HOROSCOP-12 iulie 2023.

HOROSCOP-12 iulie 2023.

Horoscopul zilei de 12 iulie 2023 spune că Taurii sunt sfătuiți să se concentreze pe sine și să prioritizeze activități care să le aducă fericirea. Nativii acestei zodii sunt sfătuiți să-și hrănească corpul, mintea și sufletul. Ei trebuie să caute intimitatea și să se impluce în activități care să-i facă să se simtă bine.

Racii sunt sfătuiți să-și lărgească și să-și întărească granițele emoționale. Astrele le recomandă să se concentreze pe protejarea inimii lor și să prioritizeze acțiuni care să le protejeze inima. Bunăstarea emoțională e foarte importantă pentru o armonie interioară.

Horoscopul zilei de 12 iulie 2023 spune că nativii zodiacului trebuie să fie foarte atenți la oamenii care stau în preajma lor. E important ca ei să-și găsească liniștea interioară și să se implice doar în activități care le aduc fericire și împlinire.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Ce ne rezerva astrele pe 12 iulie 2023 ?

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Îmbrățișează-ți independența. Acest Ultimul Sfert de Lună care intră în Taur îți aprinde spiritul de foc, îndemnându-te să îți afirmi individualitatea. Preia-ți obiectivele și urmărește-le cu vigoare. Ai încredere în instinctele tale și lasă pasiunea să te ghideze spre succes.

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Concentrează-te pe îngrijirea de sine. Pe măsură ce Ultimul Sfert de Lună intră în semnul tău, prioritizează-ți bunăstarea. Hrănește-ți corpul, mintea și sufletul.

Caută intimitatea și implică-te în activități care te întineresc. Realiniază-ți energia și găsește echilibrul interior pentru un sentiment dorit de liniște.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Comunică cu claritate. Acum că Ultimul Sfert de Lună este în spatele tău, cuvintele tale poartă putere. Exprimă-te asertiv, dar gânditor. Spune-ți adevărul și implică-te în conversații semnificative. Capacitatea ta de a articula idei va duce la schimburi productive și conexiuni aprofundate, potrivit Astrology.com.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Întărește granițele emoționale. Pe măsură ce Ultimul Sfert de Lună intră în Taur, concentrează-te pe protejarea inimii tale. Prioritizează îngrijirea de sine și stabilește limite clare în relațiile tale. Găsește echilibrul între a-i hrăni pe ceilalți și a-ți păstra bunăstarea emoțională pentru o mai mare armonie interioară.

HOROSCOP-12 iulie 2023.

Leu: 23 iulie – 22 august

Urmărește-ți ambițiile. Astăzi, dorința ta pentru succes se intensifică. Canalizează-ți energia în eforturile tale profesionale. Îmbrățișează oportunitățile care îți prezintă talentele și abilitățile de conducere. Determinarea și entuziasmul tău te vor împinge mai aproape de obiectivele tale.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Caută stimulare intelectuală. Astăzi, Luna încurajează răsfățul pur în învățarea și extinderea cunoștințelor tale. Implică-te în activități intelectuale, explorează noi subiecte sau participă la discuții stimulatoare. Lărgește-ți orizonturile și îmbrățișează fiorul creșterii intelectuale.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Hrănește relații armonioase. Cu Ultimul Sfert de Lună care intră în Taur, concentrează-te pe promovarea echilibrului și a înțelegerii în conexiunile tale. Implică-te într-o comunicare deschisă și sinceră, rezolvând conflictele cu har. Prioritizează cooperarea și corectitudinea pentru a crea legături mai puternice și mai armonioase.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Îmbrățișează transformarea personală. Scufundă-te adânc în funcționarea ta interioară. Reflectează asupra dorințelor, pasiunilor și aspectelor tale ascunse. Îmbrățișează creșterea personală și permite energiilor transformatoare să te ghideze către o existență mai puternică. Te numeri printre zodiile care nu iartă ușor.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Lărgește-ți orizonturile. Este timpul să îmbrățișezi aventura și să îți extinzi perspectivele. Mergi în călătorii, explorează noi culturi sau implică-te în activități filozofice. Îmbrățișează necunoscutul și lasă curiozitatea să fie forța ta călăuzitoare către iluminare.

HOROSCOP-12 iulie 2023.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Întărește-ți bazele Ultimul sfert de Lună care intră în Taur te încurajează să te concentrezi pe stabilitate și securitate. Evaluează-ți obiectivele pe termen lung și solidifică-ți planurile. Stabilește baze solide în viața personală și profesională, deschizând calea pentru succesul de durată.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Promovează conexiuni autentice. Astăzi, Luna Taur te invită să acorzi prioritate relațiilor semnificative. Înconjoară-te de persoane care te inspiră cu adevărat. Implică-te în activități colective care se aliniază cu valorile tale. Îmbrățișează-ți perspectiva unică și construiește conexiuni care să-ți alimenteze creșterea personală.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Hrănește-ți bunăstarea spirituală. Luna de azi te conectează cu sinele tău interior. Apelează la sesiuni de meditație, explorează practicile spirituale sau caută alinare în natură. Hrănirea laturii tale spirituale va oferi îndrumări și pace interioară în această fază lunară.

Sursa si foto : catine.ro