Ghinionul de a fi in echipa castigatoare-Florin Potora si Mircea Joldes murdariti in presa de nisa.

Ghinionul de a fi in echipa castigatoare-Florin Potora si Mircea Joldes murdariti in presa de nisa.

In postura de LIDER al unei echipe care s-a dovedit ultra performanta , Matei Cristian si-a spulberat contracandidatii la alegerile locale reusind ca SINGUR sa primeasca mai multe voturi dacat toti ceilalti la un loc.

Vezi asta : https://stiriturda.net/strada-manzariei-reabilitata-complet/?swcfpc=1

In ceea ce priveste echipa sa ,valoarea individuala a fiecarui component , a facut ca in Consiliul Local Turda ,din septembrie 2020 , sa existe 10 consilieri.

Acestia ,impreuna cu liderul din fotoliul de primar , schimba constant fata orasului continuand proiectele lui Matei Cristian din mandatul precedent.

Se pare insa ca ,,ghinionul,, de a se afla pe lista consilierilor locali atrage invidia presei de nisa care nu scapa ocazia de a balacari pe oricine face parte din echipa primarului.

Acum a venit randul lui Florin Potora si a lui Mircea Joldes,ambii fosti pe lista candidatilor propusi de Cristian Matei pentru scrutinul din septembrie 2020.

Nici unul din numele celor doi nu a aparut niciodata in vreun scandal social sau politic ba mai mult :

1)Florin Potora este un tanar implicat recent in viata politica , profesor si director la Scoala Artelor si Meseriilor Poiana , fost arbitru divizionar de succes ,organizator de competitii sportive , prezent in structurile de conducere ale ASC Sticla Ariesul Turda de cativa ani buni ,secretar al clubului in trecut si presedinte in momentul de fata ,casatorit si familist cu doi copii si fara ,,pete,, in comportamentul social si politic.

Mircea Joldes

2)Mircea Joldes este un antreprenor de succes de multi ani in Turda , cu o vasta experienta manageriala ,consilier local pentru mandatul 2020-2024 , casatorit si familist de asemenea fara ,,pete,, in viata politico-sociala.

Ambii au experienta manageriala si de conducere in diverse structuri sportive sau economice , fapt care constituie un atu in gestionarea situatiilor ce pot aparea in entitati de orice natura.

Intrebarea care se pune este de ce ne vedem nevoiti sa murdarim oameni care nu au deranjat niciodata si care doresc sa se implice constructiv in proiectele echipei castigatoare conduse de Matei Cristian?

Citeste si aici : https://stiridinmina.net/2021/06/04/pentru-proiecte-europene-de-succes-este-nevoie-de-multa-pregatire-si-intalniri-cu-cei-mai-buni-din-domeniu/?swcfpc=1