In pericol de a fi demis din pozitia de presedinte AUR , George Simion continua implacabil strangerea de semnaturi pentru demiterea lui Iohannis.Vezi ce semnal a transmis catre USR/PLUS!

Chiar daca , conform unor informatii aparute pe antena3.ro cum ca ar fi in pericol de a fi demis din pozitia de presedinte AUR , George Simion continua implacabil strangerea de semnaturi pentru demiterea lui Iohannis.

George Simion este mai tot timpul in centrul protestelor care amendeaza , in opinia sa si a formatiunii pe care o conduce , derapajele guvernamentale si parlamentare.

LIVE uri sala postate pe retelele sociale , par sa deranjeze multa lume desi pe de alta parte sunt semne ca ar fi si apreciat in multe cercuri.

Poate ai ratat : stiriturda.net/george-simion-si-aur/?swcfpc=1

George Simion in pericol de a fi demis.

 

Ignorand toate zvonurile despre pierderea puterii in AUR , George Simion le transmite celor din USR/PLUS , care au pierdut Guvernarea iar acum poarta un razboi intern :

Mesaj pentru taberele din USR:

terminați bătaia cu poșetuțele și haideți semnați să-l dăm jos pe Iohannis!

Deoarece cearta din USR amenință să se transforme într-o bătaie cu poșetuțe, ne oferim să mediem discuțiile dintre cele două tabere.

USR trebuie să înțeleagă că opoziția la actuala guvernare nu înseamnă dispute copilărești.

Politica nu o joacă de copii, așa că USR trebuie să se maturizeze și să ia exemplul AUR în privința felului cum se face opoziția.

Pe 27 Februarie vă așteptăm la PROTEST: ora 14:00-Universitate.JosIohannis.ro

In interiorul USR/PLUS au aparut semne de scindare , Dacian Ciolos purtand discutii aprinse cu Dan Barna.

Ramane de vazut daca George Simion are suficienta putere asupra AUR ului pe care il detine momentan sau va fi sapat in continuare din interior.

Foto : facebook.com/george.simion.unire