Fundația Comunitară Cluj și Lidl România anunță câștigătorii turdeni de finantari nerambursabile.245.000 de lei pentru 5 ONG uri turdene.

Fundația Comunitară Cluj și Lidl România anunță câștigătorii turdeni de finantari nerambursabile.

LIDL Romania finanteaza 1.225.000 lei cea de a III a editie a programului national ,, Fondul pentru un viitor mai bun în comunități ,, care se desfasoara in mai multe localitati din tara.

Fundația Comunitară Cluj este entitatea care coordoneaza , alaturi de LIDL , demersul pentru Turda si gestioneaza 245.000 lei pentru finanțarea de inițiative de mediu şi educaţie din comunitate.

Toti cei interesati au putut participa la un concurs bazat pe proiecte beneficiind de sesiuni de indrumare online.

La Turda , la final, cinci ONG uri vor beneficia de microgranturile nerambursabile oferite de LIDL Romania in cadrul programului finantat in acest an.

Cei de la Asociația pentru Relații Comunitare au declarat :

Turda merită o dezvoltare sănătoasă și implicare din partea comunității, din partea fiecăruia dintre cei care locuiesc, studiază sau lucrează în acest oraș, din partea profesorilor implicați și dedicați, a elevilor cu potențial, a mediului de afaceri și a ONG-urilor care activează în domenii diverse. E nevoie de colaborare între toți acești actori locali și de o orientare a eforturilor către o dezvoltare comunitară și durabilă a orașului.

ONG urile declarate castigatoare sunt :

1.Asociația pentru Mobilitate Socială și Educație Democratică

2.Asociația Emil Negruțiu

3.Asociația Părinților din Școala Gimnazială Teodor Murășanu Turda

4.Asociația Banca Regională Pentru Alimente Cluj

5.Asociația Club Științific Turda

FOTO : facebook.com/lidl