 aprilie 2022 va veni cu multe stări contradictorii. La locul de muncă te confrunți cu decizii greu de gestionat, dar pe care le vei amâna.

Tot ceea ce îți dorești acum este să fii alături de prietenii tăi și să vă bucurați împreună de o primăvară cât mai relaxantă.

Sursa si foto : catine.ro