GRATIS-in Piata Centrala un minifastfood ofera placinte GRATIS pentru ROMANII stramtorati.Sunt bineveniti si UCRAINIENII si chiar ORICINE este necajit.

v

Mini fastfood ul este deschis in Piata Centrala si beneficiind de aparatura electrocasnica de ultima generatie , serveste produse de inalta calitate fara E uri si amelioratori.

Prezentare interior

LANGOSII unguresti se prepara in friteuza de inox profesionala , in conditii de igiena desavarsita , unsi generos cu smantana sau sos de usturoi , langa cascaval , telemea , burduf sau varza.

LANGOSI pufosi.

PLACINTE COAPTE PE LESPEDE umplute cu branza si cozi de ceapa verde , varza , urda dulce si marar , cascaval si sunca , telemea sau branza de burduf completate pentru cei ce doresc ceva dulce cu gem , ciocolata , zahar sau halva , va asteapta proaspete si calde.

PLACINTE coapte pe LESPEDE.

CLATITELE TRADITIONALE cu ciocolata , gem , urda si asezonate cu banane , coapte pe moment , raspandesc un miros caruia nu i te poti impotrivi.

CLATITE delicioase.

La toate astea se adauga sandwich uri la LIPIE , la CHIFLA sau la CASEROLA , preparate in fata dumneavoastra , ornate cu rosii , castraveti sau varza.

Puteti , de asemenea , sa serviti un suc rece , o cafea sau un ceai in cele cateva minute cat asteptati sa va fie servita comanda.

Video : facebook.com/augustincornel.oltean