HOROSCOP-15 decembrie 2021.

HOROSCOP-15 decembrie 2021.

Ce ne rezerva astrele pe 15 decembrie 2021?

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Azi te vei confrunta cu o oarecare confuzie în relația de cuplu și poate descoperi că anumite persoane din jur pot complica situația care stă pe un butoi cu pulbere. Nu trebuie să te descurajezi de evenimentele care se întâmplă. E doar o perioadă care va trece dacă este gestionată cu calm și multă înțelegere. Fă un pas înapoi și vei vedea că aceste situații sunt doar un grăunte de nisip.

Taur: 20 aprilie – 20 mai

S-ar putea să ai parte de schimbări uriașe azi în relația de cuplu. Calmează-te și nu te panica pentru că fără îndoială această nouă întorsătură va fi una pozitivă. Poate că partenerul îți sugerează să locuiți împreună, să vă căsătoriți sau să aveți copii. De asemenea, vor exista schimbări și în proiectele comune. În orice caz, azi este o zi grozavă pentru a trece mai departe și a duce relația la un alt nivel, scrie Techalsi.com.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Horoscopul zilei de 15 decembrie 2021 spune că azi te vei afla în situații care vor crea tensiune, atunci când vine vorba despre lucruri care trebuie făcute. Acest lucru va afecta relația de cuplu, dar nu te panica prea tare. Partenerul te iubește mult și va înțelege perioada prin care treci, ba mai mult decât atât, te va ajuta să pui totul la punct mult mai repede. Fă tot posibilul să te relaxezi și vezi ce cadouri poți oferi în funcție de zodie.

HOROSCOP-15 decembrie 2021.

HOROSCOP-15 decembrie 2021.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Nu este nevoie să ai discuții serioase cu partenerul de cuplu pentru a-l face să înțeleagă care sunt sentimentele tale. Azi va aprecia faptul că-i lași libertate, iar acest lucru îl va face să te iubească și mai mult. Trebuie însă să-ți schimbi atitudinea față de colegi și prieteni și să le dai voie să discute sincer cu tine. Faptul că în relația de cuplu ai atât de multă libertate te va ajuta să îți dezvolți personalitatea și să te extinzi pe plan profesional.

Leu: 23 iulie – 22 august

Uneori ai tendința să le acorzi mai multă atenție prietenilor decât partenerului de cuplu. În acest moment s-ar putea să te confrunți cu sentimente puternice pentru o persoană din cercul de prieteni. Trebuie să vezi care este situația în care ești implicată. Poate ai în jurul tău un prieten de care ai vrea să te apropii, dar îți este frică să nu-ți compromiți prietenia și nici relația actuală. Discută sincer despre ceea ce simți cu toate părțile implicate, spune horoscopul zilei de 15 decembrie 2021.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Azi sunt șanse mari să fii pregătită pentru un moment pasional. S-ar putea să te confrunți cu o atitudine impulsivă, deoarece planetele conduc în direcția afecțiunii profunde. Dacă ai pus ochii pe cineva, atunci trebuie să tratezi lucrurile ca atare și să fii fermă pe poziție. Oferă-i complimente și arată că ești interesată de el. Dacă în prezent ai un iubit, atunci sunt șanse mari să trăiești sentimente foarte intense.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Pe tot parcursul zilei, puterea ta de a-i fermeca pe cei din jur se va înmulți cu zece. Fără îndoială, vei fi punctul de atracție în cercul de prieteni sau la o întâlnire profesională. Latura ta poetică și creativă, precum și stilul tău măgulitor, vor fi aspectele care îi vor seduce cel mai mult pe cei din jur. Dacă încă mai speri să întâlnești pe cineva, aceasta ar putea fi o zi cea mare.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Pe parcursul zilei de azi vei vedea cum se profilează o relație romantică în jurul tău și simți cu sentimentele cresc în intensitate. Eliberează-ți inima și lasă sentimentele să fie cele care dictează. Trebuie însă să fii conștientă de faptul că mulți oameni din jur îți atrag atenția pentru că îți stimulează personalitatea. S-ar putea ca în seara aceasta să te relaxezi în brațele cuiva care îți place, spune horoscopul zilei de 15 decembrie 2021.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Chiar dacă se apropie Sărbătorile de iarnă, azi vei știi clar ce se va întâmpla cu tine la locul de muncă. E posibil ca în acest moment să simți că ești la pământ cu tot și nu vei mai vrea să depui niciun efort. Există o dorință imensă de a explora alt domeniu, dar frica de necunoscut te împiedică să faci acest lucru. Azi este ziua în care rațiunea prevalează, iar sentimentele tale vor fi mult mai clare.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Azi nu e indicat să acorzi prea multă importanță iubirii. E mult mai indicat să fii veselă și să nu exagerezi cu latura serioasă a vieții tale amoroase. Distrează-te cât poți de mult alături de partenerul tău și subliniază prietenia care vă unește. Nu ai nevoie de nimeni pentru a fi tu însuți.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Azi vei avea parte de o zi extrem de tensionată. Sunt șanse mari să te enervezi inutil pentru că vei realiza că partenerul de cuplu nu te înțelege așa cum vrei tu. Adevărul este că în acest moment al vieții tale te simți mult mai bine cu propria persoană. Nu îți pasă prea mult de sentimentele celor din jur.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Azi te vei afirma fără frică pe partea socială. Îți dorești din ce în ce mai mult să te vezi cu o persoană din trecutul tău pentru a lămuri situația dintre voi. Trebuie să fii mult mai încrezătoare în felul în care îți exprimi sentimentele și să scapi cât mai repede de timiditate. Ai putea obține ceea ce îți dorești dacă ești cu adevărat interesată de acea persoană.

Sursa : catine.ro