HOROSCOP-11 august 2022.

HOROSCOP-11 august 2022.

Horoscopul zilei de 11 august 2022 anunță multe momente fără precedent pentru nativii din zodia Vărsător. Dacă la început au crezut că pot cuceri pe oricine cu șarmul lor, acum vor avea parte de o surpriză. Astrele le-au pregătit teste pe care le vor trece sau nu, însă vor avea cu siguranță de învățat din această experiență.

Ce ne rezerva astrele pe 11 august 2022.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Horoscopul zilei de 11 august 2022 le aduce nativilor Berbeci dovada că atunci când își propun ceva, pot reuși. Este vorba despre finalizarea unor proiecte la locul de muncă sau poate chiar începerea unor diete sănătoase. Un telefon din partea unei prietene îți va deschide noi idei. Nu te lăsa influențată de părerea celor din jur atunci când tu cunoști cu adevărat situația. Pe plan amoros vei întâlni câteva momente contradictorii. Sentimentele tale sunt reale, însă cel de lângă tine pare speriat.

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Ai nevoie de o mulțumie de informații atunci când te înhami la un proiect important. De data aceasta, uiți să le ceri. Astăzi te simți timidă și nu poți comunica așa cum îți dorești. De cele mai multe ori te vei simți fără vlagă. Spre sfârșitul zilei profiți de o anumită oportunitate. Petrece timp cu cei dragi dacă simți că i-ai neglijat în ultima vreme.Trebuie să faci orice îți stă în putință pentru a menține o relație sănătoasă, în special cu părinții.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Astăzi nu te poți baza pe promisiunile celor din jur. Sprijină-te pe ajutorul celorlalți doar atunci când realmente simți că nu mai poți. Pe plan profesional se anunță o săptămână plină de reușite. Este momentul să îți descătușezi adevărată potențial. Săptămâna viitoare te vei bucura de câteva zile de vacanță. Proiectele de viitor ajung să se concretizeze acum mai mult ca niciodată. Astrele te sfătuiesc să îți oferi câteva minute de răsfăț.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Emoțiile tale par azi mai intense ca niciodată, asta pentru că luna în Capricorn se va apropia de planeta Pluto. Te vei arăta obsesivă și geloasă pentru momente care nu merită. În cele din urmă îți vei arăta încrederea și te vei lăsa purtată de sentimente mai bune. În cazul unei despărțiri, vei știi cu exactitate care este răspunsul final. Din fericire, ziua se va finaliza într-un stil aparte. Vei simți nevoia unei distrageri sau mintea ta se va aglomera cu proiecte în diverse forme.

HOROSCOP-11 august 2022.

Leu: 23 iulie – 22 august

Astăzi te simți extrem de motivată să duci la bun sfârșit cele mai dificile proiecte la care ai asistat până acum. Ai șansa de a te bucura de reușite, dar și de momente de liniște pe care le vei savura fără doar și poate. Din păcate, o cină în familie va strica tot ambientul. O rudă apropiată îți va pune întrebări despre locul de muncă și îți va chestiona abilitățile de lider, arată Techasli.com. E important să alegi concentrarea și iubirea de sine în locul mâniei și al furiei exacerbate.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Să-ți exprimi creativitatea astăzi va fi floare la ureche. Tot ce vei întreprinde va fi învăluit în parfum, mistic și ezoteric. Transformarea ta totală va avea loc undeva la sfârșitul săptămânii viitoare, însă astăzi te simți recunoscătoare că ai ales acest drum. Aceste sentimente îți întregesc credința că totul va fi bine și lumea te va cataloga drept o persoană optimistă. Cu toate acestea, vei simți o mică schimbare în comportament pe măsura ce ziua se va încheia. Ești una dintre cele mai puternice zodii de pământ, nu te lăsa înșelată de aparențe.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Horoscopul zilei de 11 august 2022 te găsește optimistă. Cel puțin, în dimineața acestei zile ai cele mai frumoase gânduri. Luna în Capricorn te va ajuta să-ți verbalizezi dorințele la locul de muncă. Dacă te simți încărcată de proiecte, le poți împărți cu colegii. Din fericire, comportamentul tău îi va ajuta pe ceilalți să vadă cu adevărat ce gândești. Totul îți va fi motor de pornire astăzi. Indiferent că vorbim despre comportamente distructive sau benefice, acestea nu vor lipsi din meniul tău.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Nu trebuie să te simți vinovată pentru cuvintele dure pe care le-ai adresat în această dimineață. Luna în Capricorn te îndrumă să-ți găsești prietenii de care ai nevoie cu adevărat. Indiferent de anturaj, este potrivit să îți găsești cuvintele cu fiecare ocazie. Te vei simți energică pe măsură ce Luna ajunge în Vărsător. O viață sănătoasă și creativă te poate ajuta să-ți găsești orice sentiment pe care ai crezut că l-ai pierdut.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Tensiunile pot interveni atât în relația amoroasă, cât și în afaceri în această dimineață. Această energie poate fi distructivă cu adevărat dacă este vorba despre probleme financiare între tine și partenerul tău. De asemenea, o problemă la locul de muncă te indispune. Din fericire vei avea șansa să-ți revezi soluțiile să le inovezi. Conectează-te cu copilul interior și vezi ce are să-ți transmită pentru viitor.

HOROSCOP-11 august 2022.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Energia nativilor Capricorn va fi extrem de intensă în această dimineață. Starea prezentă va continua pe tot parcursul zilei, grație optimismului de care dai dovadă. Pe lângă momentele de putere pe care le vei simți pe propria piele, anumite situații te vor găsi îngrijorată. Folosește energiile pozitive pentru a te integra în anumite grupuri. Caută genul de oameni pe care ți-i dorești acolo unde îți este cel mai frică să pășești. Frecventează cafenele sau locuri boeme și astfel îți vei îndeplini dorința. Universul face totul în favoarea ta și tu reușești să-ți îmbrățișezi părțile mai puțin frumoase ale comportamentului.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Astăzi vei avea șansa să-ți închei socotelile cu partenerul de viață. Nu-ți fie teamă să retrăiești clipe din trecut. De data aceasta vei avea alte gânduri. Din fericire vei primi tot sprijinul prietenilor, dar și familiei. Aceste energii pozitive vor continua timp de o săptămână, deși trebuie să mai acorzi timp și problemelor de la locul de muncă. Nu îți sacrifica timp personal pentru cadouri financiare, dar nici nu trebuie să neglijezi munca pentru a-l face fericit pe cel de lângă tine.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Astăzi nu îți vei mai face timp pentru false prietenii și conversații care nu duc nicăieri. Chiar acum îți dorești să participi la mese care să-ți întregească cercul de cunoștințe. Luna în Capricorn îți va aduce o strălucire aparte și te va ajuta să te îndepărtezi de trecutul care te-a rănit. Vei fi mult mai tăcută ca de obicei și vei alcătui o retrospectivă a tuturor lucrurilor care te-au făcut să suferi. Îți vei pune multe întrebări despre drumul pe care te afli.

Sursa si foto : catine.ro