FRF-doua scenarii pentru repornirea fotbalului amator.

FRF-doua scenarii pentru repornirea fotbalului amator.

Vezi si : https://stiriturda.net/?p=146&swcfpc=1

Dorind repornirea fotbalului la toate nivelurile, FRF a pregatit doau scenarii , venind in intampinarea iubitorilor sportului cu balonul rotund.

Cluburile de amatori au fost cele mai grav lovite de conditiile pandemice intrucat ele nu au avut nici un sprijin de la administratiile locale.

Răzvan Burleanu:

Toate aceste cluburi nu au fost susținute absolut deloc de către sta.

Presedintele FRF a mai declarat :

Obiectivul nostru, ca federație, pe care l-am împărtășit și noului ministru de la Tineret și Sport este ca în luna martie să putem să reluăm toate competițiile fotbalistice din România la nivel de copii și juniori, și la nivel de fotbal amator. Ca să putem face acest lucru, avem nevoie de o modificare de protocol medical care presupune ca testele RT-PCR să fie înlocuite cu testele rapide antigenice. Acesta este un scenariu cu care lucrăm.
Al doilea scenariu presupune o testare RT-PCR doar înainte de începerea competiției și apoi, bineînțeles, dacă apar simptome ale acestui virus. Aceasta e soluția pe care o vedem pentru ca în luna martie să putem relua toate competițiile.

Competițiile de fotbal au luat o pauză forțată anul trecut, la data de 12 martie, din cauza izbucnirii pandemiei COVID-19.

Citeste si aici : https://minadestiri.ro/sticla-ariesul-turda-continua-seria-de-amicale/