Gelu Florea si fituica sa de provincie au nevoie de sustinere si de aceea ,avand liber de la administratorul nostru, ii sarim in ajutor.

Gelu Florea si fituica sa de provincie au nevoie de sustinere si de aceea ,avand liber de la administratorul nostru, ii sarim in ajutor.

Intelegand perfect cvasi imposibilitatea trecerii de la ciocanelul de verificat franele rotilor trenului la tentativa de scrib, noi cerem toleranta si din parte turdenilor, stiind ca omul are derapaje la adresa tuturor celor ce ii pun in pericol bucata de hartie igienica pe care scrie sau cel putin incearca sa faca asta.

Vezi si : https://stiriturda.net/dilema-acarului-ma-iubeste-sau-nu-ma-iubeste-colegii-de-breasla/?swcfpc=1

Asa stand lucrurile , intelegem perfect ca este nevoit sa foloseasca numele administratorului nostru pentru a face rating provincialei fituici si ne aratam disponibilitatea de a-i promova GRATIS pe ,,blogurile,, noastre,, MINADESTIRI.RO , STIRITURDA.NET si STIRIDINMINATURDA.NET , linkurile fade pentru a il ajuta in aceste momente grele.

Citeste gura asta de canal : https://turdanews.net/avem-fazele-sticla-ariesul-turda-victima-unui-arbitraj-controversat-video/?fbclid=IwAR3psBV5uW3vTM2s1o8YGlqmX1mWRp-9hFfvG1YgePr09nlPNRItVjUio48

Cand ,,patronul,, unui asa zis ,,cel mai citit site…,, lectureaza articolele ,,VIITORULUI cel mai citit site…,, nu poate decat sa ne onoreze chiar daca nu suntem siguri ca intelege toate literele , ca sa nu mai vorbim de inlantuirea acestora care formeaza…cuvinte.Este totusi un pas inainte caci are ambitie sa invete.

In inteligenta-i remarcabila oare realizeaza ca ,ajutandu-se de numele administratorului nostru , de fapt creste notorietatea acestuia cat si a ,,blogurilor,, ce le detine?

Noroc cu munca colaboratorilor ca in felul asta are timp liber sa umble prin toate canalele din Turda umplandu-se de mirosul pstilential pe care il emana la iesire insa noi promitem sa-l spalam frumos sa ajunga macar la mirosul unui…porc.

Pentru unul care a ascultat fascinat glasul rotilor de tren mirandu-se ca sunt de metal ,este normal poate ca ,dand de ,,cerneala,, ,sa intre cu cismele in viata unora atentand si la copii asa ca e de inteles ca nu poate depasi un anumit nivel.

Pe cale de consecinta noi o sa ii,,citam,, varsaturile pe blogurile administratorului in speranta ca il vom ajuta sa se ridice din propria-i voma.

Asteptam sa ne contacteze daca nu este de acord cu demersul nostru…GRATUIT.