HOROSCOP-11 martie 2022.

HOROSCOP-11 martie 2022.

Ce ne rezerva astrele pe 11 martie 2022?

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Acordă mai multă atenție dorințelor tale în această dimineață. Există o legătură frumoasă între Rac și Mercur, iar acest lucru va duce la traversarea unei perioade mai puțin confortabile pentru tine. Cu toate acestea, nu trebuie să acorzi prea mult timp decodării de mesaje care vin din extrior. Sunt șanse mari să ai parte de eveniment neprevăzute spre seară, după ce Luna se conectează cu Uranus, spune horoscopul zilei de 11 martie 2022.

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Vorbele tale sunt mai ușor de înțeles azi de către cei din jur. Conexiunea dintre Rac și Luna îți facilitează comunicarea în această perioadă. Din păcate, s-ar putea ca acest lucru să aducă în jurul tău oameni care au nevoie să-și rezolve anumite probleme. Ai grijă ca tot acest cerc să nu-ți afecteze productivitatea la locul de muncă.Vezi de ce fel de ajutor au nevoie cei din familie sau oamenii dragi ție și dacă ai posibilitatea, fă tot ce poți pentru ei.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Luna este alături de semnul tău zodiacal azi. Aacest lucru îți va da puterea să prioritizezi nevoile tale emoționale și să lași deoparte grijile față de cei din jur. Poate este un moment bun să te retragi în carapacea ta și să te găsești cu adevărat. E șansa ta să îți dai seama cum funcționează lucrurile și fără sprijinul celor din jur. Intuiția este cel mai de preț lucru al tău în această perioadă și nimeni și nimic nu ți-o poate lua. Fiind o zodie de aer, distracția nu trebuie să lipsească din viața ta.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Ai nevoie să faci pași suplimentari pentru a te ridica din pat în această dimineață. Oboseala din ultimul timp s-a acumulat și cu greu mai faci față provocărilor zilei. Chiar dacă nu te simți confortabil atunci când confrunți pe cineva, încearcă să nu te mai sacrifici pentru binele celor din jur. Nu mai fugi de autoritatea ta personală și încearcă să faci un efort în reconectarea cu familia, spune horoscopul zilei de 11 martie 2022.

HOROSCOP-11 martie 2022.

Leu: 23 iulie – 22 august

Azi ai gânduri mari. Întâlnirea dintre Rac și Lună te va ajuta să vezi mai limpede lucrurile din jurul tău. Din păcate, vei traversa o perioadă în nu ești deloc inspirată la locul de muncă, te simți dezechilibrată din punct de vedere emoțional. Nu te panica. Va apărea în viața ta o persoană care te va ajuta să vezi și latura pozitivă a acestei situații.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Conturile pe care le ai pe rețelele sociale sunt prioritatea ta numărul unu. Din păcate, climatul cosmic nu te ajută să ajungi în punctul pe care ți-l dorești, să ai mai mulți fani și să promovezi așa cum trebuie conținutul pe care l-ai publicat deja. Chiar dacă îți dorești acest lucru foarte mult, încearcă să limitezi cât mai mult posibil timpul petrecut în fața ecranelor. Vei simți o emoție puternică spre seară.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Ceea ce ți-ai propus să faci și sarcinile de îndeplinit de la locul de muncă par lucruri greu de îndeplinit în această perioadă. Faptul că nu ți-ai găsit încă un drum în cariera profesională te-a afectat mult în ultimul timp și ai devenit foarte greu de consolat. Relația cu cei din jur va suferi, iar singura soluție este să stai puțin retrasă pentru a vedea ce drum vrei să urmezi. Nu uita să-ți asculți instinctele, spune horoscopul zilei de 11 martie 2022.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Ai o energie debordantă încă de la începutul zilei. Luna în Gemeni se va întâlni cu asteroidul Chiron și această conexiune te va ajuta să îți canalizezi toate emoțiile spre a face lucruri care să contribuie în mod activ la organizarea ta de zi cu zi. Trebuie să ai mare grijă la locul de muncă cu cine intri în conflict și să ieși cât mai repede din situațiile tensionate.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Nu ai deloc dispoziția necesară să stai la negocieri azi. Vrei să pui pe pauză toate activitățile pe care le ai, indiferent de ceea ce spun cei din jur. Ai mare încredere în forțele propri în timp ce Luna intră într-o conexiune cu Venus și Marte. Ești foarte bine dispusă și tot ceea ce decizi trebuie pus în aplicare. Chiar dacă știi foarte bine ce ai de făcut, nu neglija părerea oamenilor cu mai multă experiență.

HOROSCOP-11 martie 2022.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Azi trebuie să dai mare importanță nevoilor tale și să te îngrijești așa cum ar trebui să o faci în fiecare dimineață. Toți cei pe care îi vei întâlni azi vor remarca schimbările din viața ta. Pentru tine însă va conta doar părerea unei persoane. Este vorba despre un bărbat care va intra în viața ta și care îți va stârni interesul. Nu ezita să dai curs unei relații dacă intuiția te poartă pe acest drum, spune horoscopul zilei de 11 martie 2022.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Verifică de două ori lista cu lucruri de făcut la începutul zilei. Luna în Rac intră într-o conexiune cu Marte și Venus. Latura lor cosmică îi poate face pe cei din jur să creadă că ești superficială în îndeplinirea sarcinilor. Demonstrează că te descurci foarte bine cu toate și că doar treci printr-o perioadă care nu este tocmai plăcută.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Ai o mulțime de idei și ai foarte multe activități creative azi. Nu ezita să profiți de ele și să mai destinzi puțin atmosfera în viața ta. Din păcate, nu va exista prea curând un echilibru între Lună, Venus și Marte, lucru ce te va afecta pe partea amoroasă. Ai grijă de sentimentele tale și nu uita să-ți pui pe primul loc emoțiile și dorința de a fii fericită în fiecare clipă a vieții tale.

Sursa si foto : catine.ro