Guvernul trebuie sa analizeze daca restrictiile sunt bune – pana atunci insa ele trebuie respectate.

Guvernul trebuie sa analizeze daca restrictiile sunt bune – pana atunci insa ele trebuie respectate.

Edilul Clujului incearca sa gaseasca un echilibru intre restrictii si viata economica,culturala si sociala a Clujului.

Vezi aici : stiriturda.net/pasaportul-vaccin-covid-19-primarul-clujuluiemil-boc-crede-ca-va-necesar/?swcfpc=1

El spune ca restrictiile actuale trebuie respectate insa sugereaza ca Guvernul ar trebui sa analizeze aceste restrictii si sa tina cont si de doleantele protestatarilor.

Primarul municipiului Cluj-Napoca Emil Boc a spus că autoritățile trebuie să găsească un echilibru între restrictii și relaxarea, tocmai pentru a nu ajunge dintr-o criză sanitară la una economică.  

De asemenea, Edilul a spus că protestele ar trebui acceptate atâta timp cât nu instigă sau recurg la violență, iar măsurile sanitare sunt respectate.

Emiol Boc a punctat :

Democrația nu se suspendă nici în pandemie, dar respectarea legii este obligatorie iar recursul la violenta este de netolerat . În această pandemia, libertatea de exprimare nu este restricționată, libertatea întâlnirilor este restricționată la număr și trebuie să se respecte anumite reguli. Calea de mijloc este solutia. Nu toți trebuie să fie de acord cu măsurile luate sau cu vaccinarea, dar asta nu înseamnă că statul nu trebuie să meargă mai departe cu aceste politici sugerate de specialiști.

Parerea lui Emil Boc despre protestele de la Cluj este ca au fost de bun simt insa ca legea trebuie respectata. El spune ca unele restrictii ar trebui reanalizate de catre Guvern.

Citeste si : minadestiri.ro/emil-boc-clujul-nu-va-avea-nici-carantina-generalizata-nici-de-week-end-vezi-ce-se-intampla-cu-mall-urile/